Slut på det gamla och Välkommen det nya...

igår lämnade jag in min uppsägning på mitt jobb Colosseum SPA detta med mycket blandade känslor. det som är det tristaste är att jag och tejorna som jag jobbar med är så otroligt goda vänner speciellt Siri och Bente även Anne-ida men hon har slutat för ca  1 månad sen, kommer bli trist att inte få jobba med dessa fanstastiska vänner:/

Men folkens, jag har ju självklart fått ett nytt jobberbudande som jag tackat JA till detta på en suuuuper fin klinikk som heter  Face it. så nu blir det som jag vill, medicinsk hudvård, massa aparatur, plastikkirurger, botox, fillers, hudscanning....jaaa det jag brinner för och tycker är fantastisk  intressant och hur kul som helst! ska länka till hemsidan.
Ser framemot uppstarten som förmodligen blir den 1:a  April!

denna föregående vecka har vart helt hektiskt i och med bilen som  toppen gått på så man har fått tagit lokaltrafiken phuuuu, så vi letar  bil för fullt.
lördagen alltså igår så var vi på jobb och firade av Anne-ida och Sarha men jag åkte hem var så trött det var meningen  ut och parta för  fullt med det fanns ingen ork. tyvärr, ville inte missa den kvällen med mina fantastiska brudar men ibland måste man lyssna på en sliten kropp och själ haha.
vi el bente hade köpt  2 ringar från
Dyrberg kern. en silver med bling bling till sarha och en guld till  Anne ida=)
så delade vi alla på kostnaden!

super fint väder med massa sol, så efter vhiljas vila blir det ut och förhoppniingsvis  kan man ta sig till Holmenkollen vart VM håller på för fullt,så kul. men folkmängden är kopiöööööös
såklart!

nu blir det korvgryta med makaroni och massa grönsaker nam=)

adios


C-vitamin kur Decleor

använder  nu

Decleor Source D´Eclat Instant  10 kur

som natt serum. Helt fantastisk för att jämna ut hudtonen, öga mikrocirkulationen i huden och därmed få ett bättre syre upptag. Fantastisk glöd och fukt ger denna.
Rekomenderas varmt  till en trött vinterhud.

som dagcreme rekomenderar jag vintertid  för normal-kombinationshud-fet: Matis Climatis i Jenuesse serien som ger massa fukt, men hjälper att skydda huden kalla vinterdagar.

För en normal-torrare hud rekomenderar jag: Decleor Cocconing creme i Nutridivin serien som hjälper jobbar som climatisen men denna hjälper aktviserar talgproduktionen och hjälper därmed en torr hud att inte bli "fnasig"

Runt ögonområdet är
MD FORMULATIONS Moisture Defense Antioxidant Eye Creme
super bra! hjälper reducera fina linjer av fukttap och skapa en skyddsbarrier och massa antioxdanter som beskyddar och hjälper att motverka hudåldring.

Lite tips=)

ha en fin  kväll
adios nu väntar solsidan och lite kvällsmys!

Expert i Piteå, skicka mina saker till my le Camera NUUU!

jag vill ta bilder och det känns som man missar 1000 och  åter 1000 fina ögonblick  att föreviga med Vhilja. Hurry up nu.
Har ju systemkameran men usb kabeln borta så jag får ju inte tatt nå med den heller.
ok, nog om det, jag ska ta sinnessjuk massa bilder när jag får den!

Söndagen igår spenderades hos våra fantastiska vänner Jessica , Peter och finaste Alva.
där var det  full pågång med massa kul folk, och barnlek med Alva och Vhilja, super mysigt!
det bjöds på en god köttfärsgryta med ris och massa bullar och kaffe i efetrrätt, smaskens.
Tjejorna lekte och hade en fantastiskt trevlig dag, och vi med.
Jesper åkte lite tidigare för att lämna i forden på Mekonomen för att kolla  om felet är stoooort el  förhållandevis liten...håller tummarna på det sistnämnda.

idag måndag så är jag ledig vhilja fick vara hemma med mig, och vi har haft det super mysigt, lekt, läst, lyssnat på musik, vart ute med elvis, och efter hennes pågåande vila så ska vi på butiken för att handla alla ingredienser till min thaigryta med entreco.
skulle egentligen på ett möteidag, men det blev uppskjutet tills torsdag. går lika bra det.

min scrapbook som jag gjor åt vhilja är klar det enda som ska in  i den är massa kort.
har tänkt att börja skriva lite notat i en annan bok som ska ha namnet" Boken om våran Vhilja"
den ska inhandlas i veckan.
kommer skriva händelser, utveckling, ja allt som jag vill helt enkelt, och dessa böcker får då vhilja sen=) ska även försöka få jesper att skriva i den haha=)

nu ska jag bara sitta och ta en kaffekopp,






I wont let the sun go down on me...

Jävligt festlig sång måste jag säga=)

Gjorde sista jobbdagen igår för helgen och har även fri Måndag, så skönt!
Utan att säga i vilket sammanhang eller vem så såg jag när en mamma kastade sin son ned i golvet 2 ggr igår, jag ingrep med att ta  mig an barnet men en till och den 3:e personen tog sig an mamman.
att se sånt här  på nära håll är riktigt obehagligt, och enligt min mening så ärdettaen form av överåld mot barn! Pojken tog det bra trotts allt, det är då man ställer sig frågan är detta första gången?
jag lider så med barn  som  far illa el har det  tufft, det är otroligt utsatta och kan man göra nått så ska man och  det kan alla!!!
pojken i fråga fick vara med mig och min vän. nog om detta!
14000 fall av barn som far illa anmäls per år i oslo bara oslo!  fruktansvärt. allt från övergrepp, våldsbrott, narkomanföräldrar allt av hemskheter som INGA barn ska behöva uppleva .
det gör ont atttänka på det skriva om det bara ha vetskap, men det borde alla ha för allt för många blundar för det, varför`?  jo, det är tungt man vill inte att det ska finnas man vet inte hur man ska ta  tag  i det eller vad att göra, men bara  det att man  har  vetskap och gör    en liten sak kan göra en LIVSFÖRÄNDRING för ett barm. tänk så!

Fredagen avslutades med pizza på Dolly Dimpels smarrigt!
där träffades vi upp med Alva och Peter
haha Ala och Vhilja busade, fajtades och var helt super gulliga.
dom är så stora och det är så roligt att se på vad de gör när det   leker och bara har sin dialog=)
fantastiskt!
sen så gick vi hem, jag pussade min  lilla trollunga 1000 tals gånger innan jon blund kom.

idag lördag så blir det pulka nu efter vhilja 3,5h lååånga vila, ibland så måste man få sova ute efter  lång dagisvecka=)

jo  vårat armatten  i huset är borta... detta är inte uppskattat i och med  att det har vart en torsdags.

ha en bra weekend.



Jan Banan

Hipp Hipp Hurra grattis Jan  på din födelsedag=)
ha en toppen dag, kraam från alla oss

det smiiiiider NOT!

sjuk som attan, försökte jobba, men febern gjorde att jag fick boka om kunderna och fick gå hem och vila! hoppas på förbättring tills fredag, sen helg.
jesper är bättre , vhilja är i toppen form. hon tog förövrigt vaccin idag, påfyllnad.
jesper var med henne och det gick tydligen bra, bara några tårar, sen en lite lekstund och dagis på det.

idag då när man trodde att man kunde få ligga ned för att kurera sig, neeejdå bilen  har gått sönder eller kylaren, rycker som bara den och fastän man fyller på kylarvätska rinner det  ut nånstans, men vart?
som tur är min bästis Daniel Hägglöf king på detta  och har gjorten snabbguidning över tel vad det kan vara.. så nu ska jag snart nedi garage för att kolla detta, jesper  fick flyga av med vagnen för att ta lokalen till dagis, som kan ta sååååå lång tid i detta väder.... fyyyyyyyyyyyyyyy   f*n vad irriterande, men men bara att bita ihop.

mina nycklar försvann även i vistelsen i piteå, såklart, det handlar ju om mig, jag är övertygad om att nycklarna finns hos mamma i huset eller i bilen, tristast är om de ramlat ut på infarten och blivit upplogade kan ju även vara så med min  extrema otur....

Ringde igår Sadias syster som bor i PIteå, hon var en spännande person och ska då kunna få förnimmelser vart borttappade saker är. nått som jag  tror en del människor kan med hjälp av extremt känsliga sinnen , hon sa då att hon fick den känslan att nycklarna var fastklämmda hon fick in en bil eller  i en hall trångt utrymme i alla fall... mamma skulle kolla igen om de kunde hmnat på nått av ställena...
så jag återkommer viss det återfinns, fortare än de kanske tinar fram, heslt då på mammas infart!
nu ska jag fixa mat innan jesper och vhilja kommer, sen ska vi bada.

adios!

jag mår inte bra....

ont i huvve, feber,  hosta ååååå så  trist!
jesper är sjukmed han är hemma från jobbet, jag prövar gå och se om man  orkar med  de sista krafterna!

tur i alla fall att vhilja mår bra=)

Vekar aldrig  sluta snöa här, nu kan vintern få försvinna...
igår skype med mami, jan kajsa och djuren=) vhilja tycker det är super kul!

en kaffe och paracett och massa  vitaminer, sen off to work detta kändes medium låååågt!

adios





With Every Heartbeat.....

är ni med mina älsklingar, Vhilja mammas ögonsten och Jesper min fantastiska man!
tack för att ni finns.

tack karro och åbbe fören fantastiskt söndag med panacotta mums=)


Love!


Mamma och Mormor!
bästa, i love u

memories and photos makes true happines















memories and photos makes true happines














My will!

phuuuu kluven men ändå inte, nya möjligheter nya utfordrningar , väntar bara in den sista spiken  att vara överens om sen ska det bli en liten frändring. återkommer då till detta.

idag är det kallt -15 brrr, ska till åbbe och karro idagoch äta panacotta och ha sndagsmys.
det blir kul, får bylta på oss  kläder för det blir nog lite kälkåk fr vhilja=)
haft  sovmorgon till  halv  9 idag sknt och utvilad  är jag, igår vaknade nämligen vhilja kl kvart i 5, lite väl tidigt för min del, men  hon var sååå hungrig och åt en fiskpinne  direkt haha=)

vhilja pratar så mycke nu och orden är inte bara vhiljas eget vhilijanska språk utan faktiskt människospråk=) äter, växer, skrattar, busar är en liten envising=) ja världsbäst utan tvekan=)

jesper vilar och  elvis och vhilja med. jag tänkte ta en  kemiskpeeling nu  väntar nog tills ikäll så gr jag den samtidigt på jesper: Priori Idebenon blir det- antiage. tar 10 ggr nu så  man blir  klar innan sommarn. sen är det bara att betälla alla sommar produkter. mmmmmmm i love=)

imorn på jobbet  tänkte jag göra Diamantslip glatta ut huden och ka syreupptaget, sen blir det en 10 dagars c-vitamin  radience kur fr mig och jesper denna från Decleor....REKOMENDERER!!!
som vanligt fr tips bara skriv inlägg el maila.

have a  nice day




Again and Again

vardagen är tillbaks och i måndags så kom jag och vhilja tillbaks hem  till oslo och våran ÄLSKADE Jesper, LYCKA! jag var sjukskriven pga av  lite dåligheter i kroppen som min läkare Ingemar håller på att fixa upp, tack.
då väntar  man på operationstid.
har haft en helt FANTASTISK vistelse i Piteå med  underbaraste familj, bästis, vänner och alla dessa djur som omringat en haha=)

back to work och vissa saker kommer att förändras inom kort!
kan inte säga mer föräns alla  saker är undetecknade och klara, men för er som jag berättat det åt vet ni vad det gäller=) och det är  kul.

Vhilja har hunnithaft en reaktion på vaccinet hon fick  för ca 14 dagar sedan(vanligt) influensasymtom och idag prickig över hela kroppen, mammas lilla prickigkorv
vaccinet var påssjuka, mässling och röda hund. men annars i  fin form.

26 ska vi fira av en väninna och arbetskollega som ska starta på nytt ställe. detta med en fest och massa kul=)
även finaste Anne-ida som slutat ska vi tacka och fira denna dag.... underara ni=)

nu ska jag plocka lite och höra musik- robyn indestruccteble är sååååå bra som att man kan lyssna på den=)

by the way så är det snö kaos här verkligen, blåst och massa massa snö!
och en liten inflik, till er som ska till norge och jobba kanske såg janne josefsons dokumenter bo och jobba INTE för svenska föreningen det  är rena rama lureriet... svenskar för lika bra jobb som  norrmännen om man är  kvalificerad! och lägenheter som inte ser ut som övergivna råtthål  kan man skippa!

tack och ha en fab day=)




RSS 2.0