Karma.

Inte helt i form , hosta och febrig, men det är bara att härda ut=)
Hoppas formen blir bättre då jag och Vhilja ska till fatima och hälsa på, men vi får skjuta på det till onsdag i alla fall...kurerar.

Idag åt vi från ett thaiställe på st haugen , det festliga med det stället är att en del av pengarna per måltid går till Flodvågens offer i thailand och för att  hjälpa till att bistå med olika medel.
Bra mat, bra ändamål.
Vhilja älskade vårrullarna.
Massa bus hemma ikväll men världens mysigaste unge och jesper.

Vhljas Julstrumpa fylls varje natt av nissarna och en lika glad och förväntansfull trollunge tittar, hittar och blir så glad för de små paketen=) i dag fick hon 4 glittriga nagellack, och det har hon nu brevid sina Lip smackers från Paul Frank.
Traditioner skapas, bevaras och minns...
Så nu blir det Julgran imorrn, och lite bakning till helgen.
ska köpa lite nya poller såg några fina cupcakes som det blir att ingandla.

Lilly Trivs som  fisken i vatten och  Elvis tycker det är kul med lekkompis oc vikten börjar reduceras främst för lilly, men även finaste Elvis tappar några gram=) BRA!

Och nu det bästa som vi, vhilja  får såååå mycket skryt om:
VHILJA ÄR BLÖJFRI PÅ DAGARNA!!! endast natten kvar, men HEEELT otroligt och Vhilja världens duktigaste och bästa unge mamma och pappa är så stolt över dig! och oss att vi har så bra rutiner och kula inlärningsfaser.
Nr 2 gör hon inte nå mer på natten då säger hon ifrån och vill gå på pottan, men nr 1 hänger nog med ett tag till. och så klart är det helt ok. men jag och jeper ville inte ha någamla blöjbarn, och varför??? en vuxen förälders lathet tyder ju det på om ungen har  blöja när den är 4,5 år gammal, för att inte tänka på vad barnet känner...obehag och osäkerhet, likadant med tutte, det  behovet försvinner när barn är 4 månader(sugbehovet) och som förälder gör man inte barnet nån tjänst, skeva tänder och misformat käkben... föräldrars kärlek, och trygghet och vägledning tror jag gör underverk.

ljusen är tända, ullfilnten+sockar är på en jesper och kvällen är fulländad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0