Minne= syntax ERROR!!!

var på kurs igår för ett "nytt" vaxxystem från Lycon, ett  varmvax som är väldigt hudvårdande brukas i kombination med olja och innehåller hudvårdande ingredienser.
tekniken var inte svår alls, inte för mig i alla fall. Produktinfo+30 min praxis sen var det avklarat.
Det som är bra med detta vax och tekniken var att hårstråna behöver vara 1 mm, kan även ta kortare, det är toppen för alla sommarvaxare som inte tycker det är kul att spara  håren låååånga på sina ställen man vaxar.
Välkommen till oss på Face it så ska vi ordna det.

Jag satte av mina 2 fiiiiiina fina armband där och sen var det borta, ååååå ringt och lämnat besked till hon som höll kursen de måste ju tagit rätt på dem. vi var endast  3 st där igår. väntar och hör vad de säger.

vhilja hämtades direkt efter kursen i ett strålande väder, 7+ graderljuvligt.
vi tog en glass i solen och sen blev det bus, dans och favvon björnen sover=)
det  kulaste med allt är att vhilja själv bestämmer vart man ska ligga och  hur man ska göra hahah sötnöt=)
kebab i pitabröd homemade mums.
sen var det tack och godnatt för oss alla=)

ääntligen har vhilja börjat sova bra igen efter 2 v dålig sömn. men det är mycket som  händer så så är det, men det uppskattas ju mykcet med bra natts sömn=)

idag är det Obagikurs, ett produktmärke som jobbar sträcker sig i medicinskhudvård,  finns både för läkare och hudvårdsterapeuter och resultaten är fanstastiska.
så de jobbar med syror med lågt ph, för att förnya huden och reducera ex pigmentation, ärr , acne m.m
vi har alla produkter i och med att vi har läkarteam så får kunden allt det behöver=) åtekommer med mer info efter kurs svarar på frågor!

JAAAAAAA just i detta somjag skriver så ringer Jeanette från Lycon och hon hade tatt rätt på mina armband=) JIPPI!!!! så ska hämta de på Face it Frogner.
Tack Jeanette!!!!

nu blir det attta sig litt kaffe sen, sminka sig och troligt locka  håret, tänkte klistra, limma, fylla ut med kort och skriva i Vhiljas böcker.

have a nice day=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0