Piteå underbara Piteå!!

Ja då var Torsdag - måndags trippen i piteå gjord. Och det var riktigt underbart, kul, tragiskt(tar den på mig själv) och alldeles alldeles underbar=) Älskar att träffa min familj och få vara med dom, mina vänner som är fantastiska och helt galna... herregud, detta "Fest ala Piteå style" klarar jag inte av nå mer, det har man fått ärfara =)

men kul har vi haft det i alla fall! Tagit F.m fest med Dan och Polaren, kört skoter med Jonte, Macke B, Viklund, Damir, Och Underbara kajsa lillsyster, pimps ans hoe partaj med undebrara mellansyster emma, halvslaggis på challeng, urflipp, träffa mendi, och ået, varit hemma med bästa familjen på fårön, hälsat på min uuunderbara häst Chezzi, dansat, gråtit, skrattat, 30 fest för tina, hälsat på tinas leon, vart hos läkaren med benet=dåligt besked, träffat hägge, sovit hos madde och roger, jaaa en del på få dagar=) sett hockey och skrikigt,ätis mammas underbara mat, har haft ångest... ja en helg av RANG!!!

Benet: För snart 5 år sedan den 376 2006 sparkade jag igenom ett fönster av misstag, skulle knakka med foten och knakkade för hårt så jag åkte igenom med benet och skar upp 2 stora sår på höger benet yttersidan, fick sy 14 stygn på akuten av den ABSOLUT SÄMSTA läkaren ever!!! hon sydde bara ihop ytligt och kollade inte om några nerver var av....som det var och ingen kollade upp! nu snart 5 år senare är båda fotsenorna av och det ENDA som håller foten på plats än så länge är fotleden...efter vrickande ramlande haltande smärta och rejält förbannad i sinnet så är nu ligamenten helt bortslitna, senorna går inte att rädda, jag behöver en enorm specialist för att detta skall bli bra, tack thomas isaksson hermelinen i luleå för att du hjälper mig... fortsättning följeer, men snacka om jävla sämst! usch!

Tack mamma du är en stötte i stormen=) Mamma och jag åt på Exotic en kina Resturang som faster else-majs sons kinesiska fru äger.. det var SUUUUPER gott!! och mysigt, jag och mamma pratade , skönt! Flygplatsen, och då kunde jag nästan inte hålla mig för tårar, huuuuu vad jobbigt inte titta tillbaks för då hade jag inte gått.

resan gick bra....massa packning tungt som f*n!! att mötas av min ÄLSKADE jesper var undebrart, världens finaste tjej vhilja sov, men det visste jag=) mys i soffan med torkatrenött och paradise hotel, innan en välförtjänt vila=)

Kl 6 vaknade vhilja jesper hämtade henne och jag ropade på henne, vilken fart och vilket skratt=) hoppade i sängen och fick sååååå många pussar och kramar!=) älskade lilla gumman=) mamma har saknat dig oerhört! Så idag fick hon självklart vara hemma och vi har myst, läst bok som mommo köpt nya favvon busiga bebben, och även princess boken med massa olika små böcker i en stor förpackning med olika princess berättelser! sen har hon en av de Australienska tröjor som hon fått av mamma=) Underbar dag1 sover nu, så sen ska vi hämta elvis som varit på semester hos Erik och Tjogga som är nyhemkommna från Fillipinerna. Underbart väder , underbar dag! Saknar min familj i Piteå och längtar tills sommaren när vi ses igen, mina vänner tack för en fin tid.

Love u all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0