igår och idag!

Strålande sol, och dejt med Jessica och Alva som vi inte träffat på 2,5vecka bägge har vart borta. super kul att träffa dom! Man ser hur mycket barnen uppskattar varandra och hur stora dom blitt!!
Jag köpte med kaffe och luxuxkaka åt oss för Jessica hade fyllt 31 år, sen fick hon en ansiktsbehandling av mig oxå=) hängde ut hos fam Balkevärn/Carlsson, och sen bar det ut i solen kaffe och träffa med jessicas bästa väninna Carro! Mycket trevligt tjej=)
surrade på om allt möjligt och det blevmassa hudvårdssnack=)
Vi var ute på promenad i 4,5 timme med stopp... elvis var med såklart! kl 19.15 styrde jag min kosa hem för lite kvalitetstid med min favorit tjej=) HOn har fått lite 8 månaders ångest och kan bli lite svår att lägga vill inte bli lämnad, men det gick bra, hon låg ochtittade på mig och sen suckade hon litt lätt och la igen värdens vackraste ögon=) 10 min tog det, sen satt jag kvar ett tag för att tryggheten skulle finnas där=)
Jesper kom hem vi åt pasta carbonara m. rökt kylling, sen paradise hotel och soooova=)

Jesper fick vara upp några gånger i natt och vussja henne...tryggheten är det viktigaste=)

Idag fredag ska jag ut med jessica alva, kakan elias, på tur och lunch!
Nu före kommer jessica till mig ska göra en kemisk peeling på henne, från M.D formulations, super behandling! Återuppbygger fukt, löser upp talgproppar, hjälper huden att rensa sig, avlägsnar dödahudceller, ger fantastisk lyster, jämnar ut hudöverflatan och minskar ärrvävnad! Salongsbehandling!!! gör den  hemma på nära och kära. 6-12 ggr kostar mellan 3600-6000 :- på salong!

Vhilja sover på balkongen det är  underbart för henne!! lunch ska snart fixas men vad????? kanske bara några fräscha smörgåsar...
Återkommer med bilder från igår och under dagen sen! nu ska jag göra mig klar!!!

Ha en lovely day all of u!

Onsdag!

Började dagen med helsestationen aka BVC med vhilja, 8200 och 70cm lång sötast visste vi redan, hörseltetset var INGA problem, och hon var impad över vhiljas fysiska utveckling och hu lyhörd hon var! ja värdsbästa ungen har jag å Jesper! Igår åt vi Adana kebab som jag fryst ned och tatt me från piteå=) dressing och kött till min älskade=)

Idag regnar det  vill ut med trist väder, blir nog en tur på fik eller kanske hälsa på nån, får se!
Vhilja sov dåligt i natt vr pigg kl 0000-02.00 har inte hänt på gud vet när, men men, inget kan vara rosenrött jämt!
Orkar inte skriva nå mer ska städa lite istället!
Jesper deklarerar åt mig idag och det är  super! fick brev från sweden idag att jag ecknat sats abonemang där men det är ju konstigt för jag bor ju i Norge! vansinnig blir jag när man aldrig får svar men nu ska jag kasta mig på telen!!

Have a nice day everyone=)
Vhilja inte trött i alla fall=)

bilderna hör till inlägget under från igår=)

På vag till Piteå!
Skönhet, lillasyster Kajsa=)
Jag och Chezzi=)
underbart!
Världens bästa Mamma och mommo och Finaste vhilja såklart=)
Chezzi
vhilja redo för 60 års kalas09
Jag och Shivas regal, avkomma efter chezzi min uppfödning ägs nu av lillasyster Emma
Emma och Shivve=)
Malin, jag och Emma sis, fest hos Hägge!
Jag och Hägge=) fest hos pelle carlsson
jag å kasja sis=)
Värdsbästa mamma och jag=)
Bebisar är bäst! fr vänster Mira, Vhilja, Elsa
=)=)=)=)

Hemma i Oslo igen=) till min älskade

då har man tillbringat en fantastiskt mysig och underbar vecka i Piteå tillsammans med bästa familjen ever och vänner och deras barn och även med min och min lillasysters hästar all week long!
fantastiskt väder med sol och värme. stadsturer med mamma, emma och kasjsa och jag+vhilja såklart träffat barndomsvänner och andra mycket goda vänner och Madde såklart!
Jag har även vart hos världens bästa tandläkare Siv och ordnat med några tänder, gick super bra trotts min tandläkar skräck. Hann med en fest hos bästis Hägge med fler och min äslakde barndomsvän Malin vart med sååå kul och hon har den dotter 3 v unger än Vhilja så vi har träffats mycke under min tid i Piteå=)
massa kul. Hennes mamma fixade ett par converse skor, rosa åt vhilja så fina.
Hopp,derssyr och massa kul uteritt med min häst Chez Amies, kallas chezzi. halvblodssto efter racot u: Modesty. Hoppat till 1,40 dressyr L:B bästa hästen. gick super. saknar henne här  i oslo!
Hon är 20 år=)
Min pappa alltså vhiljas morfar Hans heter han. Han har gett vhilja en massa plåtbilar men otroligt värde kopier av riktiga bilar jenkare i detta fall. Olika storlekar och modeller. En av bilarna är värd mellan 20.000-30.000:- . Men det största Värder är att han har gett dom!
Mamma som alltid köper fina saker åt vhilja gav henne en massa kläder och fixad med henne hela tiden och är är bara totalt bäst!


Jesper mamma och  hennes sambo erik hade 60 års fest gemensamt eftersom de fyller väldigt tätt, myclet trevligt. mat och dryck och ca 38 pers utgörde festen, Vhilja var hedersgästen och bäst klädd=) allla bara avgudade henne vilket är förståligt. Vår present var en design färskkrydds vas och blommor.

Min Lilla syster  kajsa hade dans uppvisning i Modern dans,  SÅÅÅÅÅÅ sjukt duktig hon är och det var sååå bra. jag började gråta. hennes danslärare kom fram och var impan, även hennes väninna!!
Red min avkomma efter Chezzi som min lilla syster emma köpt han heter shivas Regal. 4 år och jätte fin mycket bra jobb emma! ser exakt ut som chezzi, bara grövre!!

Vhilja har varit helt uderbar och så otröigt söt och kul är hon, älskar var sekund med henne
STora tjejen, snart 9 månader och väger 8,2kg och 70cm lång=)
super duktig att krypa, och står helt själv tatt nått små steg men kan gå själv med sin micki gåvagn! snart  springer hon här runt vildungen haha=9 !

Har längtat nått kopiöst efter min Jesper... han är en stir del av mitt liv och utan han är det tomt:(
när han kom innanför dörren igår när jag hade kommit hem så slängde jag mig runt hans hals och han lyfte upp mig höööögt. Och pussar i 1000000000.....När jag och Vhilja kom innanför dörren hade jesper lagt en blommbukett och ett brev=) underbara man=) rosa stooora blommor och vitakvistar fin fina vita blommor=) överlycklig blev jag! Jag var jätte trött  efter hemresan som tagit nästan 9 timmar totalt huuu det tar på att va  själv men helt klart värt det efter denna vecka,,,,ensam med barn är inte helt lätt=p men hon är toppen vhilja inge gnäll menar INGET bäst tejen=)

Madde träffade jag för lite men det är alltid super att träffa henne!

hei då=)








Piiiiiiteå!!

Efter många dagar och timmar av ovisshet så kom oss jag och vhilja äätligen till piteå efter en total restid på 14h! det folken kan jag lova var ingen lek, men tack gode gud att Vhilja är i en resekopis i världsklass!! Rock n roll tjej! det gick såå himla bra med ALLT och då menar jag allt!!!   Kl: 07.15 var vi på Gardemoen för att boka om biljetten kl 19.30 landade vi Lulwå kallax och kl halv 9 vr vi hemma i huset på Fårön!!! alla var hemma och träffade oss vhilja la sig som vanligt kl 9 somnade som en sten=)

Idag  är det onsdag så jag har hunnit vara till tandläkarn igår, fy fan va ot men i dag är det bättre, tack gode gud för Treo Comp!! Min häst chez amies, (ska ta en närmare presentation av henne när ag kommer hem till norge) ska jag ha nu hela veckan jag är här och det är underbart! hon är ljuvlig mitt lilla 20 åriga halvblodssto=) pigg och eldig som bara den och det är fantastiskt att flyga frm på hennes rygg!!! hoppa blir dedt till helgen troligt men kan lika väl bli i vecan! lääääängtar!!
Fick veta att hon som hade min häst på foder i 1 år har missskött henne, dom som stått påp stallet berättade det till mig igår=/ helt förskräckt blev jag rasande, men mest ledsen för jag fattar inte människor som gör så mt djur!
Pratade med 6 st på stallet och alla sa det samma, OMG!!! ja tyckte det var kostigt att ingen ringt till mig el min mamma och sagt det från första stund! denna tjej som haft henne har jag pratat med och hon har ljugit mig rakt upp i ansiktet och sagt en helt annan historia, men so tur är att dom som stått på stallet tagit hand o chezzi i alla fall! huuuu mörkrädd är det ma blir, tur hon inte var där för jag hade nog gått handgripligen på henne, när man får veta att dom inte ens vart där med mat åt dom på 2 dagar så hon ätit av balplasten! usch för vilken människa , sen har hon tagit massa exklusiva saker till chezzi av mig och dom ska tillbaks!
Har självklart konfronterat henne, och nekade och la på luren, busted!!!! Sista ordet är ikke sagt!

Nu ska jag sinka mig sen ska jag och mamma och Vhilja ned och träffa massa folk i stan, Malin min barndomsvän och Mira, sen Johanna en annan barndomsvän  hennes dotter Elsa och johannas mamma Åsa som äger Elkedjan i Piteå!
Nu ska jag göra mig awesome=)
Kajsa var md mig i stallet som sällskap igår, jätte kul!!! emma var såklart med sina hästar på Näsviskgården!
Ikväll ska jag träffa Madde och Hägglöf!! så kul! späckat schema, men kul!
Saknar min äskling Jesper back in norway! Love u lov!! kiss

Det ser ljust ut för Anna och Vhilja Entrar Sweden=)

då var man in på Norweigians hemsida och ser då till min förtjusning att flygen mest troligtska gå imorgon=)
underbart!!! jag och mamma har kollat hela tiden om det ändras och vihar även kollat andra resesätt, tåg från sthlm var det enda,men det var INTE ett alternativ 20 h med tåg och buss, själv med packning barnvagn, barn phuuuu no thanx då blev det inge. men nån där uppe verkade vilja väl så det ser ljust ut att vi åker imorn!
Kl 08.50 lyfter planet och framme i luleå kl 13.30!  det ska bli så kul att träffa familjen hemma, vänner och så underbart skönt att få gå till Siv och fixa tänderna!!!!!=)=)=)=)=)
men saknaden efter min älskade Jesper kommer vara stor störst och mest! hade ju helst velat ha han me men han jobbar ju såklart! trorändå han tycker det ska bli litt skönt att vara hemma alene bara få njuta tystnaden och lugnet=) men han kommer sakna oss massa med det vet jag det har han sagt;) elvis blir hemma oxå!

Man har sett på himlen svart av aska sedan torsdag, men allra mest idag.
lite skumt så där att flyga, jag som blitt flygrädd på senare år, konstigt har ju flyget själv sen jag var 3 år mellan mami och papi, men det ska gå bra annars öppnar dom ju inte flygen!

Packa packa o packa är det som gäller nu! blir en del om man säger så! travel light är ett minne blott!! fast det är ännu bättre att ha me sig ett ton och Världens sötaste prinsessa=)

Adios!!
Ny färgat hår=)

Vulkandjävul!! nam

Ja men då kan man ju börja oroa sig på allvar att man kanske inte kan åka hem på Måndag morgon då! Läste just på Norweigians hemsida att flygen tidigast börjar gå måndag men det är oxå oklart!? Ska man då chansa att ta ett tåg söndag eller ha is i magen och hoppas och tro att det löst sig...huhu ja jag chansar på flyget! känns så länge att sitta i ett tåg....och jag vill INTE dela kupe med någon när jag har med Vhilja! no way....
Å jag som skulle en heldag till tandläkaren på Tisdag kl 8, fixa och fina till.....vilken otur alltså. 2010 verkar bli oturens år för mig, det har i vart fall börjat så och jag har inte fått nå andra vibbar att det ska förändras! tur man har en familj i värdsklass=) i norge och självklart den i Piteå.
Ska nu försöka kontakta någon som vet och kanske har nått tips om det är värt att vänta tills måndag el omdet är så pass osäkert att man ska avboka, inte helt lätt i och med att flygbolaget är nedringda.
Mamma har gjort om hemma i huset på Fårön. Högblankt vitt bord, nya stolar,högblanka skåpluckor,granit köksbänkskiva svart, och marimekko tapet. detta serjag framemot att se är garanterat as snyggt! kommer bilder när jag kommer hem, eller om!
fint väder litt blåsigt, jesper är ute med Elvis och kom just nu innanför dörren=) nu ska han få en puss

Hej svejs nu är jag lite och stå i=)


Eyjafjallajökull här är utbrottet på Island! Bild från googel!

Underbara Fredag

Det är först när du väljer det liv som du lever, då lever du ditt liv i frihet och i harmoni!

Fredagar har och kommer alltid vara nått speciellt! Jag får alltidlite pirr i magen när det är fredag för då vet jag att vi får umgås med familjen och hitta på roliga saker tillsammans! Lovely!!!
nu vid lunch tid har jag en dejt med min underbara vän Jessica och Alva hennes dotter, massa kul=) det var ca 3 v sen vi träffades pga av att hon har vart i sverige /göteborg och besökt familjen. Kakan och Elias kanske ansluter om dom hinner efter de vart på 9 månaders träff!
Kaffe,lunch och ute tid i detta ljuvliga väder står på schemat!

Nu alla vänner och bloggläsare kommer ett tips från mig Diplomerad Internationell Hudterapeut:
Våren och sommaren står inför dörren och detta innebär massa sol underbart, men kom ihåg att skydda er hud och därmed era celler. skydda huden mot ådring, malingt melanom(hudcancer), och att bränna sig. detta gör att du får en frisk hud som mår bra och ser yngre ut längre. Många tror att man inte får någon brun färg när man använder spf /Solskyddsfaktor men det får man absolut, det som är att du minskar risken med att bränna dig ochdärmed få olika hudåkommer som detta medför som kan vara ödestigande i vissa fall!
En produkt jag rekomenderar är Bare Minerals City Spf 30. Natural sunscreen Titaniumoxid innehåller den och självklart mineraler. finns i färgena light, medium, och dark. Super att ha i väskan på stan och bara svepa över din make-up. Mattande och fuktbindande! Ska man vara vid stranden och aktivt sola så rekomenderar jag ALLTID minst 30 i ansiktet helst högre, och 30 kroppen!!

Över 90 % av solstrålningen är UVA. Den går genom ozonlager och lätta moln, är lika stark hela dagen, men bara hälften så stark på vintern som på sommaren. Det är också UVA som finns i solarier.

Bare minerals




ögonen åter igen, vulkanutbrott och disskusion med la släkt! sådär kul!

jaha då var det än en gång tid för ögonläkaren och check av Vhilja vänstra öga! Dr Salvanos , som är en grym läkare suverän med barn, han sa att läget var oförändrat, alltså vhilja ser inget på vänster öga.
Jag var helt inställd på det men man hoppas ju alltid på mirakel! Vi ska på Vep-undersökning innebär att man fäster elektroder på huvudet för att sen mäta av nervimpulser som till ögat detta för att se om det ärnån sorts aktivitet och om vi sak fortsätta med lappträning och diverse andra åtgärder el om det inte har nån betydelse??? håller tummarna på att det finns nått att göra såklart! Super duktig som vanligt var hon och salvanos tycker hon är underbar och jag fick berömm för mitt engagemang och den energi och kärlek jag ger vhilja=) tack så mycket salvanos=)=)


Strålande sol. Vulkanutbrott som skett gjorde att jespers pappa vhiljas farfar inte kan komma pga gift i luftrummet alltså inställda flyg, trist! Min farbror i Kiruna har tagit några plåtbilar sånna med samlar värdi som min pappa skulle ge vhilja, dessa vägrar han lämna tillbaks pga av att han vill ha dom och han vill då köpa dessa av mig, kommer inte på tal eftersom det för det fösta är vhiljas hon har fått dom och hon bestämmer över dom när hon blir så pass stor att hon vill sälja dom och få sig en del pengar så är det hennes val, tills dess ska bilarna till oslo PRONTO!!!!
fick info för ett tag sen att min farmor ordnat så detta ska ske!tack för den....annars hade jag nog gasat upp och tagit tag i det själv! känner mig less på alla som gör att saker blir komplicerat och inte är snälla. fy skäms på er!!!
Kollat designer briller till vhilja men finns inga som är i detmärke jag vill... jag ska snart köpa ett par PRADA el BURBERRY sweeeeeet!!! as fina!
prada     och    burberry

Färga håret , vaxa bena och beuty treatment på schemat efter vhilja time och städ hemma!
Adios!

METALLICA=) I LOVE

JAAAAAAAAA och tack till mig själv för att jag fixade barnvakt biljetter vi alltså jag och min äslakde Jesper kunde se Metallica igår den 13/4 på Telenor Arena i Oslo=)  Det var såååå grymt, helt synkade med varandra och låtlistan var toppen, massa gamla låtar (dom bästa) från albumena And Justice forall, Master of puppets, Ride the lightning, Black och även några nya från Death Magnetic och det är även så Turnen heter!
Vid nedsläckning och när man stod vid sträckan där metallica sprang igenom så slog hjärtat sååå fort adrenalinet pumpade och när dom sprang och svepte händerna mot fansen jag i detta fall så var lyckan total....
Trummor, bas och deras gitarrriff gjorde så bröstkorgen fladdrade, underbart!!
Bästa låt, Master of puppets, helt klart och när alla hårdrockstecken  kom upp i luften så förstod man VARFÖR Metallica blev en av världens bästa Hårdrocksgrupper...Lyssna och njuuuut!
ca 1h och 40 min spelade dom=)
Lyckad kväll och framförallt konsert! 25.000 personer var där och tack vare de stooora telenor arena känndes det aldrig fullsmackat på golvet utan yta fanns och det var skönt!
Skulle kunna se dom idag igen för som gör 2 konserer=)
jag fällde några tårar och det är för att dom är mitt absolut favorit band och jag har lyssnat på dom 13 år kan alla(nästan) deras låtar så det blir såå grymt! easy to tears haha=)

nu ska jag vila uppdaterar dagen närmare sen... kolla in bilderna=)
Bye !


JamesKirk    

drömmen om ett hus på landet!

Idag ska jag ta mig till Heberg (utanför Falkenberg) och spana in ett hus jag och Jonas kanske ska hyra.
Hoppas SÅ på att det är fint på insidan, annars blir det inget flytta av...
Jag kommer återkomma med fortsättningen av detta flyttprojekt inom kort...

EDDI GUL... R.I.P:(

min lillasyster Emmas katt eddi gul, blev påkörd idag i Öjebyn, han dog!! såå otroligt tråkigt att det händer såna olyckor.
det som känns som en lättnad är att han inte låg och plågades eller hade ont allt gick jätte fort och den som körde hade stannat bilen det är bra gest! Daniel som är Emmas sambo såg  allt och kunde sen ta hadn om lilla eddi för han var ute med hundarna och det var oxå tur för Eddi hade inte halsband denna dag.
Tänker på dig emma! försök minnas eddi när han var vid liv och alla mysstunder så känns det säkert lättare.
Eddi var 8 månader och han + syskon är hittekatter i ett dike när deras mamma blev överkörd.
Sov gott Eddi tack för denna tid du kommer vara saknad!


Premier grillning.....

gånger 2 denna helg! ljuvligt gott var det. Grill nummer 1 var hos Lisa och Erik på deras terass, mycket trevligt, deltagare var jag, jesper vhilja, elvis the dog, åbbe, Tjogga och Mirco the dog! Hemmagjord potatissallad grillad kyckling champisar och majskolvar MMMMMMMMMMMMMM!!!
Grill nr 2 var hemma bara vi familjen och det var helt super gott det med=)
det kommer bli en del grillning denna sommar, det hör till tycker jag!
Super väder har det vart och en super helg! Igår var det en mindre rolig dag på eftermiddagen, min  bästa väninna
här i Oslo går igenom en kris, vill inte nämnanamn eller exakt vad det gäller, men det är en tuff period! jag var där hela kvällen igår och satt och prata och försökte stötta och vara stark för henne...mycket tårar men detta fixar hon trotts att det kommer ta tid, men tiden läker sår och hon har  en massa goa vänner som står vid hennes sida!!
På Fredagen hade vi folk här och spelade kort, jätte kul, tjogga vart ganska i gasen haha han har just börjat dricka rödvin och detta firade han med några glas för mycke... men roligt var det!

idag ska jag ut i det fortsatta underbara vädret=) är så varmt ca 17 plus så nu är vinter kläderna def borta=)
Lisa kommer och möter mig kl halv 1 och då blir det promenad och sen lunch!
Elvis har sovit hos lisa inatt som sällskap=) bästa elvis!
Metallica spelar i vecka i oslo, och jag ska se dom igen! så sugen världens bästa hårdrocks grupp, såg dom år 99 det var helt galet bra och nu vill jag ju se dom igen! jag SKA!!

nu blir det att göra sig klar, btw fatima, kul att se inlägg i bloggen=)=) mer sånt nu snigel=)
adios
metallica=)

Fatima entrar bloggen...

I går kom min lillasyster Felicia på besök. Världens bästa Fille!! Vi hade Italiensk afton i form av egengjorda pizzor. Så mycket godare än köpepizzor! Så nästa gång ni är sugna så ringer ni mig så får vi se vad jag kan ordna;)
Vi avslutade kvällen med en riktigt bra film "Allt för min syster".
Fy fan säger jag bara, det var ett "ful-gråt-maraton" i soffan vill jag lova. Shit va sorglig men ack så bra:) Spring och hyr nu gott folk!
Nu är det då lördag morgon och jag vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Felicia sover som en gris i soffan och lär väl göra det ett tag till.
Det är rätt fint väder så kanske en tripp i slottskogen och lite fika, eller blir det kanske en dejt med Cicci och hennes prinsessa Maja.
So long!

Våriga Feelings=)

Idag är det strålande väder ute sol och massa +grader, nu är det inte länge tills bara ben och snygga tunikor jeans jackor och klänningar är ett faktum! Och det ska fyllas på i garderoben som ska rensas i helgen hade jag tänkt, kvällstid för nu ska det hängas ute med familj och vänner=9
blir eventuellt lite grillade kyllingklubbor,majs och sallad ikväll eller det BLIR det!!!

Igår blev det ingen shopping det dök upp lite annat som vart merprioriterat, men idag blir det istället!
1 vecka blir det i piteå från 19-23/4, super kul!
ska färga håret idag, inte på toni&guy det blir hemma med jespers hjälp=) thanx love=)

saknar mina småsystrar super mycket det ska bli så kul att träffa dom och att Vhilja får vara med sina mostrar=)
det är viktigt att man försöker träffas så ofta det går!
Emma och Kajsa är deras namn 22/16 gamla är dom! helt fantastiska människor bägge 2 väldigt olika men toppen tjejor på sina vis! LOve them av hela mitt hjärta! Ställer upp på dom till 110% det har jag alltid gjort och försöker göra det så gott jag kan trotts avståndet!
ses snart sistaz=)
kajsa=)

Emma=)

ha en bra dag folkens=)

shopping i Svinesund!



går åkte vi hela la famillia till svenska gränsen Svinesund och handlade mat och dryck! Nordby Köpcenter!
så otroligtmycke bättre mat både i kvalite och utbudfinns det, norge duger inte till mycket i matväg tyvärr och det är sviiiin dyrt me! Då är det trevligt med en liten familje tripp och så fick vi fylla upp kyl och barskåp=)
Vhilja hade så kul och ljudnivån var hööög hahha=)!
Pålägg vart det en massa av så nu kan man göra goda mackor=)
Vi åkte kl 10.15 och var hemma kl 17.00. Efter det tog jag och Elvis en långprommis och gick förbi min älskade vän Lisa the latino, därbefann sig även Hasse och Anders och efter ett tag kom då Lisas sambo Erik!
Trevligt att sitta och surra på kvällskvisten! Cafe´cremne och smörgåsar bjöds det på mmmmm!

Gick sen hem så jag hann pussa lilla gumman go´natt sen vart det kortspel och tvmys för mig och jesper=)

Idag så ska vi och handla lite nya kläder och lekisar till Vhilja=) det blir  Zara och Toy´s ar´us!
Jesper är frisk och idag ska han jobba, det blev bara en 2 nätter denna vecka!
Den 19e åker jag hem till Pitsan och ska ordna mina tänder tack godegud vad jag längtar! jag blir i en vecka för jag ska hinna vara med på svärmor Katarinas 60 års fest=) kul!
Synd bara att inte jesper kan bli me=/ ! saknar han så mycke när vi inte är med varandra! Vhilja följer ialla fall=)=)
nu ska jag se lite Breaking Bad medans vhilja vilar så bra serie, nu är säsong 3 igång=) wiiiiiie

adios!!
jesper och hasse sommaren 09

tralllalllalla=)

Idag tisdag så är det sång på svenska Marghareta Kyrkan och jag och Vhilja har inte varit där på 3 ggr, pga av läkarbesök och sjukdom... men idag Äntligen!!! följs med Lana och Theo som jag känner från barselgruppen=)
Ska försöka då att få i lillan sin mat som hon absolut INTE vill ha! God hemmagjord mat är tydligen inget som passar prinsessan, ingen matperiod om man säger så, det ENDA som passar damen är Ersättning från Nan och då får hon den då=) men det går i vågor, snart äter hon som en liten häst igen!
Jesper är fortsatt sjuk feber och allmänt dålig:/ det har vart ,ycket sjukdom nu tycker jag och nu är det bra efter detta!!!
All snö är borta och man börjar äntligen känna våren är nära, ljuvligt!
mamma ska gå i till min tandläkare i Piteå idag Siv och boka en tid, ska fixa mina tänder en massa som ska göras pga av att det blitt förstört av dåliga tandläkare! Siv är duktig och väldigt lugn det är bra eller ett måste för jag är livrädd tandläkare nu, tyvärr! tack mamma för hjälpen=)
Mamma=best ever!

Nu ska jag ta mig en kaffe kopp och se om jag kan göra nått för min underbara man=)

Ciao everyone!

Lite bilder från sången sist vi var där=

Oförskämt lycklig, det är jag!!

Igår kom jag på mig själv att jag satt och log förmig själv, och jag letade vad jag log åt och det var lätt som en plätt att sätta fingret på det... jag är så OTROLIGT LYCKLIG!!! detta tackar jag min underbart fina familj!
Trotts motgångar och trista besked i det sista så är det viktigt att tänka på vad man har och det som gör en lycklig, så man INTE kör fast i nån ond cirkel av negativitet!!!
*Massa kärlek
*Fina Ord
*Öppna Komunicationer
*Inga hemligheter(som kan påverka familjen)
*Tillit
*Respekt

= inga bråk och tjafs, inte hos oss!

Påsken var bra, lugn och skön med massa promenad och tid med bara familjen!
Jo på Lördagen så var vi och häslade på Jakob,Therese och Lilla Olivia, såhimla söt och sååå litenvar hon!
2800 kg och längden från huvud till rumpa var 35 cm, pga kejsarsnitt så ,mäter man så för benen är lite mer ihopdragna dom lyfts ju ut som en liten boll. ja nu kan jag då inte föstå att Vhilja var så liten när hon kom!
Det var super kul att träffa dom och deras lycka var juTOTAL!! som föståligt då=)
Vi hade jätte trevligt och blev där ett bra tag faktiskt!
nU ska jag dricka kaffe och ta hand om Jesper som är sjuk:/ feber och ont i huvudet....stackars älskling!

Ha det folkens!!
<=Vhilja på sjukhuset! Finast i universum!

Glad Påsk=)

Påskharar,Påskkärringar och alla andra påskisar glad påsk på er alla=9
Våran lilla familj befinner oss i ett regnigt Oslo, det blev ingen tripp nånstans, det finns faktisk ingen ork el diverse vilja att åka nånstans för då hade vi ju gjort det så det så! Vi pratade om det nyss och fjällen i en hytta hade ju vart det ultimata, men vart får man tag i en sån nu??? omöjligt(nästan)! det satsar vi på nästa år istället å då kan vhilja åka skidor i backen, med pappa jesper som är mer stabilpå det där, men förglömm ikke att dysholm tävlat i slamom och störtlopp då var jag bara 5-6 år=)! man vill ju verkligen att vhilja ska få vara med om så pass mycket uteaktiviteter som möjligt det är något som är obetalbart enligt mig/oss!

Men trotts hemmai oslo så har viotroligt myspys och det gör inget att vara här, vi gör det bästa av situationen och idag blir det spelkvällmed vänner hos oss=)
kul kul kul! Dom som kommer är: Tjogga, Åbbe, Hasse ja det var nog alla och det blir alldeles tillräckligt=)

Målade naglarna igår med det nya nagelacket från   Tone Lise kolla hemsidan   http://www.tonelise.com/
pris ca 60:- liten flaska, betyg av fem möjliga så blir det tyvärr bara en 2:a satt inte speciellt bra och lossade från kanterna och det vart tyvärr  inte så täckande! men förnågra timmar en kväll ok, och det var ju inte dyrt! men rekomenderar inte det finns bättre! snygg färg dock!



Nu ska jag sminka mig innan vi får besök och fixa lite hemma! jesper ser chef ramsey haha han är coool!!!!

Ha det så länge och se upp blåkulla kvasten är trimmad och vi ses på blåkulla=)

Vaxstripes och nytt nagelack!

Igår handladejag även vaxstripes och nytt nagelack så nu ska det vax on and vax of=)
underbart! nagelacket är svartlila helt täckande!
M.d´s Hand and Bodycreme smörjer jag mig med till vardags, super fukt i huden får man, innehåller fruktsyror en av deras egenskaper äratt peela bort dödahudceller milt varje dag! super efter vax så man inte får hårsäcksinflamation!
Före peeling och alltid 3ggr/v så använder jag M.d´s Face and body scrud inehåller fruktsyror och silikonkulor som peelar bort dödahudceller och återfuktar lämnar huden ultramjuk! Experten rekomenderar!!


Sjukhuset bums blev det!

har inte skrivit på ett par  dar pga att jag vart så sjuk:/ detta började för ca 2 v sedan, magont och har spytt en massa har bara blivit värre och värre, i tisdags så fick jag inte ens i mig vätska och då kände man att det var aktuellt med ett läkarbesök! man väntar ju IN i det sista  typiskt!!! massa blodprover och röntgen av magen visade en inflamation! så det var ju tur att det inte var värre, men jag fick 2 st enheter dropp och ligga i 7 h egentligen över natten  men jag ville hem så mycket och sen så tycker jag man känner sig så svag och sjuk(are) på sjukhus! men dom var duktiga och det var skönt att få veta att det inte var värre!
Nu är jag MYCKE bättre och känner mig på väg att bli stark igen=) 

ÅÅÅÅ Påsk är detoch Jesper my Love är ledig andå till och med måndag=)  så nu är det lite planer om vad och omviska göra nått över påsk??!! vi har erbjudande av Fatima att komma till gbg och därär även Lisa som oxå tyckte det skulle vara festligt med ett Göteborg besök....då får vi ser vad som händer. Vihar även kollat in spa´n oxå.... eller så blir vi bara här men vi får se helt enkelt!


Igår så var vi på Bjärke Travbana och spelade påhästar såklart och i 6e loppet så vann jag 1200:- satsade 40kr kul faktiskt! satsade duo´n hade trippeln men hann inte in med cashen tyvärr då mina vänenr hade anna vunnit myyyyycket pengar=) men jag är gla´för det i alla fall:) alltid kul att vinna oavsett belopp=)

Vhilja mår som en sessa och nu ska jag hoppa in i duschen medans hon tar  sin f.m powernap=)

have a nice day folkens=)

RSS 2.0