..................

Ödet tror jag på det är då ett som är säkert och att man träffar folk vi JUST rätt tillfälle som ger en hopp och styrka det är så overkligt ibland nästan skrämmande, men det har skett mig vid 2 tillfällen nu på minder än 2 v.
Mormor, tack nu vet jag att du är här hos mig, fast jag alltid vetat det så är det så fantastiskt att få det bekräftat. katarina power up och massa styrka!

regn och trist väder
the bäst cia var å hälsade på idag, hon har haft det tungt med skönt att krama om henne=)
hon ska få gele´ naglar av mig för att hon är söööötast!

jesper och vhilja hämtade mig idag, kul=) längtar efter dom massa.
jobb i helgen, och jag hoppas på fab väder.

nu ska jag göra anna hudvård ala home.
joo har lite tips från bare minerals och decleor men det får ni imööörn=)

Sov gött.....=)


phuuuuu..

mkt på jobbet nu alltså, och mycket nya fasta kunder=) jättekul. många vill ha medical facials nu, alltså dom som är hudförbättrande på olika hudtillstånd ex, acne, pigment, hudåldring, cuperoser m.m

och dom behandlingarna gillas skarpt!

lite bättre väder idag, men inte helt sommar, hoppas på nästa vecka då när vhilja fyller år och jag ska va lite ledig=)

får se då om kajsa /madde komemer=)

och sen så har faktiskt dagen vart väldigt speciell och tung när en människa som står nära mig fått veta att hon fått hjärntumör=/ fy fan va livet är orättvist. pratat med henne och det känns bättre när man fått det. sen så kommer behandlingen igång fort fort så det är oxå skönt... "detta ska ci greja underbara människa"!!!!!!!!


Nu är det mat, pytt i panna, vhilja sov när jag kom hem=/ så ingen go natt puss.

jesper å vhilja har haft  en super dag=)


Hej då!

färdigt...

att sända iväg=) det är det jag kan säga så hoppas man på besked till veckan yeaaaah!
men jag tror på det bästa, har en super känsla!

Igår var det toppen väder, därav parkhäng med vänner och vhilja hade såå kul.
somnade som en stock kl 8 som vanligt.
jag spöade jesper i vänd 10a än en gång, nu är han inte så sugen på det nå mer hahaha=)
winner ala dysholm!

nu ska vi iväg och handla lite med bilen, och hälsa påhos chin + familj.
så bara att göra sig klar då!
inge vidare väder, tyvärr och imorn jobb.

Have a nice day everyone!

det händer grejer=)

men jag kan inte yppa nått....huhuhu=) faktiskt är det en del saker som händer....men jag ska berätta när allt är 110% klart.
har vart lite problem hemma med min häst pga av ombygget på stallet hon bor på, men det ska tydligtvis har löst sig nu för min lillasyster tog henne till stallet, Näsvk vart hon har sina hästar och det äger kusin Li , så det var ju skönt!! tack emma du är bäst!
kajsa ska komma mest troligt i augisti, och madde degerman... det blir toppen kul, saknar kajsa och emma massa!!! emma kommer nog inte pga av alla hennes djur, det är väl en negativ sak med att ha hästar, att man inte bara kan packa och  dra när man känner för det... allt måste vara fixat och anordnat innan...
madde ska se med semestern men det hade vart super skoj visst hon kom=)

mama has arrived från Turky och hon var tydligen brun och snygg som alltid=)
men denna gång så har hon lyssnat på sin Diplomerade hudterapeut till dotter(me) och använt 50 spg ansikte 0ch 30 kropp, after sun varje dag=) bra mami!!!!
hon ahr köpt Ed hardey till mig, jesper och vhilja vanilja... och jag saknar mamma sååå!!
kom hit!
Jo emmas unghäst skadade sig i hagen men var på återbesök och det var bra ibenet...skönt!
man ska inte vara så orolig hästar eller flyktdjur har en enorm läknngsförmåga....

mer då????? sol i dag, vi kanske ska på stranden när vhilja vaknar, hon älskar att sova...snart väcker jag då henne, nää det ska jag inte vill hon sova så får hon det huuuur länge hon vill.

Hon har börjat gå mycket nu, 15 steg och dricker själv, ställer sig upp själv, kan säga mamma, pappa, vovve, titta, dääär, och de där som en fråga, skrattar gör hon heeeela tiden.
hon ser ut som en docka herregid denna lilla unge har många blickar på sig och alla diggar henne för hon har sån personlighet=) mamma och pappa är stolta såklart.

haha elvis tycker livet är litehalvers nu, för hon är ju efter  han en del, men det går bra han morrar vhilja skrattar och sen lägger hon huvve på han och är go=)

Vi fick dagisplats på det jääääääätte stora dagiset som öppnar, Kvärnedalen heter den, 600 barn ska vara där och chocken var överhängande!!! vi var anti direkt, men beslöt hos för att ta den titt och prata med daglig ledare och få en show around och det var topppen!!!!
det är intelat i 7 olika avdelningar och på avdelningarna är det delat igen så dom är 10 sti varjegrupp + att en ansvarig vuxen har 3 fasta barn dom har koll på under hela tiden i dagiset. lokalerna var supe, runda former, allt anpassat för barn mini toaletter, mini tvättfat lite överallt, mini trappor så dom kan va me i köket vi bänken, lekrum i alla olika teman och vatten rum men olika vattenstrålar och badkar sååå himla fint! och det viktigaste: PERSONALEN var super duper trevliga och hade bra värderingar! jätte fina grönområden,  och skog runt om.
så vi tackade JA och vhilja börjar där i slutet av september ocktober, men ska inskolas lite i augusti med jesper=) hoppas jessica och peter ändrar sig och tackar ja så alva me börjar där=)=)=)=)

nu ska jag borsta tänder igen och göra ansikts vård=)
sen elvis ut, och vhilja måste vakna samt jesper=) OBS!! vihar vart uppe före vhilja har sin dagsvila as u know!!!

Adios adiosis adioses adiosnas adiasaas spårade ur...hahaha




så dåligt väder phuuuu

nää det har regnT Ii snart 2 v nån soldag här å där...hade ju vart kul att kunna vara ute efter jobbet och njuta sommare men ikke. hoppas på helgen då så man får ta2:a  badet för sommaren.
jobbar och står  i, kvällar med familjen =) så leker livet sköööönt!

har litt nyheter om förändringar som kanske ska ske om allt flyter på som det ska mer kan jag inte säga classifide.

true blood s3 ahr ju börjar nu och avsnitt 5kom i måndags, sjuuuuukt bra serie=9

nu är det zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz så  sov gott!

jobb, park, sol, hemmakvällar m.m

1 v på jobb avklarad +ett lördagspass på jobb. så nu är man inne i gunget igen. kul!
blir lite timmar med vhilja på kvällen, men det är väl bara att vänja sig för det är ju så det kommer bli när man jobbar:/ och hon ska vara på dagis huuuu den dagen gruvar jag mig till massa, nog om det!
man för ta vara på den lediga tiden man har och det görvi  då fullt ut!
massa utelek och möten med andra bebisar det tycker vhilja är sååå kul.
elvis har sprungit som en galning och busat idag,ligger totalt utslagen.... hahah

vi ska ut en tur till i fin vädret skönt innan denna dag lider mot sitt slut!
jobb imorgon kl 12... ochtydligen så skulle det bli regn.  hoppas på massa sol så alla som är lediga  främst då vhilja å jesper kan vara ute!

Adios compadres



Roliga behandlinar på jobb!

nu när jag började om så har vi startat med lite nya behandlingar på jobb, apparatur!
denna heter Hydraeclat och kommer från Matis. man slussar in ett avktivt serum(finns olika för olika ändamål och hudtyper) med hjälp av galvanisk ström. mycket fina rsultat och man ser det påen gång en skillnad, sen rekomenderar vi alltid att den görs som kur på 6 ggr för att man ska få hållbarast resultat som varar längre. efter man är klar med mpment 1 så avslutar man med ultraljud + serum, denna ökar effektiviteten än mer, genom att öka blodgenomströmningen, cellförnyelsen, cellernas ämnesomsättning m.m sååå kul att jobba med apparater! man tar ansiktbehandlingarna och resultatentill en helt annan nivå. vi har ävenmicrodermabration, oxygenbehandling, muskelstimulator, detox m.m

för 2 nätter sedan var det ett såotroligt åskväder, som pågick 1,5 timma, det mättes upp till mycket kraftig åska, och elbolagen stängde av strömmen på massa ställen! himlen bara lööööös och det small och dånade, huuuuu otäckt!

vhilja och jesper har snart gjort en vecka tillsammans hemma oh dom har det fantastiskt! saknar att se vhilja hela tiden, men det är såå kul att komma hem och få ett sånt glatt bemötande=)

mamma har åkt till turkiet, och träffar upp en av hennes barndomsvänner nadja där! så underbart för mami, där får hon vila upp sig och bara ha det skönt. ha det fab mami=9

nu ska vi spela kort!

Go kväll=)

Första dagen på jobbet sista dagen som hemma mamma...

idag kl 10.00 så startade min första arbetsdag efter ca 11 månader hemma med våran vhilja!
detta startades med en SPA-pedikyr och sen var det massa vaxning och färg av fransar och bryn + formning. såååå himla kul att få jobba och göra behandlingar wiiiie! världens bästa jobb och för att säga det så, det känns som semester ett heltidsjobb när man vart hemma men ett busfrö haha=)
klart man saknar vhilja men hon är med papi, och det är skönt att få längta hem och pussa lillan när man stiger innanför dörren.
alla arbetskamrater var jätte glada att  ha mig tillbaks, så det vart mycket uppdatering och kramar=)
jaaa dåvar man tillbaks i vardagen som den ska vara alltid...enadagen hemma andra dagen jobb, lite förvirrat blir det men 1 vecka så är man tillbaks i alla rutiner!

parken och lek med vhilja innan sova underbart väder , nu falaffelrulle och så ser vi  anna anka söker assistent hahahaha=) vad skeeeer!!

Adios!

bleker...

tänderna nu igen, det var ju  ett tag sen, ocg i love white theets!
blekskenor, och 30% blekgel från thailand gör det vitt!
sol idag ute i parken kommer vi befinna oss.

Jesper sista dagen innan pappaledig i 10 v, tycker alla pappor ska prioritera det, det är viktigt!
3 dagar tills jag börjar jobba, woooow=) känns kul!!

hej då for now=)

more milder....









Att resa sig efter trista saker är tufft men ett måste och då står man starkare...

detta 2010 har vart ett år av olycka och otur måste jag säga! allt det som hänt för våran familj har verkligen satt saker på sin spets och han där uppe har prövat å prövat. mennu står man sjuhelvetes starkt, tungdkraften har lixom sugit tag i enoch här ska jag stå!

min lillasyster emma har haft otur med sina djur hästar hundar å katter... och det är liksom hennes bebisar så hon blir alldeles förkrossad när nått sånt händer, förstålig! nu har hennes unghäst fått en hagskada pga springande, spricka och blodförgiftning i v.bak, detta kommer ordna sig, och han kommer att bli en toppen hoppare, men detta fick bägaren att rinna över!
nu ska jag telepatera massa energi till henne och bara pusha henne för när hon ridit ut denna storm kommer en belöning!
Love u sis=)

idag är det mulet, och lite regn då å då. har köp en hailatte och mini brownie på waynes mycket namnam... nu hemma vhilja sover och elvis med, jo jag lyckades tappa nycklarna hem, så jesper fick komma men jag  återfann nycklarna på postboxarna inne,,,haha, jaja tankspriddholm!
då fick jag ju se min älskling en sväng i alla fall=)=)

over and out!

emma å jag=)

Pics from north of sweden mama im coming home=)

highlights från kiruna, pite och lite oslo, mer av vhiljas namngivelsefest kommer sen finns på enannan kamera, enyoj!


innan rajraj=) me och cia
pappa och vhilja
lukas, viktor och Vhilja=)
marie kusin the best o me
vhilja, jag , farmor, pappa=4 generationer=)första ridturen=)


namnfesten
=)
vhiljas fototårta sååå fin, fr: hansens´ i piteå
mellansyster emma och moi


kommer mer imorn.....

sol sol sol....

2 v hemma nu och dagarna spenderas i parker och på playan för mig vhilja oh elvis, underbart!
snart är det dags för mig att avsluta min mammaledighet och börja jobba, detta sker den 12/7 kl 10.00
väldigt kul ska det bli, saknar mitt yrke som hudterapeut oh det ska bli kul att göra behandlingar på folk och vägleda dom med rätt produkter och få hjälpa till at få toppen resultat=)
motiverad motiverad motoiverad!!!
samtidigt som det känns väldigt konstigt och lite ledsamt att  inte få vara med vhilja hela dagarna, fast skönt på ett sätt att få längta ihjäl sig efetr henne på dagarna och få pussa och krama  henne när jag kommer hem=) hon kommer säkert ocå tycka det är konstigt, men väldigt  kul för nu fårhon ha världens bästa pappa jesper hemma oh busa med!

jo, igår fy fan efter vi vart och badat skulle jag ta bussen  hem, men som vanligt i detta norge så funkar saker väldigt bad, så det var fel på bussar och vissa var överfulla väntetiden var såååååå lång så jag fick gå hem igårmed allt, 2 timmar tog det..trött i stekade col, med massapackning och stekande sol....anna var IKKE gla, elvis trött oh vhilja sov så gott i vagnen...tur det!

idag ska jag träffa 2 goda vänner susanne och lisa, detta blir vid 4 med glass och kaffe i parken=)
nu ska jag sminka mig....
ha en solig dag alla=)

i love sol och park hang out=)

natten mot idag fredag var väl inte att hänga i granen...ont i magen i natt och tänderna som VÄGRAR komma fram...stackars lillan...vaknat från och till från midnatt till kl 05.00 huuu men vad ska man göra det är ju synd om henne,... börjar fundera om det finnes en laktosintolerant här?? finns i släkten så idag har vi gjort ett test så får vi se om det kanske är så??

fastän jag var astrött idag så har jag haft skönhets morning ala mami anna... forma bryn, smink ala weekend, nice dress och hårfix.
detta gjordes när vhilja  vanilja sov fm, i hela 3 timmar. skönt för henne efter denna natt!
och skönt för mig att fixa och trixa.

Tips från anna hudvårdsterapeut nu i sommar(även hela året):
Spf 20

Återfuktar och förnyar läppar.Skyddar läpparna mot skadliga UVA-och UVB-strålar.Perfekt för nariga, windburned läppar.

Sheassmör återfuktar djupt och lugnar torr och irriterad hud.Vitamin E (tokoferol) helar, skyddar och vårdar huden.Tea Tree och pepparmintolja lindrar och fungera som helande antiseptika(bakteriedödande)


vi familjen har varit i parken och haft jätte mysigt i det fina vädret. lek i sandlådan gunga som är vhiljas totala favorit, och bara tittat på allt möjligt!
sen så gott folk grillade min älskade jesper 2 st entrecoer och det är första gången på 11 år jag ätit det, om inte längre. jaaa allesammans nu äter annie kött(lsparsamt)  detta smakade hurgott som helst!


cavan....

är kyld iskall vill säga=) italiensk blir det kvällen till ära denna ska avnjutas på balkongen av anna and jesper!
en liten inflik bara: mitt och jespers förhållande kommer då aldrig bli kedligt eller trist på nått sätt.... vi håller kärleken vid liv genom att investera mycket i den!
den största och bästa och säkraste investeringen jag någonsin kommer göra och den med störst vinst med....
kärlek
.

tak för ordet!

förbannad...

skrev just ett super långt inlägg men det försvann, detta gjorde mig pist och jag skriver imorn!

suuuuper...

gick denna natten för lilla vhilja att sova=) hela natten utan ett pip, kl 07.45 vaknade min lilla solstråle glad som alltid. tack för denna natt den före var ju inte så festlig.

idag blir det parken och spendera dagen i solen för mig vhilja och elvis. jesper kommer nog senare för han sover efter nattskiftet.

ska ringa runt mina  vänner och medela att man är home och redo att hänga ut.

nu fixa till sig...

ha en fin dag

RSS 2.0