Play it loud

Alla bilder jag lägger upp blir dubletter av nån konstig anledning irriterande .
Helgen har bestått av en härlig kombination av massa barnbus, bad, sparkrace på grefsen kollen, hoppe loppe lek land och kamskjell(färska) samt hummer namnamnamnam herregud vad set är fantastiskt med denna skaldjurs mat och helst hummer!! Och kock Jesper är bara helt rå i köket.

Jag är inte i form alls, slut i kroppen och feber men men det blir att packa sig ut efter vhilja sovit och åka pulka i backen alltså ge järnet tills kvällen sen ska jag lägga mig med ett tjockt duntäcke och kamomill te i soffan och bara vara.

I veckan blir det massa kuligheter och jag och vhilja ska ha främmande onsdag och bjuda upp på tacomiddag.

Återfår lite krafter med lite tv soff häng nu!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1733061/images/2012/pic_186765557.jpg" class="image">


Älskar så högt

Bara en enda blick gör mig svag och jag vet att allt är komplett!


Fire and rain make beutiful colours

Efter en toppen dag igår så avslutade jag kvällen hemma hos the twins Cia och Milla:) underbart med massa tjesnackis, uppdateringar, planläggning av vin kväll och te stod på menyn!
Ibland hinner det ju gå en stund mellan gångerna trist, men skönt med vänner där man vet var det finns:)
Love all My fab girls in My LIFE!!

Mötet idag var intressant och jag fick en väldigt god inblick hur allt skulle läggas upp och det låter bra på många punkter, men men detta blir inte i alla fall till trotts då planerna blir hemmåt.

Ska komma igång ännu mera med lite alternativ rörande min egna ****** som kommer bli så bra(hoppas jag).

Fick besked ang den nära familjemedlemmen igår och planen låter super så då ger jag massa positiv energi och hoppas att den inre styrkan slår ut det som måste göras!

Liten tekopp eller kanske en Java jo det blir det.

Fick ett Savn för mitt röda svall igen så fint men som sagt denna koppar färg jag har nu är bara så bra:) Tilda you didit;)


looki


Im yours! It's our song baby.. Play it loud!

Underbart väder , massa snö , nästan ingen slask och bara -2 !
Så på med utkläderna på oss och hundarna och kälken så klart and out we go! Gungat , och åkt kälke i nästan 1,5 h det börjar ta sig för fröken vhilja i snöland:)
Ätit god lunsj , degat med palydough och bara myst.
Nu är det bara 3 dagar kvar till nervundersökningen på benet och ha hoppas så innerligt att resultaten är bra!!! Tänker inte så mycket på det för jag vet att besvikelsen kommer vara helt förfärlig om allt är åt h-vete så då punktar jag här.
Vi hade tänkt till matte j och hälsa på men kom på att inga nummer finnes på iphonen :( hoppas han ringer så jag får det annars tar jag det imorn;)

Väntar in papi Jesper från jobbet och jag planerar för fullt;) så kul.

Väldigt speciellt all min Botox har typ släppt inte nöjd med detta ska jag såklart ordna upp i :) så det är ingen fara.

Nu ska jag göra en acid treatment och lägga mask sen börja med mat:) för en fantastisk hemmafru men ack så trist att vara fysiskt dålig !!

Adjöss


Let me kiss you hard in the poring rain

En mamma är otroligt lättad i norra Sverige efter en väldigt omtumlande fredag med ett fantastiskt gott slut, och så starter ett nytt kapitel för denna och dennes familj:) känsla och hopp säger mig att detta blir bra med tid och sundhet.
För en annan nära familjemedlem går processen sakta sakta och tur att hoppet är det sista som lämnar en människa för än är det inte slut trotts att resan är sååååå lång och jag hoppas starkt och innerligt att den får ett gott slut??!!!!

Dagarna springer iväg och jag känner att många möjligheter har öppnats :)
Det som värmer mest i själen nu är att vi kommer åka hem de vill säga flytta hem:) efter många år borta så känns det helt perfekt och bra och det som kommer hända är mycket kul back home!! Smider planer för en Fantastisk framtid!!!!
Vhilja den lilla prinsessan min blir bara större och större Orden fler och fler och mitt stolta mamma hjärta vill gråta av glädje för att jag har denna fina tjej i mitt liv som vhilja brukar säga" du och jag mamma, i love you mamma" och då smälter man total och allt runt om blir dimmigt " du och jag vhilja , mamma älskar dig då, nu, föralltid du är underbar"
Imorn ska hon vara hemma med mig och fredag är dagis stängt planerings dag , så då blir det en tur upp och åka pulka ;) massa snö och sköna grader ute love it, till trotts att vhilja inte är stormförtjust i snön går det kortare stunder haha somnar barn med massa bad är mer hennes grej.

Lilly Har gått ned massa i vikt närmare 1,5 kg phuuu för en överviktig misskött hund det var men som nu är glad, har börjat hoppat upp i soffan, busar springer är en lycklig liten hund men ca 1,2 kg ska fortsatt bort då har hon en vikt på lite under 2 kg.
Och den bästa av de alla vovvarna Elvis är bara den bästa läromästaren och passar på Lilly hela tiden:) och Elvis har även med fått bort en liten pluff mage men bara 0,3 kg så det var Inge men nu är det perfekt !

Idag blir det städ, matlagning och sen visar de en dokumentär på 7 an från Furunäset i Piteå "det ökända" spännande.

Nu ska det som sagt städas så adjöss
Come and take a on the wild side


Smile , pain and love

Smärta i själen för att folk ska göra sin familj illa genom tvångsmässiga beteende störda saker fan va hemskt!


Happy People talking

Vhilja och mig har haft en alldeles fantastisk dag med massa kuligheter:) hälsat på mina vänner på jobbet både Adam och Eva och grensen 8 aka Eirik. Busat som attans hemma och haft helt otroligt kul hahaha crazy vhilja and crazy Mami goes wild oh yes!!! En alldeles utsökt middag gjorde jag chili och vitlöks stekt fläskfilé med grönsaksblandning i kokkosmjölk och ris och sockerkaka med chockad överdrag i efterrätt . Och även igår vart det en urgod fiskgryta med torsk och lax massa grönt och potatis :) så kul att laga mat bara därför kommer mat bilderna här.
Vi har klätt ut oss idag, haft fantasispråk pratis och bakat tillsammans :)
Dagarna är som den finaste diamanten med min lilla underbara dotter.
På lördag blir det hårfix hos fina Matilda min;) och sen häng ut med bästa Eirik känns som jag inte träffat mina fantastiska vänner på så länge och jag har saknat dom/ er
Har även hunnit med en dejt med fina jasmin och uppdaterat :) livet i allmänhet ! Ååå det var så kul att träffa alla:) och mer to come. Möte (hemligt) på fredag men ett väldigt kul sådant . Och så får vi se vad helgen bjuder på:)
En akryl tavla kommer påbörjas imorn har mycket målarideer nu!

God kvällTörs jag säga att vi har varandra törs du lägga kinden i min famn..

Söndag lämnade vi Piteå för att åka tillbaka till Oslo med 6 bagage, 2 hundar och alla vi:) härlighet att man fick blickar på kallax : oj vad väskor och hundar och ett litet barn haha yes du ser korrekt!!
Men allt gick toppen den flygvana familj klarar allt galant om än man var väldigt trött vid hemkomsten!

Tack familj och vänner för en så fantastisk tid hemma hela 3 v. Mycket har hänt, gjorts och bestämts vilket känns awesome.
Vhilja ville inte åka hon vill flytta hem, och nu kan jag med säkerhet säga att detta kommer gå i uppfyllelse för vår lilla lulan:) efter många år borta så känner jag nu en längtan att komma tillbaka till en liten stad som ger en mycket positivt! Och så kommer jag göra en helt fantastisk sak när vi är installerade.
Så nu ska man varse alla om detta beslut och jag tycker det känns otroligt tungt att lämna allt man byggt upp , vänner och en tid som varit heeeelt fantastisk!!!
Jag är otroligt tacksam för att jag åkte iväg tog studier i Göteborg och bott i Oslo samt alla resor jag gjort alla äventyr jag haft, den biten har vart avgörande för att min oroliga kropp och sinne ska hitta tillbaka till varandra och bli ett som det är nu och det är en kombination av allt det jag upplevt och självklart Jesper och vhilja.
Men vilka historier man har i ryggsäcken;)

Vhilja tycker det är så kul att träffa sina kompisar på dagis men är ju helst men sin mamma hemma som hon säger gull ungen min <3
Men det är så viktigt att hon får sin dos av jämnåriga vänner med massa lek;)
Men hon kommer få gå ned lite i tid ca 50 % det räcker då jag ska vara i stilla inför operationen på benet.

Nu fix och sedan hämta en liten underbar dotter och hundpromenad i ett soligt Oslo .


Vackraste är du!!! Min evighet...förevigt!


Änglarnas land dikt by Jan Lundberg

Marken lyser så grön och luft fylld med vacker fågelsång.
Jag stannar till ser upp mot skyn.
Högt där uppe hör jag den finaste sång och luften dallrar av glädje.
I sin vita prakt och vilsam ton hör jag en viskning.
Ge mig din hand min kära, låt oss flyga till änglarnas land.
Klä dig med din vita skrud.
Mina ben känns lätta ,som om jag vill flyga ut över skog och hav.
Jag tvekar, vänder min blick mot min jord som gett mig allt.
Vi åker nu, min kära susar i mitt öra.
Jag lyfter svävar fram,till änglarnas land.

Till Katarina Lidström min vän
Från Jan Lundberg din vän


Änglarnas stad

Imorgon så ska vi tacka våran älskade Katrina för hennes liv i Johannes döpares kapell. En tung dag kommer det bli men en vakker sådan. Det känns väldigt tungt , men ett avsked som kommer vara i vår minnen för alltid.
Alla fina stunder alla har med denna fantastiska människa kommer alltid minnas alltid alltid.
Overkligt är tanken och jag försöker någonstans få det verkligt men det är så svårt jag vill inte men måste ta det till mig.
Hennes favorit blommor tulipaner vita och lila skall pryda kistan i lag med vakkra foton på en strålande människa, sånger av den vakkraste sort som du älskade skall nå våra öron med de finaste klang och tårar kommer rinna efter våra kinder.
Alla tankar är med dig och jag vet att änglarna tagit emot dig och att du fått dina silverglänsande vita vingar och vakar över de dina nu och för alltid du lever kvar genom oss.....

Tiden kommer gör saker lättare och vi ska inte sörja döden vi skall glädjas åt livet, det du hade och våra egna .
Sen ses vi igen, inte riktigt än men snart och vart du nu är finns nu ingen smärta där finns bara glädje och massa svampar där vart du strövar omkring i den eviga svampskogen.
Vi älskar dig!!!!


You you and you always you babygirl


Come as you are!

Dagen har spenderats med familj och vänner med bad på Piteå Havsbad med kuligheter :) mycket kul att träffa Ida och Joel med barn och att vhilja fått leka av sig med främst Liam hennes jämnåriga lilla gutte vän. Men tropiskt bad kan dom ju ta bort från Menyn då temperaturen inte håller tropisk värme rekomender en tur till asiatiska breddgrader så kanske begreppet tropik ändras och luft respektive bad temperatur skruvas upp. Dagarna fylls av familj och underbara vänner och vhilja får komma med ljuvliga lekförslag som förgyller vardagen:) love it.
Saknar mina norska vapendragare och längtar efter att få krama om dess.
Middagen hos jeppes pappa och inger var utsökt och viljas kusin Lea med mamma och pappa var där med:) strålande afton som avslutas med ett glas vin och Jesper har hämtat mat från sunes grillen ;) man får unna sig.
Imorn åker Martin hem till Sthlm så det blir häng ut där och så ska vhilja rida ponny hösten la mour. Mormor skall besökas och veckan skall utfyllas med trevligheter.
Bästis Marie var på besök och det var underbart att få träffa henne efter denna låånga tid:)
Även hunnit med jaquzzie bad hos Madde och roger och det var som alltid awesome , Madde du är Lovebale as u know.
Min familj i love i.


Happy new year 2012

Efter en kväll med de finaste jag har var det dags att fira in nyår :)
Dagen startade med Lekland för hela slanten för mig Jesper och våran älskade vhilja åååå så kul det är, finns inget bättre än att se denna underbara unge leka och ha kul och jag har spå mycket barnasinne kvar att Lekland är bara toppen kul och det tycker mr Jesper med:)

Träffade sjörövare Hasse prinsessan Tessan och nimby letat skatter och massa annat innan det var dags att avrunda en fab dag för att köra hem til mams place.
Mamma satt barnvakt till vhilja och vi styrde kosan till Emma och dans residens, kula folk och vänner, välkomsdrink bubbel, raketer, och en awesome afton.
Tack för en toppen kväll!
Vhilja fick oxå raketer hemma men en tidig sådan:)
Dagarna är ljuvliga hemma nu och vi har det bra i Katarinas hus. Trivsamt och lugnt.
Har nu satt igång min nya iPhone och den smiiiider yes i love it. Tack älskling;)

Snart 13 dagsafton och inget är 100 % bokat men det blir nått kul för farfar Petter och inger vill sitta barnvakt. Man får Luca till det inimellan eftersom vi aldrig har den möjligheten annats. Men dagens med min vhilja ær det mest bæsta alltid.

Myket Som hende med uppstart i det nya året, rundt om mig føll någon långt bort det är svårt att se svårt att hantera, viljan förmågan att rädda är förbi, förnuftet är borta vad gör du?? Hjälp dig själv att rädda dig det är det bara du som kan. Det är slut inga mer lögner inga mer lögner  denna chans är din och den sista.
Du har inte bara skadat dig själv utan många med dig, ta din chans!
Ord kommer sägas och det skall det göra finns inga men fins inget annat nu än att gräva upp allt som stör, detta skall stoppas. För din skull,vår skull,allas skull! Vi bryr oss.

Imorn blir det bad och hänga med Tina jaaaaaa vin och surr love it, sen ska Madde dagen planeras Planeras wiiiiie. Nu blunda och lägga mig bredvid den bästa. God natter