Freaking weekend!

Dagarna flyger iväg och tiden går fort fram. Idag så blir tapeterna klara och Josefin har gjort ett super jobb. Vi är så nöjda. Imorgon spikas dom nya listerna fast och sen är det massa städ såklart och så sakerna där dom hör hemma. Eftersom det är festival helg och besök från Kiruna av min underbara kusin Marie och bästa sonen Lucas och sambon Jari med detta så lär det blir en del karuseller och kuligheter för oss och barnen så En del kommer få vänta till söndag och efter helgen. Jag fick en liten notis av en vän på facebook att det var kris med personal på ett av Piteås äldreboenden vilket är så tragiskt, så jag kommer faktiskt att ta på mig att jobba där lite då det behövs för att underlätta och för att de gamla skall ha det bra, det är dom så värda 1000 gånger om. Så nästa måndag ska jag på en liten introduktion. Soffan har tyvärr inte kommit:( känns lite trist bär allt är klart, men bara att gilla läget , den kommer snart, i alla fall tills nästa v. Imorgon ska jag färga håret det har verkligen fått ligga på is då hemmet såklart fått all prio att blir klart. Igår tog jag bort alla mina hairtalk (extentions) så nu är det axelkort till inte alls nån förtjusning. Detta skall lösas när jag åker på besök till Oslo , trivs inte alls in kort hår. Anna klippare är salongen jag ska gå till. Är lite nervös då jag har så stora krav och förväntningar men jag tror att det kommer bli bra. Blir ljusare och mörkt i botten som jag haft förra sommaren som Eirik gjorde, blev sugen på att vara lite blondare. Igår var det ett snabb bad på norrstrands poolen med syster Kajsa och Martin jag och vhilja mysigt men kallt. Vhilja njuter dagarna med alla kula saker vi gör och vi gör och hon är det bästa som finns :) Den härliga trotsarn förgyller dagarna och livet till det maximala! Igår så grilla vi nyfiskade abborrar på tunnbröd med tillbehör mmmums första gången för Martin med inte sista:) Festival helg som sagt och kanske att man går ut en dag, då lördag men inget bestämt. Detta är barens helg med massa tillställningar så bara dom har det bra är allt som det ska vara:D Snart kurser i Sthlm och lite utbildning i september . Längtar längtar så. Och blir kul att få in nått helt nytt som alla kan ta del av och alla som har stora problem med sin hud kan ha extrem nytta av !


For eyes


iiiihaaaaa set the world on fire

 
Dålig på att skriva i dessa extremt sysselsatta dagar. Prioriterar,men skulle verkligen skrivit mer vad som händer i livet, våra liv, mitt liv, salong , hus , vhilja ja allt.

Huset är uppoch ned, men nu är golven klara i alla rum, vhiljas rum tapetserat och klart, alla lister, paneleer, som skall målas och bytas är klart och så blir det nya golvlister breda /höga i alla rum.
blir sååå så fint, sen ska man ta några dagar till Extrem inredning och självklart en extrem städning av allt dam och olika matrial som förnyats.

Annars har vi grillat här några gånger, njutit dessa soliga varma fina kvällar, hunnit med att vara med min häst och självklart har lilla ryttarinnan fått sig några ridturer:)

Har varit på Bröllop Sara och Mattias för en helg sedan, var mycket fin vigsel och bröllopsfesten var super trevlig.

Vhilja bara blir större och större , mycket vilja där!Lördagen den 14e hos min mamma och jan lärde hon sig ääntligen cykla utan att bara trampa bakåt, så nu susar hon om varannat på cykeln och sparkcykeln.
Hennes härliga och mest fantatsiska kommentarer kommer om hela tiden, på löpande band... och sångerna hon kan nu är LÄTT över 25 st . en liten härlighet här hemma i norr på notgränd.
Livet är life!

Mamma är i seskarö och har klädmarknad samt fika försäljning med Helena. blir garanterat succse detta år med, om ni har vägarna förbi sväng in!

Eftersom jag skriver väääldigt begränsat om salongen så kan jag bara säga att ALLT går super super super!!
Allt är på plats och jag väntar bara att få slå upp dörrarna!
kan ju säga som så att det kommer hända mellan mitten av september -oktober och det kommer bli repotage, annonsering och lansering av detta.

Vhilja" mamma jag tror jag har så ont i magen och så trött i knäna så jag besvimmer, jag må vila mig en stund med min katt"
för det är så att en katt har flyttat till oss då den verkar blivit lämnad av sina ägare som är på semester, och jag har jätte svårt att inte ge mat åt en urhungrig katt. Så den sover, äter och bor hos oss nu så får jag meddela detta till ägarna då de kommer att den vart här.

Inga rekommenderinga kan skrivas inom hudvård och jag har sååå myket, men tyvärr så blir det så fel :/ när folk inte kan ha sina egna driftigheter som jag skrivit om tidigare, men jag vill passa på att rekomendera dessa fantastiska tapeter som vi har köpt från en serie som heter:
*Vintage Rose
helt super fina.
och all färg kommer från Bejer i Piteå , och den bästa målar firman är på plats,
Tapet och Måleri - Jan Lundberg och hon som målar hos oss heter Josefin Nordlund och är en super dyktig lärling som gör allt hon oss med instruks från Jan.

Nu skall det handlas efter lilla Sessan vaknar efter bus på Nimbus, och så njuta av det soliga vädret attans att det sprack upp nu=)
Boom boom

Hej hallå jag skriver så dåligt om dagen och jag älskar det egentligen men har vart lite försiktig i tid då det pratats lite väl mycket om saker och ting samt att jag/vi har haft sååå mycket att göra.

Förra veckan bjöds det på fin besök från Oslo, Emma och Jakob kom körande med motorcyklarna :) mycket mycket trevligt och. Grillning och massa surr bjöds tiden på innan de körde vidare mot Laxälv.
Efter det så kom mina fina kusiner Marie och Malin med deras söner Lucas och Viktor.
Då var det högt tempo i huset vill jag lova, härligt!!
Hann med massa kul innan Malin åkte hem med Viktor före Marie och Lucas som åkte igår.
Känns underbart att ha haft de här!!
Lillasyster Emma har tävlar sina hästar på PRKs hemma tävlingar med fina resultat:)
Lekland, grillning och även middag med det fina blivande brudparet Matte och Sara på järnspisen med sångstund som avslutning i deras hus fick avsluta en fin kväll.

Det målas för fullt och planteras och röjs i rabatten , väntar in inredning som är beställt och planerar min salong;)
Och det kan jag säga går super super bra, jag är toppen nöjd!

Vhilja trivs som fisken i vattnet och njuter dagarna som är soliga och varma med bad och sparkcyklande.
Livet är toppen och jag känner mig lycklig.
Lillgumman lär Sig massa nya saker och har blivit så stor. Funderingarna är många och frågorna är så underbara och ärliga.
" mamma kan igeltotten öppna dörrar"
Nä älskling inte det
" men mamma när jag flyttar ut till lekstugan då kan dom det då, och kan dom bita i fötterna?"
Dessa frågor är för lite drömmar om dessa Igelkottar och att vi har en handtam hemma som bäddar för drömmar och funderingar :)

Man fritt hemma och jag tar det absolut lugnt efter färdigställande av matbords-målning som blev bra. Ett vackert bord fick en make over!

Soffa och säng och se om Jesper kommer hem med nå fiskar.

Fick även min efterlängtade hemma gjorda drömfångar halsband som min super duktiga syster Emma gjort
och fick även göra akryl naglar på syster Kajsa:)


in the end it do not matter!

Då fick man känna av den bitterheten , avundsjukan  och idelösheten denna stad hade att bjuda på.
Att helt SONIKA gå och ta ett märke som en anna promotat genom smutsigt spel gör det bara patetiskt!
Ta det och slit det med hälsan lilla idelösa kvinna.
Eftersom detta bara ger mig dåliga energier och efetersom detta inte leder nån vart kommer jag INTE att skriva nått mer om detta, hon ska inte få nöjet.
Många har underat varför leverantören gjorde detta och som dom jobbar på denna verksamhet är
"först till kvarn" väldigt oseriöst eftersom många löften bryts efter den principen men man/jag kan inte ändra på andra så jag har sagt min ståndpunkt och jag tror att ånger är övergripande men jag lämnar detta och drar mitt ESS från rockärmen och dunkar in ett annat höjdar märke som kommer utklassa detta med mig i spetsen.

Detta kommer medföra att uppstarten kommer kunna bli i mitten på september>oktober absolut inte senare!
Och då mina kära kunder kommer ni få behandlingar av högsta kvalite med total proffsighet och kunskap som leder till dom absolut bästa resultaten för för huden och tilläggstjänst och den bästa sjuksystern för Injektionsbehandling.

jag kommer absolut inte att skriva ut nått mer om min salong, mina ideer eller nämna nån av produkterna bara för att inte detta ska hända igen.
När Mitt företag skall öppnas så kommer jag gå ut med all info och vad som kommer hända=)
Det kommer bli SUUUUUPER!!!
Så detta är det sista jag skriver ang detta och hoppas att ni förstår till trotts att jag har tyckt det vart så kul att hålla alla uppdaterade, kommer även sluta med rekommenderingar tills jag kör igång.

Annars är det renovering, målning, tapeter så pryder dagarna=) mycket kul till trotts att det är mycket tidskrävande och ibland vill jag köra allt till pappa Jan som får måla men när man väl är inne i det flyger timmarna förbi och färgerna blandas och tar form... HÄRLIGT!

Som sagt skall jag lägga upp bilderna men får inte överfört från mobilen utan hjälp haha så imorn kommer dom=)

Vhilja är några timmar med mommo per dag på eftermiddagen som hjälper till så jag kan ordna hemma...
Älskade mamma du är en klippa LOVE U!

En resa till solen för mig och jesper för att få en liten paus och göra nått på tu man hand blir till Barcelona=)
om allt går som planerat!!!

Vhiljas lekstuga hämtas i veckan nu när gården är röjd och trädgrenar kapade.
så skall den inredas.
Då ska tydligen vhilja flytta hemifrån;)

Nu blir det att sandpappra och grunda matsalsbordet!
Efter det hämta vhilja förkvällsmys och mathandling=)

image descriptionMammas hus i Seskarö , Mormors barndomshem. Helt fantatsiskt vakkert!

image description

image description=) sandy
Girls=)

image descriptionLilla Jentan miiiiii <3
image descriptionMy Love
Det vakkraste!


Detta vill jag ha otroligt fina antika inredningsdetaljer jakten är på G!

RSS 2.0