19e-21e(22), en vecka går sååå fort!!

ÅÅÅ det har varit fantastiska dagar med mamma här och katarina! Massa hjälp har an fått och god mat och Vhilja har fått vara med världens bästa mormor och farmor! Uppmärksamhet hela tiden, och det ÄLSKAR den lilla donnan!
Vad har vi gjort då....
ja vi har sjungit på Kyrkan i Vhiljas tisdags sång, varit ute och gått det har varit fantastiskt väder=)
jag och jesper fick oss en liten weekendbreak semester och Drog till Amsterdam, å det var så kul, underbart att komma iväg jag å han, det är ju inte alls för ofta det händer, men desto mer uppskattar man det=)

I Lördags så Var vi på Delicatessen och åt Tapas, helt Gudomligt gott och trevligt! i love tapas, och alla andra oxå för den delen.. det var första gången Katarina åt det och hon gillade det skarpt!! 
Efter middagen mot kvällen vid ca 7 så åkte jag och jeppe till hasse och anders för att sen styra kosan mot Lisa och Erik som höll i Tjoggas födelsedagsfest=) hur kul som helst och en massa folk var där: Åbbe, Chin , Rosalind, Susanne, Uhlan, Louise, Moa, Sanna,nam... ja det var nog alla, el rosalind hade med sin lilla son, så gullig ca  9 år är han!
Vi drack champange, och hade så kul  innan vi gick hem så gick jag och jesper och spelade och sjöng med åbbe hemma hos han=) det var bra avslut!
Mamma hade blitt lite dålig på batten när vi kom hem, men var bra på morgonen!!
Super  kul fest och super kul vecka!!!!!!!   Det känns super trist att dom ska åka imorgon Måndag, planet går ca 5 oc då åker dom hgärifrån ca 3 huuhh!!! ja det finns ingen bättre än mamma!!

Imorgon ska vi göta bebismat till vhilja och sen blir det en tur inom mitt jobb för köp av Hudcremer!
Colosseum Spa heter det där jobar jag då som hud och spaterapeut även stöpning av naglar, akryl och gele´, men jag har specialiserat mig på hud och främst då lite mer medicinshudvård men olika hudtilllstånd! mycket intressant och väldigt kul att se hur mycket bra man kan göra för människor och vilka fantastiska resultat man får!
gå in och kolla på hemsidan:  http://www.colosseum-spa.no/

Nää nu ska jag umgås lite med mammorna innan bädden, imorgon kommer bilder från Amsterdam och lite mer info vad vi gjorde där! ha det gött i natten folkens!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0