House

is lovely beating music nubbs my ear=)

Ännu en dag men fantastiskt väder... och spenderade den efter jobbet med en lång prommis med vovvsen.
Wook med ris och grönsaker asian style mums
nu är det en liten kall en på terassen det är så lov under sommare när man kan sitta och njuta.

gjort lite facials hemma så huden får sitt  mega viktigt !!!!

Underbar dag på jobb, men möte och födelsedags tårta för Harlem, Eirik, Lars som fyllt år =) hel chockolad tårta veldigt mäktig och god, chocko i love it bad.

imorgon är det varetellning/inventering på jobb me merethe söta duuu=)
och träffa alla mina underbara kollegor från adam&eva.

Pratat med vhilja och jesper ikväll saknar er så. bhuuuuuuu:(:( men är så glad att dagarna deras fylls med massa festligheter.

Jesper mamma har fått tillpassat av kimunen så hon änteligen kan komma från sjukhuset och vara hemma med assistenter.
Jesper har fixat och ordnat för hemkomsten, och även köpt hammok så nu kan katta sitta ute och svinga på=)

Jag ska nu kolla vad man ev skulle ha på sig imorn är sugen på nått som jag inte haft på lääänge, vad är det då? ska tvinga mig själv att ha nått jag inte brukar ha och se om jag triv i det annars så åker det till återvinn. adjöss du gamla kläsplagg,
 imorgon efter jobb skall jag och Fina matilda ha en date.
sushi och lite snakkis=) elvis hakar!

min acne klänning som jag fått av cia the fine , underbart rosa, tror jag det blir i morgn med ett par svarta ballerina, brun väska, bälte, över knes(om det inte steker) , tofs, och ett strålande humör det är vad jag ska ha imorn=)

Läkarna singde idag till min mamma i piteå och berättade att senskadan jag har på högra benet vart 2 viktiga sener är av är sååå komplicerad och en specialisst i Gbg aka Göteborg skall kolla på det, men risken finns =( att det inte går att reparera?? VA!! läkar j***ar vad F*n har ni inte gjort nå då tidigare har ju bara haft detta i snart 6 år .. så varsgod patientskade nämnden här har ni another case.
men som min älkade jesper säger,,, positivitet är den viktigaste delen och hoppet för det lämnar oss aldrig. så då  skall jag försöka vara det.
skulle vara skönt att slippa det onda och kunna ha på sig 12 cm stilettklack och rocka lös i en härlig dunka dunka=)

Nämen nu ska jag ta och krypa ned och se lite tv innan man ska få lite skönhetssömn, underskottet sitter kvar sen en energikrävande, men helt sauper helg.

Än en gån.. Vhilja mammas ängel och älskling du finns hos min hur långt bort du än är skrattet ekar här och ditt underbara smile=) äslakr dig så högt!
Jesper du är så fantastisk och jag är så lycklig att jag fåt tillbringa resten av mitt härliga liv med dig, du flotta karl=)

Goder afton biatces
efter helgens uteaktiviteter

Utan er är jag inte hel.

snart 6 dagar har gått sedan vhilja och jesper åkte och jag känner att tomheten spirar.. älskar deras närvaro och jag älskar det sååå. dagarna går i ett utan er mina älsklingar, ni är i mitt hjärta och tankar hela tiden.
men jag vet att dom har det fantastiskt med familj och vänner och vhlja får ha sommarlov och bara gjöra roliga saker hela tiden, och jesper desamma.

Helgen var fullproppad med festligheter
Fredag: firade vi bästa, finaste anne-ida som vart 30 år super  bra. men följde aldrig med ut pga av att jag var heelt orkeslös för en danskväll, men hade det super med mina goda vänner.
Träffat susanne och uhlan
Umgåtts med siri
Elvis hängut
Lördag: Extrema outdorr på kalvöya
pre firing av Eiriks födelsedag med massa house music stooora tält dansare dans strålande sol och toppfolk, jag har haft det super
Idag och igår jobb och möten, real firing av eiriks födelsedag, och häng ut med elvis.

Har pratat med vhilja ikväll och sjungit barnsånger för henne: Trollmor, lilla katt haha=)
mys unge.

nu blir det lite tv innan man ska lägga igen ögonen.

Adjöööö

hur glad blir man intye av att se denna lilla prinsessa, älskar dig sååååå oerhört mest
finaste Vhilja ever

Eirik Thorsen

kolla in hans hemsidad för olika harir stylist uppdarag han haft=)

  http://eirikthorsen.com/home.html

Rista Rumpa

det bjöd lördagen på med min fina vän Eirik , startade med sushi + 1 flaska prosecco aaaand sake en hela haha=) och sen vart det lite homseklubb med massa dans, London heter stället, hade en gryyym kväll=)

söndagen spenderades med vhilja och en sjuk jesper som var febrig och öm i hela kroppen.. stackarn, jag och vhilja gjorde lekparken, badbaljan, sänghopps leken och massa playdoo, det diggar mamma annie=)

Och så var det måndag med massa kuligheter på jobbet.. har haft massa fasta kunder och en del nya , gjort permanent fransböjning med ett toppen resultat, såklart=)
kul!

Imorgon Ledarmöte och lite uppdatering, men det är hemligheter!
på fredag skall Anne-idas 30 års dag firas med stöt och hej=)
Siri och jag kommoer först starta hos henne med massa skönhetsfix och vindrickning togheter myyys , träffade henne idag och det var fantastiskt efersom det blir lite mellan gångerna i och med jobb och våra barn,,, men det känns alltid samma när vi träffas och pratar av oss.
Love u sirpis.

Ja då skall håret kuras och imorn ska värdsklass Eirik och Matilda kolla om mitt hår går att göra straw***** bl*** eller om håret är för taskig kvalla, desverre=/ men då blir det rött en gång till och väntra 1 månad sen så kör vi kur varje dag för den färgen som jag sen skall visa utan att skriva först skall klä denna anna huvve haha

På fredag åker jesper och Lilla Lulan hem, och det känns så konstigt att de skall vara borta i 2 v innan jag får träffa mina underbra igen... komemr sakna vhilja sååå, usch vad hemskt, hhu nä jag kan inte tänka på det, utan jag tänkjer det så att hon kommer få enormt kul med familjen i PIteå och få massa kula dagar=)
men läääänge är det!
Jesper kommer jag me atyt sakna oerhört, älsklingen som är det bästa som finnes evver!!

Nu blir det lite american idol, soffmys och så ringde eirik och sa att det blir fix av håret så wiiie då ska vi se vad experten säger=)  är man å årets sylist 2 år i rad och år tiondes frisör så kan man  om man säger så "tha Shit"

Elivs har förresten vart dålig lite diaree och sliten men ändå gla, idag bättre men stackars presly:/

Go kveller

ja 4 år sedan..jag tycker jag ser lika ut=)

 


summer an rain and lods of love...

veckorna går fort fort och tiden sependeras med underbara jobbkollgor från adam&eva i love my work och det har blit så otroligt fint där, ska lägga upp bilder imorn=)
vhilja lilla lulan pratar och pratar mer å mer, och det är bara huuur kul som helst, denna tid skulle jag vilja kunna stoppa och bara njuta i evighet!! när man vart borta bara 3 dagar märker man stoor killnad på vad om lärs och hur mkt hon utvecklas=) och en sak kan jag äga, hästar är enm stor del av vhiljas vardag, en barbie hät blå med lång man och en brun mjuki hät är favvosarna och ett rosa sminkbord med pegel och massa lådor och en hårfön (bebistillverkad) är bara toppen, denna har hon fått av min kuin li och hennes dotter tilde med familj=) tuusen takk!!!

Lite omstriktureringar på jobb ker, men bara till det bättre.
Vhilja och älklingen jesper åker snart hem för att spendera tid hos familjen hemma i Piteå, sen ka jag har semeter 2 veckor i juli i slutet som skall njutas hemma i p-town med familj, vänner, hästar och bara ledighet i allra högsta grad!
Imorgon skall jag och min vän Erik Thorsen , år tiondes frisör och årets stylist ut och ta oss ett glas=) Cia min undebrara cia var på besök för 2 dagar sen, vhilja tyckte detta var en höjdpunkt=) På dagis idag har dom haft lation dag med dans och jag motto ett videoklipp från dagis när hon och hennes "kille" buggar loss och avslutar detta med en sstooor kram =) så otroligt sött man får tårar i ögonen, varje sekund att vara men denna härlighet är en lycka!! jag , matilda och harlem har skrattat kopiöt på jobbet idag, herregud vad härligt gäng man är i=) i dag har jag haft adiministrativ dag på jobbet och momomsatt produkter phuuu mycket det altå, men hann klart allt. i helgen blir det jobb och sen å kall det spenderas tid med härliga familjen som den bästa avslutningen. har känt mig väldigt trött i kroppen, nästan lite juk, men sjukan opar vi under mattan och så tar vi nya tag =)

fulla listor på jobbet med massa kunder som skall tas hand om och få den ultimata behandlingen detta får du åklart hos oss på: faceit.no kolla in hemsidan=) har haft besök av johan uhlan och jeper och han åkte iväg för att ta en fredagspils=) enyoj grabbs=) tack än en gång mina underbara familjemedlemmar och vänner de som jag hann träffa under min korta med otroligt fina tid hemma=) more to come i juli=)

God kvellers:=0)

=) a long time ago=
vakkra 18 åriga kajsa=)=) love u!
=)

min älkade småsystrar


min älskade ,mamma=)=)

mina

det bästa jag har , opch någonin kunna få=) vhilja min ängel, ljuset i allt ! mamma äslakr dig!


Underbara Piteå

Nu har man befunnit sig hemma och haft en super mini semester för att fira lillasyster Kajsa som blev 18 den 10e juni och vi hade det super kul. Hälsat på svärmor på sjukan som har blivit bättre, umgåtts med kula människor och mys med min familj. Awesome time ka jag säga. Igår så var vi på challenge och åt grillbufe' mums alla utom kajsa var med, för hon var på personal fest med röda lyktan gänget. Har varit hos min fina chezzi och gosat med henne...saknar västligare lite. Och mest av allt saknar jag min underbara lilla vhilja aka kulan, och min underbart fina, snygga sambo Jesper, ååååå jag längtar tills imorn då man får komma sig hem och vara med dom, och lilla Elvis såklart. Nu blir det hem till mamma för att packa och umgås där. Men snart kommer jag igen, juli ska jag och vhilja vara här och innan dess så är jesper här. Adjösss

RSS 2.0