C-vitamin kur Decleor

använder  nu

Decleor Source D´Eclat Instant  10 kur

som natt serum. Helt fantastisk för att jämna ut hudtonen, öga mikrocirkulationen i huden och därmed få ett bättre syre upptag. Fantastisk glöd och fukt ger denna.
Rekomenderas varmt  till en trött vinterhud.

som dagcreme rekomenderar jag vintertid  för normal-kombinationshud-fet: Matis Climatis i Jenuesse serien som ger massa fukt, men hjälper att skydda huden kalla vinterdagar.

För en normal-torrare hud rekomenderar jag: Decleor Cocconing creme i Nutridivin serien som hjälper jobbar som climatisen men denna hjälper aktviserar talgproduktionen och hjälper därmed en torr hud att inte bli "fnasig"

Runt ögonområdet är
MD FORMULATIONS Moisture Defense Antioxidant Eye Creme
super bra! hjälper reducera fina linjer av fukttap och skapa en skyddsbarrier och massa antioxdanter som beskyddar och hjälper att motverka hudåldring.

Lite tips=)

ha en fin  kväll
adios nu väntar solsidan och lite kvällsmys!

Kommentarer
Postat av: Annica

Hej,

Åhh jag håller med dig Source D´Eclat produkterna är galet bra... har nyligen varit på kurs hos decleor och kärade totalt mer mig i dem. Eftersom jag är så galen i hudvård så vid sidan av mitt hudvårdsbloggande har jag i dagarna öppnat en hudvårdsbutik på nätet www.skincity.se kika gärna in om du vill. Vi har såklart Decleor! :)kram annica

2011-05-06 @ 12:59:27
URL: http://hudspecialisten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0