Elvis Min Älskade Elvis!

igår den Lördagen den 31a blev min lilla ögonsten elvis the chihuahua attackerad av en labrador när Jesper var ute och luftade honom i parken. Ägarna sa att den var snäll och aldrig aldrig skulle göra nått 2sek efter sa det PANG och labradoren hade hela elvis huvud i  munnen. Blodet hade sprutat och Elvis hade skrikit och skrikit, sen släppte han och där var det en illagjord elvis som låg på marken.
Jesper komhem vi spolade av honom och förstod att det var illa...pratade med vetrineren och sen for vi upp. Käkbenet var krossad, bebitar saknades, tand borta, vänster öga skadat, tandhål i huvudet, fraktur och skevhet i hela munnen, bett hål i gommen och en ledsen och chockad elvis!!!!
Det gör ont i hjärtat för oss, elvis är en fantastisk hund vi och alla i hans närhet älskar honom så obeskrivligt! alltid glad och mysig... tårarna bara rinner.....
han är opererad i nästan 3 timmar, vajrar och stålskenor är inlagt i munnen, käken, bettet är rakt nu, men det måste gå 2 dagar så ska kirurgen göra en ny bedömning oh kolla så detta håller så elvis kan äta och dricka. om inte.......jag vill inte ens tänka så... han  SKA fixa detta och komma hem till oss!
Intravenöst dropp, smärtsillande och på djurkliniken är han fortsatt!!!

Älskar dig fina lilla viltbruna Elvis, vän följeslagare och själsfrände!
Kom hem

Kommentarer
Postat av: Nadia

Lider med dig Anna! :(

Jag hoppas Elvis kryar på sig! Håller tummarna!KRAMAR!

2010-08-03 @ 14:12:48
URL: http://nadiahill.blogg.se/
Postat av: anna syster

tack nadia!! han är hemma nu och faktiskt trots omständigheterna mår han bra, fast det blir en låååång väg tillbaks! detta ska han fixa.... Kramar

2010-08-06 @ 12:18:02
URL: http://dysholmbonafe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0