Ännu en liten flicka har fått se världen=)

stort grattis till Jacob Hultberg och Therese Lia som idag blev föräldrar=) och självklart
till deras lilla tjej som är det största erat liv!! Massa lycka till och massa tankar till er=) 
ser framemot att träffa er=)

/Kram Anna, Vhilja och Jesper!




det rullar på....

och så var det månad igen!efter en väldigt mysig helg och lugn sådan (som vanligt)!
En liten incident hände ju i Lördags på vår promenad la famillia...
<=Julafton hos mamma i Piteå!

Händelsen:
Vi var då ute på vår promenad gick PÅ övergånsstället vid parken, det har smällt mycket här och det ligger stooora vattenpölar överallt så alla som nå vett i huvudet VET att då kör man inte fort igenom dom eller fort överhuvudtaget i stan.. hörde hur en bil kom i  ganska hög hastighet och vänder mig om, denna idiot till kvinna kör Rätt igenom vattenpölen so hon dränker ALLA oss i vatten men främst då Vhilja...Iskallt vatten i hela ansiktet och vagnen! reaktionen var inte sen från min sida...jag sprang ikapp bilen som stod stannat vid ett rödljus, jag skulle rycka upp dörren och fråga va fan hon sysslade med, man märkte att hon såg vad hon gjort för hon bromsade efter vattnet och sen gasade igen...ialla fall så låste hon dörrenså jag slog HÅRT på rutan och bildörren,då körde hon mot rött....TYVÄRR var hennes vita audi så skitig så jag fick inte regplåten!!! fega människa stanna då och be om ursäkt vad är problemet lixom????!! alla kan göra missar men man gasar ju fan inte där ifrån,detta är så OTROLIGT fegt!!!
kanske var tur att hon inte öppnade dörren??? eller så inte!!  jaaa vhilja grät men detgick bra pappa jesper torkade henne och värmde henne!!!! Elvis min back-up var tätt i hälarna haha=) best dog ever!!

i allafall så blev jag helt utmattad efterpromenaden och händelsen så jag fick feber och var såååååå trött!! det har vart för mycket denna tid och detta fick bara bägaren att rinna över:/ men jag vilade och som 12 h natten mot söndagen=) sen var man ok!

Vhilja Bökar med sitt krypade som verkar bara bli krål överallt på golvet hahah, men det funkar ju det med. tror hon går snart, hon står själv och håller man henne i bara i en hand så går hon själv =) våran duktiga dotter!!

nu ska jag gå ut med elvis , jesper och vhilja vilar!  sen har diskmaskinen gått paj=/ har ringt massa gånger till dom som ska fixa den, men dom tar ju ALDRIG tag i nått!! undrar vad folk gör på sina jobb egentligen?
nu ska jag ringa dit och skälla ialla fall!! det verkar ju att detär det man ska behöva göra för att nån ska lyssna! trist!
har fått kläder av min lillasyster Emma igår, kajsa min minsta lillasyster demade dom förmig haha=) ja det såg super ut på henne, hoppas man bär upp det som den lilla skönheten=) bägge 2 för den delen är det=)
mamma har fått målat om bordet hemma och nya köksstolar, vitthögblankt, och stolarna var vitttyg med detaljer på! super snyggt!!  Jag längtar tills vi ska köpa hus!!!!

Adios so long!!!

mycket trevlig dag=)

då var torsdagen gjord=) dagen bjöd på en underbar promenad för mig, vhilja och Elvis fint väder skulle göra ett pit-stop på Godt Bröd ett ekologiskt cafe, underbara mackor och så miljövänligt=) men det var fullt och slut barnstolar så vi tog med oss hemm, bara en kaffe!

Bus med Vhilja som vart lite gnällig pga inte ätit så bra,men efter vila så slukade hon gröt och vart gla´=)
såg det där klippet på Aftonbladet med nannyn som misshandlar barnet hon sköter, föräldrarna misstänkte och satt upp en dold kamera fy fan va jag mådde dåligt och jag grät faktiskt!!! tycker inte sånna människor ska få leva  punkt! anmäld och jag hoppas ho får så myket stryk i finkan!!! ja jag tror jag hade slagit henne sönder och samman!
Hoppas Lillungen mår bra trotts allt!!!

näää min mamma får sköta lillan!!=) best ever!!!

Ikväll kom min äslakde Lisa Latino på besök. mackor te/kaffe och massa prat  hon är super! LOVE HER!
vi pratar om allt och skrattar mycket! hon ska till sin hemstad GBG i helgen och där ska  dom på maniana det ären ljuvlig Tapas resturang! rekomenderar!!!!!Lisa såååå vacker=)

Nu ska jag invänta en familjehelg som står på schemat!! LJUVLIGT!!!!!

ha det super alla och sov gott!!! Ps Saknar min Fatima muchooooooo!!!

snart helg=)

ser fram emot denna helg, alltid xtra mycke när Jesper jobbat natt för då träffas vi inte särskilt mycke och det är inge kul!:/

Idag så ska jag Till Cecilia min goda vän och Frisör, hon jobbar på Toni&Guy på Bogstadveien i oslo då såklart!
Hon ar sjukskriven nu pga har opererat bort halgusvalgus det gick bra men läketiden är låååång!!!
hon är i alla falll nöjd! Nu fick jag veta att hon kanske ska till sverige tidigare än planerat, så jag väntar på info för att se vad som sker med vår dejt! Harinte träffat henne på läääääääänge så jag hoppas att vi ses idag!=)=)=)

Mulet ute men inte kallt, skönt att snön snartär borta! känner att man ska ta och rensa garberoben i helgen för att kunna få in litt nytt vårfräscht!

Jo ett vännepar till oss ska ha barn nu i April, men pga att lillan låg i sätesbjudning så ska dom få kejsarsnitt då, och det blir på måndag=) så spännande, liten annan känsla med kejsarsnitt att få en tid plats och allt är planerat man vet EXAKT när bebben kommer.... det kommer gå toppen bra och jag ser framemot att få träffa dom efteråt och deras lilla tjej!!! Lycka till Jacke och Therese!!!

Nu make-up och frisyr styling vad detta kan bli återstår att se=)
ha en fin dag alla!!

lite udda konst eller:.... hahah

då blev det kväller....as the rumpnisse said!


Ronja Rövardotter lätt en av världens bästa barnfilmer med ett fantastiskt budskap=)
längtar tills lillgumman ska börja se Astrid Lindgrens filmer då hakar man ju med lätt!!

Dagarna gå så fort sa man hinner nästan inte vara med... när man var liten så gick dagarna och åren så sakta, efter jag vart 20 tyckerjag tiden speedade upp ganska kraftigt! mitt liv kommer åka dit för speedingbig time!
paradise hotel är nu kvällens aktivitet när vhilja sover, ja dom är INTE friskaså att säga, har hört att det svenska åxå är ganska stört!
Innan mamma åkte så rensade jag ut mina favvo jeans som var storlek 25/26 Kajska min smala lillasyster ska få dom, kommer aldrig bli så smal igen som jag var innan jag blev gravid och det vill jag inte heller, jag nöjermig att vara en 27:a.
Jeansen var ett par Replay ljustvätt och ett par Disel mörka! såååå snygga... varsågod kajsa har inte fått höra om de passade ska skriva ett mess å fråga nu!

Nu till sommaren ska jag unna mig ett par Fornarina Jeans ljusa! I LIKE!!!
det har börjat ett nytt program på norsk TV "Vi som älskar Hollywood" jan Thomas är programledaren haha mycket kul att se på. en del gör ju det med en klass och en delär SÅÅÅÅ pinsamma!! detta ska följas! kul att ha program att se när Jesper jobbar natt!

Sov Gott folkens.....=)

Jag vill ha en ny väska nuuuuu!!!!

jag är så sugen på en mörkbrun mulberry väska så jag döööör så otroligt snygga och klassiska!
får kanske bli en sånn då till våren...


nu ska jag snart väcka lillan och innan dess så ska jag fatiskt sminka mig. en casual make-up blirre idag.
sen promenad med Lollo, och efter det litt senare i eftermidag så blir det träff med Louise my friend from work och hennes son Matheo, så söt är han=) hon ska ha ett barn till nu bra jobbat matheo är bara 1 år och 2 månader snart=) men dom vill ha en stooor familj så det är bara att köra på=)

så nu måste jag löpa.... så jag hinner mina åtaganden=)

Ciaaaao=)

Tisdag 23e.....och ögonläkare!

Idag vaknade jag kl 08.00 och som vanligt så väcker jag då våran dotter, jesper jobbar natt och kommer hem 6 och går då raka vägen i säng, men killen kan ju smyga!
i alla fall så var jag inte pigg ALLS..... detta grundar sig i att jag drömt MASSA maritter(drömmar) nightmares, ja vad ni  nu vill kalla det... jag drömde att en man gled om kring i läggan och efter ett tag så stängde han av laptopen som låg i min säng eftersom jag ser på tv på natten, det otäckaste att när jag vaknade ordentligt var den avstängd!!! fy fan, jag är ju lite vidskplig och sånt här nattotäckeri gör ju inte saken bättre, men så smart som man är så envisas jag ju ändå att se massa skräckfilmer och ångrar mig direkt efteråt.... Fatima you know what i mean=P

men jag och Vanilja hade en trevlig morgon med frukost och bus och sång, sen så la jag mig och vilade 1 timme medans vhilja hade sin första vila=) super skööööönt!!

ja i alla fall så var vi kl 14.30-16.00 hos ögonläkaren och det är bekräftat nu Vhilja blir blind på vänster öga och det hon har heter:

Underutvecklad synnerv (opticushypoplasi)

detta går INTE behandla, men hade dom på BVC gjort rätt skulle dom  sänd oss tidigare till en en speciallist(som vil ville) tidigare mellan 1-3 månader så hade hon kunna få bättre skärpa och det är mycket!
tacksam är vi att det inte var nå värre! och på Vhilja kommer det alderig märkas, hon blir precis som alla andra brara massa bättre=)
vi ska göra en massa mer tester bara att kolla upp allt super nog!

men dagen i övrigt har vart så mysig...promenad med familjen, middag och massa bus och mys med våran lilla tjej=)  haha ha osså ser man ju Norska Paradise Hotel, dom är så jävla lattis!!! att dom kan me och göra bort sig så... nu ska jag ha lite sömn och en film på det=)


Fatima: du är min bästa häng ut kompis, saknar en friktig Fatima och Anna fest, men det får bli ett vinteraspect=)
saknar dig!!!

Amsterdam i love=)

Den 17-19/3 åkte jag och Jesper då på en liten Weekendbreak till Amsterdam för andra gången, och det var heeeeeelt fantastiskt! hela +17 grader och sol. Att kunna åka iväg jag och han bara är ju inte så ofta så mamma tyckte vi skulle passa på när dom kom så hade vi barnvakt, och det av toppslag!!!=)

hela resan höll på att stryka med eftersom Jesper åkte på matförgiftning dagen innan pga av en 7 eleven korv, bläääää!! men min älskade bet i hop slängde sig på trikken och sen på planet och of we go=)
ååja på planet hamnade man brevid världens jobbigaste människa, ursäkta att jag skriver så, men hon surrade oavbrutet och planerade att hänga ut med oss, utan att fråga vad vi tänkt hahah, jaja inge ont i henne men  lite overtaggad om man säger så! resultatet blev att vi inte hängde med hänne i alla fall=)

Hotellet/lägenheten var super mysig och fin La festa dette det, rekomenderar det varmt! super trevlig ägare och  mycket bra läge!








Vi hann med mycke på 2,5dag! madame tussauds, Hopp on hopp of boat tripp genom hela kanalen, Husbåts museum och go mat och en del(massa) vin=) så nu har man hängt ut med favvo kändisarna och ja jävlar på madame tussauds så har dom ju en skräckavdelning, jack the ripper och där aggerade då äkta aktörer och aktriser, fy fan dom skrämde mig så jag sprang rätt in i en glasvägg och fick största blåmärket på högerknä och började gråta pga av rädsla! kul:/ jesper skrattade och jag blev jagad! det är färdigt nu me sånna jävla upptåg kan jag lova! har ju blitt ihjälskrämd på Gasten på liseberg me haha, lite roligt är det då, ok!=)
när vi ändå är inne på det spåret så ramlade jag mitt i stan oxå  slog handen och börja gråta, bara för att det är så pinsamt, sen tog vi ett vinglas och då vart jag gla´=)=)
<=efter fallet!

jag och jesper har så fantastiskt mysigt när vi åker iväg! vi har ALDRIG ALDRIG tråkigt!! och denna semester behövde vi verkligen bara vi 2=) fastän man saknade vhilja hela tiden! lill gumman våran. men tryggare kan man inte vara  när mamma håller i spakarna! och vi kopplade av vill jag lova;)





vi ska iväg på ett resemål i sommar med en gång själv och en gång me vhilja vanilja=)
eftersom detta var en kärleksrresa så ska jag inte berätta nått mer! avslutar med det=) mer bilder finns men visar inga mer hahahah....tack mamma för att du gjorde våran minisemester möjlig!!

Go natt folkens! nus ka jag lägga en ansiktsmask! Blekande, och mjukgörande Matis white line!!=)

Mamma har åkt =( och katarina!!!

Jaaa då var en vecka slut! går alldeles förfort med vi har haft såååå kul!!! och serredan framemot när vi ses nästa gång=) idag såhar vi gjort barnmat massa gott till Vhilja,mamma och katta kan dom!!!
det vart: Köttfärs,morötter, potatis och grädde, torsk,potatis, morötter, och dill och grönsakspuree´ detta gillade vhilja skarpt!  Sen åkte vi till Jobbet för att investera i hudvårdsprodukter till mamma och Katarina! Dag och nattcreme, samt såbörjade Katarina med I.D make-upén som är helt fantastisk!!

Mamma har  hjälpt så mycket med vhilja så det är helt obeskrivligt!!! och det är så kul att vhilja fick hänga ut med henne!!  det är väl en av anledningarna till att det är trist när man bor borta när man har barn:( men men det går att ta sig och mamma har redan vart 3 gånger sen jag var i 8:e månaden!!! och så ska ju vi hem snart för att ha en Namngivelsefest!!  det blir även en i Norge/oslo oxå i samband med Vhiljas 1 årsdag!

jaaa nu sitter man här själv men hör fortfarande mammas skratt och prat! får faktiskt en liten tår i ögat! snart hör hon nog av sig för dom skulle landa halv 11!  och jesper jobbar natt, så det är bara jag som är vaken då, elvis the dog även den tröttaste av dem alla när han är inne!! Vhilja sover som en stock.... hon tyckte det var lite trist att det fattades 2 personer här som ger massa uppmärksamhet!!


Imorgon så är det sång på Svenska Margarheta Kyrkan och även Ögonläkaren!! man är ju alltid så nervös när man ska dit så jag får ont i magen, men måste ju vara stark för vhilja så det är bara att bita samman, sen har jag ju världens bästa man som alltid är en stöttepelare....om man säger så här, down to earth!!
älskar honom, våran dotter brås mycket på han i det avseendet!
Ja men i alla fall så ska vi kolla lite mer på ögat som är dåligt och sen ska vi prata om vilka tester som ska göras m.m. huuuuuuuuu!!! men det går bra! Vhilja är en klippa!
Nu ska jag avsluta detta inlägg och direkt skriva ett nytt ett litet om Amsterdam och bilder på det!  
Mamma älskar dig! tack för att du finns och gör mitt liv alldeles underbart! saknar dig!!



Katarina är oxå toppen såklart!=) tack för allt!

En klassisk 10-topp lista by F.Bonafé

Saker jag kan längtar efter
  1. Fiskbullar i dillsås
  2. Hänga med min kära vän Anna
  3. Pengar
  4. Att väga 58 kg ink. ha små pattar
  5. Att vara 14 år igen och svina på någons hemmafest
  6. En solsemester
  7. Hästar
  8. Mormors köttbullar trots att jag varit veg. i 15 år
  9. Julafton
  10. Massage
Finns det plats för en till?
U bet!

19e-21e(22), en vecka går sååå fort!!

ÅÅÅ det har varit fantastiska dagar med mamma här och katarina! Massa hjälp har an fått och god mat och Vhilja har fått vara med världens bästa mormor och farmor! Uppmärksamhet hela tiden, och det ÄLSKAR den lilla donnan!
Vad har vi gjort då....
ja vi har sjungit på Kyrkan i Vhiljas tisdags sång, varit ute och gått det har varit fantastiskt väder=)
jag och jesper fick oss en liten weekendbreak semester och Drog till Amsterdam, å det var så kul, underbart att komma iväg jag å han, det är ju inte alls för ofta det händer, men desto mer uppskattar man det=)

I Lördags så Var vi på Delicatessen och åt Tapas, helt Gudomligt gott och trevligt! i love tapas, och alla andra oxå för den delen.. det var första gången Katarina åt det och hon gillade det skarpt!! 
Efter middagen mot kvällen vid ca 7 så åkte jag och jeppe till hasse och anders för att sen styra kosan mot Lisa och Erik som höll i Tjoggas födelsedagsfest=) hur kul som helst och en massa folk var där: Åbbe, Chin , Rosalind, Susanne, Uhlan, Louise, Moa, Sanna,nam... ja det var nog alla, el rosalind hade med sin lilla son, så gullig ca  9 år är han!
Vi drack champange, och hade så kul  innan vi gick hem så gick jag och jesper och spelade och sjöng med åbbe hemma hos han=) det var bra avslut!
Mamma hade blitt lite dålig på batten när vi kom hem, men var bra på morgonen!!
Super  kul fest och super kul vecka!!!!!!!   Det känns super trist att dom ska åka imorgon Måndag, planet går ca 5 oc då åker dom hgärifrån ca 3 huuhh!!! ja det finns ingen bättre än mamma!!

Imorgon ska vi göta bebismat till vhilja och sen blir det en tur inom mitt jobb för köp av Hudcremer!
Colosseum Spa heter det där jobar jag då som hud och spaterapeut även stöpning av naglar, akryl och gele´, men jag har specialiserat mig på hud och främst då lite mer medicinshudvård men olika hudtilllstånd! mycket intressant och väldigt kul att se hur mycket bra man kan göra för människor och vilka fantastiska resultat man får!
gå in och kolla på hemsidan:  http://www.colosseum-spa.no/

Nää nu ska jag umgås lite med mammorna innan bädden, imorgon kommer bilder från Amsterdam och lite mer info vad vi gjorde där! ha det gött i natten folkens!




Vi har sååå trevligt!!!

Till Fatima: Bloggqueen ska vi kallas, titeln skall tas på största ALLVAR och dom där Kissie och dom andra tröga bloggarna kan ju slänga sig i väggen!!! fattar inte att folk orkar läsa kisspiss blogg helt ärligt, hon är OSMAKLIG och när hon når en mer normal ålder oh mognad om det sker by the way så måste hon ju skämmas!!!! hahah annat är  det med våran snigelblogg   mycket nöjsam och härlig!!

Åter till det som skulle berättas idag:

Mamma och Katarina är här å det är såååå himla kul, och vhilja tycker det är fantastisk man märker hur gla´hon blir av uppmärksamhet och hon verkligen gör till sig=) söt unge!!!

Igår(tisdag) så var vi på sången på Svenska Margareta kyrkan mamma maria var med, katarina orkade inte gå pga av värk i kropp, så hon var hemma med Elvis!
I Kyrkan fick mamma träffa dom andra tjejorna jag umgås med och dom bekanta där, alla är så himla trevliga och har så söta barn! Vi sjöng och sjöng, Villi vanilli var på dåligt humör och skrek mest högt hela tiden, hon har en härlig stämma haha!!! Hon har haft 3 dagarsfeber och har nog kvar lite trötthet i kroppen!!
sen har vi ätit middag och pratat.... även hunnit ed en kaffe å bailys efter vhilja lagt sig, sen så gick jag och Jesper och spelade lite biljar och drack några öl mmmmm, det blir ju inte allt för ofta, typ aldrig jag och Jesper kan gå ut tillsammans i och med att vi inte har mammorna här, det är inte samma att lämna till vän, trotts att jag har fin fina vänner här, men hon är för liten för det än!!! men det kommer jag är inte stressad jag har vart ut nog i mitt liv och jag och jesper har hela livet på oss, det är en gång vhilja är liten och då kan jag vara hemma dag natt ja hela tiden med henna! det är det bästa oavsett!!!!! hela familjen!

Nu ska vi möjligt gå förbi salongen som jag joibbar på annars när jag är yrkesoch karrierkvinna COLOSSEUM SPA, belägen på det fina området Majorstuen i oslo. där ska mamma och katta införskaffa sig hudvårdsprodukter, och kika på salongen! det blir kul! så nu sitter vi i soffa och ser tv, det är bara så kul att ha dom här!
det kommer mer uppdatering om vad vi göt och bilder som jag ska lägga in, men nu ska jag göra mig klar! Vi ses i bloggvärlden! Ha det folkens,,, och njut av livet!

Klem klem!!

Då ligger man i lä..

De var då helvete vad du bloggar Anna. Du får ju mig att framstå som, ja vad ska jag säga, dålig helt enkelt..
Det kan ju bara bero på 2 saker: 1, att du har LITE mer fritid än jag eller 2, att det helt enkelt händer lite mer i ditt liv än i mitt.
Jag tänker inte analysera det djupare än så.
Idag har jag varit i Falkenberg och jobbat på min härliga hudvårdssalong "Skincare by Me". Jag har riktigt trevliga kunder så det är kanonkul att komma dit varje dag!
Det är så himla roligt att jobba då allt är mitt och det är jag som bestämmer.
Det är en sådan frihet som jag önskar att alla snälla människor skulle kunna få känna. Bland det värsta jag vet är att ha någon trög chef utan hjärna över mig som tror sig veta bättre. Blä! Men alla ni som är dumma kan gott ha en sådan chef. Ni förtjänar varandra kan man säga=)
Jag ska ta lite kort på salongen och lägga ut här på bloggen så alla kan få en liten titt som inte varit där än. Kul va??

Igår tummade jag och Jonas på att vi skulle städa i morgon, vilket tyvärr är idag...
(helt sjukt att vi tummar på att städa, vi är 1, inte syskon som delar rum eller 2, inte 14 år.) Men så funkar det i detta härliga hushåll.
Jag har redan diskat så jag tog en rast på en timma. Såg ett gammalt avsnitt av Gray´s. Me like a lot!
Helt plötsligt ringde Jonas och sa att han blir sen på jobbet.
Antingen så har han anställt en sekreterare som han kommer göra sig olycklig med eller så kom han på att det var städkväll.
Smart kille...NOT. Kommer spara hälften av städet till honom. Det är så vi jobbar i detta jämlika kärleksfulla förhållande.
Jonas kvinnor:
Den eventuella sekreteraren



Och jag, a.k.a städerskan



So long People, so long!

I det fina vädret=)

Då var jag vhilja och elvis hemkommen efter en dag ute i det ljuvliga vårvädret med mina underbara vänner Jessica och Alva(vhiljas bästis) Karin aka Kakan och goa Elias. han har nu äntligen fått tid för att kolla om det är bronkit han fått tillbaks eller om det är astma! håller tummar å tår för att det INTE är astma!


Jag och jessica gick själva ett tag och gjorde lite ärenden innan vi träffade upp Kakan!
vi pratade och uppdaterade helgen, där det var Jessica som hade haft en strålande helg i Göteborg på Möhippa, och det är hon även som arrangerat denna, helt super lyckat var det!!! bland annat red dom islandshästar jessica som aldrig typ ridit vart helt såld och vill nu rida hela tiden haha=) så det ska vi göra innom kort hoppas jag=)


Skulle egentligen gå och fika med 2 st av Jessicas vänner men jag hade ju Elvis så jag gick hem.
Men det var skönt att komma hem=) Vhilja fick Spagetti och köttfärssås, jag åt rester Jesper jhade gjort så otroligt gott(as always) igår, thai wook, men äggnudlar och räkor/kyckling mmmmmmm=)=)

Sen har jag lagt Vhilja för hennes 4-6 vila och jag ska greja lite innan mamma å katta kommer!
asså jag vet inte vad som är problemet, jag städar å städar,, men alltid dagen efteråt är det dam man ser, jag HATAR det. nu ska det införskaffas: Luftrensare och Luftfuktare, ev en självgående damsugare så man är garanterat alltid dammfritt haha=)
tyvärr så är det ju så när man har djur, och bor centralt så är det dammigare trotts ihärdigt fejande!

Min bekanta i Barselgruppen som heter Lana och hennes son Theodor, kommer från ryssland har köpt med nå så otroligt fina saker till Vhilja: Mössa i Angora kanin strumpor och vantar, alla med små rosa blommdetaljer som är stickat på, detta kommer hon glansa i nästa år, och vara varm som bara den!! mössan fick hon pröva som är liiiite stor, men man ser ju att nästa vinter -11 kommer vhilja ta med en klackspark=)

Adjöss folkens,,,, nu ska jag ladda för mammaankomst!!!!!!

Då var det måndag och i dag händer det grejer....=)

Jaaa då var ännu en helg avklarad och den var fantastiskt mysigt och bjöd på ett strålande väder....nu är det vår in the air å jag ÄLSKAR det!!! Men eftersom inte lilla Vhilja var helt på topp , feber och snuva så var det inga  långa stunder ute, men lite fick vi njuta medans vhilja tog sig sina lurar i vagnen! detta gjorde gott för henne idag är hon återställd och med sina höga oktaver stämma och ett sprudlande skratt flyger hon fram i sin gåstol aka sprinterstol! ja att hon redan under  månader kunde börja stå själv är helt otroligt!! bäst är hon! mycke hår har hon fått exkat samma färg som pappa! Vhilja ser ut som en docka, så otroligt perfekt! det sa alla på sjukhuset och alla runt omkring me, ja hon är speciell vår lilla kicka=)=) tack vhilja för att du finns i våra liv=)

Idag då, ja då händer följande: 1 fixa hemma, 2: ut i solen och träffa Fantastiska Alva och Jessica, 3: MAMMMA KOMMER!!! och även jesper mamma, ååå vad det ska bli kul, jag längtar ihjäl mig!!! saknar min mamma så vi träffas ju inte allt för ofta och det är inge kul, att vhilja inte får vara massa med världens bästa mamma/mormor är synd!
men tur att man tar sig lätt mellan dessa städer=)

Välkommna Maria och Katarina. Katarina är då jesper mamma, oxå helt suverän, ska bli kul att träffa henne me såklart!  så ska vi se vad anna har på schemat när dom kommer, ååå massa kul blir det!
återkommer me det!

ca +10 strålande sol, humöret på topp. mycket som är inte klart med mycket men allt är under uppsikt och utredning så på nått sätt kan man slappna av!! tack för det!

snart ska jag och jesper på en lite kärleksresa 2 dagar medans vi har barnvakt! det ska bli alldeles förträffligt kul och mysigt, det förtjänar vi älskling!!
nu ska jag fixa mig i ordning! ha en strålande dag , jo förresten min lillasyster kasjadysholm.blogg.se har skrivit så fint om mig där jag vart verkligen rörd!!! otroligt fin människa, hon är one of a kind! älskar dig!!!

Bonafe whats up lixom???=)

Lördag kväll=)

Jaaaa då har jag, Vhilja och Elvis kommit hem från våra vänner som kommit hem från Filipinerna... Fräscha var dom, och roligt har dom haft, sett bilder å det såg HELT fantastiskt ut.
Resedeltagare: Åbbe, Tjogga, Erika, Och Lisa Latino=) mycke kul att se er!
De första 3 nämnda hade skaffat sig tatueringar som var mycket fina=) kul det bli som ett x-tra starkt minne!

Vhilja är lite halv risig, snorig och lite febrig, men hon är en stjärna i alla fall=)
Nu ligger hon och nanar i sängen...
Jag ser melodifestivalen, och det finns ju faktiskt några bra låtar som inte är typiskt slager.
kul att se, denna unga tjej blonda är ju HELT super duktig och kommer bli en bra artist Anna heter hon, vackert namn by the way=)


ok men nu ska jag ägna mig åt mitt, jesper är kvar hos detta hemkomna gäng!
...usch nu är det manboy låten haha, ta mej här ifrån

klart slut varulvstjut!

tjoho då var det Lördag....

ja då var det ÄNTLIGEN helg och slut på denna vecka som har kommit med en del trista besked. Nu när jag tänker så är vi ju väldigt tacksamma att det inte var nån allvarligsjukdom! hon klarar sig galant med ett öga, men käft ska dom få att dom inte tog tag i det tidigar!!!!

Dagen började med väcka vhilja 08.00 och märkte då ett lillan har feber 38,6 men det är så vanligt att barn har feber toppar, så hon fick ta sig en tidig vila, som inte följde mamma och pappas schema, men när man är lite sjuk så får man massa mer frihet=) och tyckasyndom känslor.... feber är redan bättre nu så pappa är ute i parken med elvis the run away dog och vhiljis så klart!

jag ska dunka på nå grym hous musik och städa onxonxonxonx=) känns faktiskt trevligt=)

jo alla vänner som vart 1 månad i Fillipinerna har anlänt till oslo igår efetr en helt fantastisk resa=)
gla´ast är jag för att Lisa Latino är hemma hon är en fin tjej och jag gillar henne gööör mycke=)=)
Påminner faktiskt om Fatima, fast lite mer nedtronad hahaha=)
Fatti du är bäst!


jaja vi ska i alla fall förb på en liten reunion och få resan berättad för oss ikväll.. ska bli kul, alla har tatuerat sig och det ska bli kul att se, är grymt sugen själv så nu skajag snart ta tag i den saken, Jesper är sugnast i alla fall.

åter till sysslor, kolla gärna in min lillasysters blogg emmadysholm.blogg.se

i övrigt så har jag ett fantastiskt liv med min familj=)   peace out folkens=)

En fredag...

Idag har jag inte gjort många knop i arbetsaspekt, men desto mer i sociala aspekter vill jag lova.
Jonas hämtade mig i Falkenberg (där jag jobbar) och körde mig till Göteborg.
Där stod det lunch med Cicci och Mademoiselle Maja på schemat. Då jag inte är en favorit hos Mademoiselle Maja blev lunchen kortlivad. Lika bra det tyckte nog de andra gästerna på fiket...
Trevligare stämning blev det dock på stan.
Där blev det strosning i det fina vädret bort till Linné. Där provade vi dagens fika nr:2 som inbringade en bättre stämning än föregående fika.
Kanske var det bara en klagosång över att vi var i fel stadsdel?? Hoppas hoppas...
Hur som helst eller anyway för er som föredrar english så splittrade jag trion för att fortsätta dagen solo.
Jag shoppade presenter till världens sötaste killar Vincent och Charlie (och till mig själv så klart), men nu är jag äntligen hemma.
Ska unna mig en fredag i lugnets tecken a.k.a ZZZzzzzzzZZZzzz osv.
Peace in the vally, Shortvally! /F

Skål alla goa vänner!


Helgen som var.

Shit va kul det var att Anna var här!! Kan inte fatta att det var så längesedan vi sågs.. Men det var verkligen ingen skillnad (förutom att hon har blivit mamma då) Samma gamla Anna i ny tappning kan man säga, eller nått... Nu ser jag fram emot att dra till Olso "the capitol of Norway"./ Tack Anna för presenten! Den kommer komma väl till pass. När jag kommer till Oslo vill jag ha en mannekänguppvisning av America´s next topmodel: Vhilja!

jaaaa va ska man säja, man är ju inte direkt överglad i alla fall!

Igår alltså den 10e mars så var vi då på våran resa genom den norska sjukården pga att våran dotter vhilja har haft en skelning sedan födsel trotts påtryckningar från mig och Jesper så har dom INTE velat kolla upp detta pga dom ansett att det varit en helt normal sak! men efter mycket om och men så fick vi tillslut komma till en ögondiktor, där detta visar sig vara ett OERHÖRT stort fel... Vhilja våran älskade vhilja är blind på vänster öga, pga en outvecklad synnerv! chocken, besvikelsen, och den totala maktlösheten kom som en tsunami emot en PANG.... detta är bestående, och alla som inte vet vad det är så är det ej botligt!! det som hade kunnat vart annorlunda var om dom från BVC eller Helséstatjonen som det heter i Norge sänt oss till en ögonläkare första 1-3 månaderna, då hade man kunnat rädda mer av hennes seende, kanske hon kunnat se mer färger, kanske hon kunnat se konturer ja det man aldrig kommer få veta! jag är såååå ledsen och att man litar på folk som jobbar med detta dagligen som i sin tur inte vet vad det snackar om gör mig AS FÖRBANNAD!!!!!!!! Helt sjukt att folk kan med det!!!!

Det blir så klart anmälan, fösäkringsärenden och en massa mer tester för Vhilja innan detta är klart!
men upprättelse ska hon ha för detta slarv hon blivit utsatt för!!

Hon är i alla fall en super gla´unge som alltid skrattar och är full av energi, detta fixar hon, men att dom tagit i från henne en chans till ett bättre seende är inte OK!!!

More to come om detta!!

nu ska jag äta midag som min Älskade jesper har gjort, kycklingbiffar med potatis och sås, samt en fräsch sallad mmmmm.....   helt slut i huvudet efter att man tänker i 180 varje vaken minut.

Allt för vår dotter!   Bye folkens

Hemkommen efter en dag+natt i Göteborg..

Ja då var man hemmkommen efter helgen i göteborg som by the way var helt super, och jag kan inte förstå hur jag och Fatima lät det gå så länge innan vi sågs.. men allt har sin tid och nu blir det ALDRIG mer ett sånnt uppehåll vill jag lova!
Skrattat har man gjort och BILDER har tagits i överflöd, hahaa, men jag säger som så, man behöver ju då aldrig oroa sig att ma inte har nått att titta tillbaks på när man sitter där på ålderns dagar(..ett braaaaa tag kvar)
Än är vi tvär coola brudar i lyxförpackning med världens roligaste humor.

Prövade den nya mascaran från Cliniq som vi fick i en super fin necciser från NK från Fattis gamla arbetskollega, och trotts att jag inte är ett Cliniq freak så var denna faktiskt bra. gav en fin separering och lite längt(alltså inget om man vill ha volym eller ha få farnsar, men annars ok)
I kittet: Moisturizing lotion, youth surge SPF 15, 7 Day scrub cream,Lipstick/Beuty och Mascara High impakt.Prövar detta kommer men utverdering sen!

Tog bussen hem efter att jag och Ftima tagit en avskedsfika ICE CHAI mmmmm med en syndigt go muffin med kardemumma och mandelmassa, lite torr men go!

Nästa sammanstrålning blir förhoppningsvis i April när Fatima entrar Oslo, beroende påhur hon Har det på Salongen, annars så ska nog vi hela la familla till göteborg i Maj.

Bussen vart försenad hem och enbart för att vi väntade på EN person, vad fan är det om då!!??? invänta en pers, alla andra
då som hade kommit, ja ibland som blir man förvånad! sen stoppades vi i Norska tullen, norkotika kontroll, hunde en coccespaniel haha, helt otippat, men himla söt, pass/i.d kontroll och utfrågning...så man var hemma 1 h senare än planerat! inge kul när man längtade så efter min dotter Vhilja och min underbara man Jesper!
åååå så underbart det var att få krama lillstrumpan som vart SÅÅÅÅ gla´ massa kramar och pussar! och självklart fick jesper det me!!
Nattskiftet började föör hans del så nu sitter man här med elvis the chihuahua och en sovande vhilja i sitt rum. Alltid mysigt att komma hem, men jag hade det super kul i Götet!! Love Fatima!

Nu ska man se en liten film i väntan på att sömnen kryper på. och att jesper kommer hem på morgonkvisten=)
Sov gott världen!

Återträffen


Premiär á la sniglar emellan.

Nu är det äntligen dags. Efter 1,7 år är det sammanstrålning av högsta rang.
På Nisse E terminalen i Göteborg skedde denna reunion kl 11.15. Tårarna var nära och känslorna svalla av ett härligt lyckorus. Jo vars, så vart det med det.
Back to reallity. Paketöppning stod på schemat till en härlig förmiddagslunch i fransk anda och uppdateringen var ett faktum som ej kunde/ville undgås. Härliga tider!
Stroling in the sun enjoying the company. Yes Sir I can boggie. Timmarna fladdrade...
XXX-snacket, allt kan inte dokumenteras, tyvärr... Censur var ordet.
Måltid nr:2 tog oss till medelhavet. MEZE var det här. Festlig servitris med en hästlugg värre än en fjording ev. nordsvensk. Dysholm=avundsjuk. HIIII/Gnägg.
Avfärd från medelhavet för en upplock av den vita faran a.k.a skåpbilen. Av mot Kortedala.
Måltid med en stark touch av vänskap, skratt och snigelspår.
Trots detta ohyggliga tidsglapp av sociallt nederlag har tiden stått still. Detta ett bevis på sann och evig vänskap som man inte kan mäta med diverse materiella ting eller dylikt.
"Lev och låt lev" Fatima & Anna

RSS 2.0