I need a doctor....Dr Dre !

Okey folkens whats up!
Orkar inte ägna ett  helt blogginlägg om denna usla höger fot som jag traskar runt på, men det tåls att nämnas att det INTE bra i alla fall. Senorna av x2 , muskelförlamning, försltnngsskador , tack du inkopetenta kärring på Piteå Älvdalssjukhus som gjorde en så bra operation dagen detta skedde! Du är nu+ andra inblandade anmälda till patientskadenämnden, och jag skiter blanka fan i om dessa mera av försäkringspengar, jag vill ha en stabil fot som jag kan använda för att kul med(aktiviteter) typ åka snowboard med min dotter, rid/tävla häst, kanske unna mig ett par 10 com om nte 15 cm stillettklackar av valfritt designermärke.....och det väsentligaste av allt kanske inte ha ont och fungera i vardagen!
Men specialister ska kontaktas, det måste ju gå och ordna eller göra bättre, det är bra nog.

För att jag är på detta skit humör efter en annars helt super dag var för att jag började skriva om detta.
så medans jag ändå håller på så ska ni obehagliga tjejor få er oxå....
Personligen tycker jag det är heeelt sjukt trist, patetiskt, egoistiskt ni som sitter och snackar en massa skit om vakkra flickor/unga damer/kvinnor för att ni själva inte VÅGAR leva ut eran kvinnlighet , visa former, rätt och slätt bara vara så kvinnlig man bara vill och kan, flotta sminkningar, sexiga kläder!
Dessa obehagliga tjejor ska då trycka ned andra som då kanske vill uttrycka sin sida med massa negativitet, dåliga kommentarer, baksnack, hån om utseendet.
BAD BAD BAD girls det är vad ni är!
Respekterar fullt om ni inte trivs att vara så själv men ge blanka fan i att hacka ned på andra som gör motsatt det ni gör, vad är egentligen eran vinst på det??? känner ni er vakkra eller bättre då ni får klanka och hacka på dom som väljer att visa sina bättre sidor , framhäva sig själv, eller exponera sig själv om det passar bättre?
i slutänden är det ni som trasslat in er i eran egen dåliga verbala förmåga att INTE kunna säga till en vakker tjej " Gud vad du är fin", "du är vacker", "fin du blev på håret" etc en fin kommentar. Misssar det där  fina med att vara snäll och lyfta upp era medmänniskor tjejorna runt om er runt DIG och MIG!
Sånna människor(girls) vill jag inte ha ibland mig för jag tycker det för med sig så dålig energi och massa annat skit. så BYE BYE!!

Och till mina OTROLIGT vakkra , underbara tjejer, kvinnor runt om mig som förgyller mina dagar och bara är så bra ni kan vara som jag älskar er för ni är lååångt inne i mitt hjärta forever and  ever.
Våga bjuda på sig själv, våga tacka och ta emot och faktiskt säga att man är STOLT,VAKKER,UNDERBAR,ÄLSKVÄRD,SEXIG det gör jag och jag kommer aldrig lära min dotter att nedvärdera sig själv, eller se på andra med sånna "tjejiga"kritiska ögon.
x ggr dagligen säger jag till vhilja hur underbar hon är, hur söt och fin hon är, hur duktg hon är, vakker ja allt och vad har jag den MEST fantastiska dottern VHILJA.
som ber mig efter jag har vart och ordnat längre hår sätta mej ned och ger mej en  puss på munnen, lindar håret runt de små fingrarna och säger " ååå mamma du är så vakker och fin och snäll"  "så fin min mamma är" . På dagis tog hon mig i handen och gick fram till fröknarna och sa" titta dere(ni) på min mamma och mammas hår hun är så fin min mamma"
det är vid sånna tillfällen jag vet att min unge min lilla flicka kommer blir nått fantastiskt... att verkligen kunna bry sig om de runt omkring, att kunna säga fina saker, att vara varm och snäll, att vara sig SJÄLV!!!
Och många tror nu säkert att jag är väldigt ytlig, jag kan nämna många olika sekvenser av andra slag, men som jag och många vet är att fina ord det får månniskor att växa och ord lagras och kan plockas fram när man behöver en trösts eller bara lite extra pondus med andra ord spara inte på fina komplimanger sprid dom och tala från hjärtat till folk runt om dig med detta komemr en bommurangeffekt alltså DITO till dig=)

Kärlek och tack  för mig  denna kväll av höstligfaktor!

mitt vakkraste!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0