det händer grejer=)

men jag kan inte yppa nått....huhuhu=) faktiskt är det en del saker som händer....men jag ska berätta när allt är 110% klart.
har vart lite problem hemma med min häst pga av ombygget på stallet hon bor på, men det ska tydligtvis har löst sig nu för min lillasyster tog henne till stallet, Näsvk vart hon har sina hästar och det äger kusin Li , så det var ju skönt!! tack emma du är bäst!
kajsa ska komma mest troligt i augisti, och madde degerman... det blir toppen kul, saknar kajsa och emma massa!!! emma kommer nog inte pga av alla hennes djur, det är väl en negativ sak med att ha hästar, att man inte bara kan packa och  dra när man känner för det... allt måste vara fixat och anordnat innan...
madde ska se med semestern men det hade vart super skoj visst hon kom=)

mama has arrived från Turky och hon var tydligen brun och snygg som alltid=)
men denna gång så har hon lyssnat på sin Diplomerade hudterapeut till dotter(me) och använt 50 spg ansikte 0ch 30 kropp, after sun varje dag=) bra mami!!!!
hon ahr köpt Ed hardey till mig, jesper och vhilja vanilja... och jag saknar mamma sååå!!
kom hit!
Jo emmas unghäst skadade sig i hagen men var på återbesök och det var bra ibenet...skönt!
man ska inte vara så orolig hästar eller flyktdjur har en enorm läknngsförmåga....

mer då????? sol i dag, vi kanske ska på stranden när vhilja vaknar, hon älskar att sova...snart väcker jag då henne, nää det ska jag inte vill hon sova så får hon det huuuur länge hon vill.

Hon har börjat gå mycket nu, 15 steg och dricker själv, ställer sig upp själv, kan säga mamma, pappa, vovve, titta, dääär, och de där som en fråga, skrattar gör hon heeeela tiden.
hon ser ut som en docka herregid denna lilla unge har många blickar på sig och alla diggar henne för hon har sån personlighet=) mamma och pappa är stolta såklart.

haha elvis tycker livet är litehalvers nu, för hon är ju efter  han en del, men det går bra han morrar vhilja skrattar och sen lägger hon huvve på han och är go=)

Vi fick dagisplats på det jääääääätte stora dagiset som öppnar, Kvärnedalen heter den, 600 barn ska vara där och chocken var överhängande!!! vi var anti direkt, men beslöt hos för att ta den titt och prata med daglig ledare och få en show around och det var topppen!!!!
det är intelat i 7 olika avdelningar och på avdelningarna är det delat igen så dom är 10 sti varjegrupp + att en ansvarig vuxen har 3 fasta barn dom har koll på under hela tiden i dagiset. lokalerna var supe, runda former, allt anpassat för barn mini toaletter, mini tvättfat lite överallt, mini trappor så dom kan va me i köket vi bänken, lekrum i alla olika teman och vatten rum men olika vattenstrålar och badkar sååå himla fint! och det viktigaste: PERSONALEN var super duper trevliga och hade bra värderingar! jätte fina grönområden,  och skog runt om.
så vi tackade JA och vhilja börjar där i slutet av september ocktober, men ska inskolas lite i augusti med jesper=) hoppas jessica och peter ändrar sig och tackar ja så alva me börjar där=)=)=)=)

nu ska jag borsta tänder igen och göra ansikts vård=)
sen elvis ut, och vhilja måste vakna samt jesper=) OBS!! vihar vart uppe före vhilja har sin dagsvila as u know!!!

Adios adiosis adioses adiosnas adiasaas spårade ur...hahaha
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0