Glad Påsk=)

Påskharar,Påskkärringar och alla andra påskisar glad påsk på er alla=9
Våran lilla familj befinner oss i ett regnigt Oslo, det blev ingen tripp nånstans, det finns faktisk ingen ork el diverse vilja att åka nånstans för då hade vi ju gjort det så det så! Vi pratade om det nyss och fjällen i en hytta hade ju vart det ultimata, men vart får man tag i en sån nu??? omöjligt(nästan)! det satsar vi på nästa år istället å då kan vhilja åka skidor i backen, med pappa jesper som är mer stabilpå det där, men förglömm ikke att dysholm tävlat i slamom och störtlopp då var jag bara 5-6 år=)! man vill ju verkligen att vhilja ska få vara med om så pass mycket uteaktiviteter som möjligt det är något som är obetalbart enligt mig/oss!

Men trotts hemmai oslo så har viotroligt myspys och det gör inget att vara här, vi gör det bästa av situationen och idag blir det spelkvällmed vänner hos oss=)
kul kul kul! Dom som kommer är: Tjogga, Åbbe, Hasse ja det var nog alla och det blir alldeles tillräckligt=)

Målade naglarna igår med det nya nagelacket från   Tone Lise kolla hemsidan   http://www.tonelise.com/
pris ca 60:- liten flaska, betyg av fem möjliga så blir det tyvärr bara en 2:a satt inte speciellt bra och lossade från kanterna och det vart tyvärr  inte så täckande! men förnågra timmar en kväll ok, och det var ju inte dyrt! men rekomenderar inte det finns bättre! snygg färg dock!Nu ska jag sminka mig innan vi får besök och fixa lite hemma! jesper ser chef ramsey haha han är coool!!!!

Ha det så länge och se upp blåkulla kvasten är trimmad och vi ses på blåkulla=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0