Mamma har åkt =( och katarina!!!

Jaaa då var en vecka slut! går alldeles förfort med vi har haft såååå kul!!! och serredan framemot när vi ses nästa gång=) idag såhar vi gjort barnmat massa gott till Vhilja,mamma och katta kan dom!!!
det vart: Köttfärs,morötter, potatis och grädde, torsk,potatis, morötter, och dill och grönsakspuree´ detta gillade vhilja skarpt!  Sen åkte vi till Jobbet för att investera i hudvårdsprodukter till mamma och Katarina! Dag och nattcreme, samt såbörjade Katarina med I.D make-upén som är helt fantastisk!!

Mamma har  hjälpt så mycket med vhilja så det är helt obeskrivligt!!! och det är så kul att vhilja fick hänga ut med henne!!  det är väl en av anledningarna till att det är trist när man bor borta när man har barn:( men men det går att ta sig och mamma har redan vart 3 gånger sen jag var i 8:e månaden!!! och så ska ju vi hem snart för att ha en Namngivelsefest!!  det blir även en i Norge/oslo oxå i samband med Vhiljas 1 årsdag!

jaaa nu sitter man här själv men hör fortfarande mammas skratt och prat! får faktiskt en liten tår i ögat! snart hör hon nog av sig för dom skulle landa halv 11!  och jesper jobbar natt, så det är bara jag som är vaken då, elvis the dog även den tröttaste av dem alla när han är inne!! Vhilja sover som en stock.... hon tyckte det var lite trist att det fattades 2 personer här som ger massa uppmärksamhet!!


Imorgon så är det sång på Svenska Margarheta Kyrkan och även Ögonläkaren!! man är ju alltid så nervös när man ska dit så jag får ont i magen, men måste ju vara stark för vhilja så det är bara att bita samman, sen har jag ju världens bästa man som alltid är en stöttepelare....om man säger så här, down to earth!!
älskar honom, våran dotter brås mycket på han i det avseendet!
Ja men i alla fall så ska vi kolla lite mer på ögat som är dåligt och sen ska vi prata om vilka tester som ska göras m.m. huuuuuuuuu!!! men det går bra! Vhilja är en klippa!
Nu ska jag avsluta detta inlägg och direkt skriva ett nytt ett litet om Amsterdam och bilder på det!  
Mamma älskar dig! tack för att du finns och gör mitt liv alldeles underbart! saknar dig!!Katarina är oxå toppen såklart!=) tack för allt!

Kommentarer
Postat av: sannasanna

åh gud så jäkla underbart söt vhilja vaniljyoughurt är! /lisa latinos sanna

2010-03-26 @ 00:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0