I will tell you stories

Ännu en dag av hög  aktivitet avklarad.
Säcekn med alla verktygen knyts samman och jag längtar att få starta  upp.
Namn ,  inriktning och beh kommer snart att få träda fram.

Igår så tränade vi nummret till vsiningen för Harley Davidson på Torsdag  den    26/4, blir coola    kläder, cool style by Matilda och en tuff show med härliga tjejor.
Rough one.

Dejtat Eirik  idag även matilda och Yasmin en sväng om  och     fick       även    kurat håret   samt en millimeter    klipp          för att    fräscha  upp av          söta    Yasmin.
Joanne gör sin sista dag på Adam och Eva imorn så då blir det dit för    lite avsked    och lycka till hennes nya jobb på H&M grattis fina Joanne kommer bli super!!

En Alldeles utomordentlig kväll med  Älskade vhilja .
Direkt efter dagis blev det Pizza och sen  hundpromenad med parkaktiviteter som  gunga och sandbygge=) avslutades med en  dos   trotts  nedtrampade jakka och ivägslängd studsboll och lite    gråt! Och avslutades med  pippi ,  hallon och mjölk .
Härliga unge! LOVE U!!!

Grönt är det överallt  och knoppar sprättar , blommor spirar!
Livet är bra härligt!

Imorn blir det en liten shopping samt kursanmälning för ett spännande hudvårdskoncept jag kommer  ta in  och den kommer      här som   rekomendering och som  ni kommer kunna göra hos mig.
Rekomenderar:
pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t.ex.

*för tidigt åldrande
*känslig hud,
*rosacea
*acne
*hyperpigmenterad hud
Den unika vetenskapliga kombinationen av dermatologiska aktiva ingredienser erbjuder de allra mest omfattande, skyddande och återställande hudvårdsbehandlingar som finns utan recept.


Super super   resultat och    jag glädjer mig att introducera detta i Piteå=)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0