House

is lovely beating music nubbs my ear=)

Ännu en dag men fantastiskt väder... och spenderade den efter jobbet med en lång prommis med vovvsen.
Wook med ris och grönsaker asian style mums
nu är det en liten kall en på terassen det är så lov under sommare när man kan sitta och njuta.

gjort lite facials hemma så huden får sitt  mega viktigt !!!!

Underbar dag på jobb, men möte och födelsedags tårta för Harlem, Eirik, Lars som fyllt år =) hel chockolad tårta veldigt mäktig och god, chocko i love it bad.

imorgon är det varetellning/inventering på jobb me merethe söta duuu=)
och träffa alla mina underbara kollegor från adam&eva.

Pratat med vhilja och jesper ikväll saknar er så. bhuuuuuuu:(:( men är så glad att dagarna deras fylls med massa festligheter.

Jesper mamma har fått tillpassat av kimunen så hon änteligen kan komma från sjukhuset och vara hemma med assistenter.
Jesper har fixat och ordnat för hemkomsten, och även köpt hammok så nu kan katta sitta ute och svinga på=)

Jag ska nu kolla vad man ev skulle ha på sig imorn är sugen på nått som jag inte haft på lääänge, vad är det då? ska tvinga mig själv att ha nått jag inte brukar ha och se om jag triv i det annars så åker det till återvinn. adjöss du gamla kläsplagg,
 imorgon efter jobb skall jag och Fina matilda ha en date.
sushi och lite snakkis=) elvis hakar!

min acne klänning som jag fått av cia the fine , underbart rosa, tror jag det blir i morgn med ett par svarta ballerina, brun väska, bälte, över knes(om det inte steker) , tofs, och ett strålande humör det är vad jag ska ha imorn=)

Läkarna singde idag till min mamma i piteå och berättade att senskadan jag har på högra benet vart 2 viktiga sener är av är sååå komplicerad och en specialisst i Gbg aka Göteborg skall kolla på det, men risken finns =( att det inte går att reparera?? VA!! läkar j***ar vad F*n har ni inte gjort nå då tidigare har ju bara haft detta i snart 6 år .. så varsgod patientskade nämnden här har ni another case.
men som min älkade jesper säger,,, positivitet är den viktigaste delen och hoppet för det lämnar oss aldrig. så då  skall jag försöka vara det.
skulle vara skönt att slippa det onda och kunna ha på sig 12 cm stilettklack och rocka lös i en härlig dunka dunka=)

Nämen nu ska jag ta och krypa ned och se lite tv innan man ska få lite skönhetssömn, underskottet sitter kvar sen en energikrävande, men helt sauper helg.

Än en gån.. Vhilja mammas ängel och älskling du finns hos min hur långt bort du än är skrattet ekar här och ditt underbara smile=) äslakr dig så högt!
Jesper du är så fantastisk och jag är så lycklig att jag fåt tillbringa resten av mitt härliga liv med dig, du flotta karl=)

Goder afton biatces
efter helgens uteaktiviteter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0