Whos that chick...

regn och rusk och värst av allt blåsten.
ett härligt Norskt väder med andra ord!
Idag startade dagen men mysmorgon med min stjärna som förvandlades till den ARGASTE lilla tösen jag sett på länge,  WHY??? ja vi skulle på Helsestationen och göra 2 års läkar tiden ca 4 månader försen inkallning från dom men men, iväg vi for efter en smärre cirkucs hemma haha=)
idag fick jag som faktsiskt ALDRIG mutar ge henne 2 hello kitty godisar och en glass och då vart det bättre. samtidigt kan jag förstå henne , vhilja har vart sååå mycket hos läkaren när hon var liten och kollat ögat så det har nog satt sina spår...
Men allt gick super, vi lekte innan vi träffade läkaren ocoh vägde + mätte:

Längd: 85,7
Vikt: 11,3 kg

Ligger bra på kurvan och hela undersökningen gick toppen läkaren var Flink, snäll och bestämd och det gillar jag och vhilja med för det ger trygghet och hon visste vad hon pratade om.
Bra där.

skulle träffa Kim idag för lite fika, men fick inte svar i telefon så det blev uppskjutet.
Nu ska jag träffa Karro och sen ska jag hämta Världens bästa tjej.

Julpynt köptes igår och det blev mysigt, så nu fattas bara granen och lussekatterna, pepparkakorna har vi redan bakt.

I helgen är jag bjuden med andra vänner till Lars the stylist för Julfest=) så det ska jag försöka ta mig iväg på.
Nästa v så bär det av till fatima Tisdag till Falkenberg LOVELY.

Massa ska fixas till julen och det blir såååå mysigt till trotts att detta blir andra julen i rad vi inte är med familjen hemma, men man får göra  det bästa av situationen!

Nu Off i GO!!!
BYE

pleas dont stop the music

lilla dockan min bara hostar och hostar:( speciellt nu på kvällskvisten och läggning, stackars stackars lilla gumman!
Hon fick i alla fall i sig Hostmedicin som dämpar den och minskar irritation så nu verkar det tystare i rummet, hon är så duktig=)

Mysdag hemma. och nu är det spel tid för oss, vänd 10a kul!

Känner mig sugen igen på att börja jobba med frilans make-up igen, så spännande med make-up, och jag tycker brud och fashion är kulast=) INSPIRERAD till TUSEN.

Bildframkallning står på menyn den nästkommande vecka samt att förstora bilder på vhilja=) kan nå vackrare pryda dessa väggar,  no way!
Men  vilka ska man välja? alla är ju sååååååå fina=)

Hasse har tatt super fina bilder genom åren på oss,vhilja,elvis så han ska jag dejta med så jag får kolla igenom och välja där med.
kanske man även tar nått Preggo kort.

Pixbox sidan läggs ju ned sista November så måste kolla där haha=) det finns kanske nå festligt.

Julen ska in i hemmet till veckan så ska inhandla lite fina saker och även en julgran=) men den väntar vi lite med.
Vhilja ska självklart få följa med och välja pynt till hennes rum.
Julpynt är så mysigt, varmt och harmoniskt LOVE IT.

smakade lite av den 30+ åriga  whiskyn iiiiiiiiiiiiiiiiii den rev till i halsen och en väldigt behaglig värme i brösten, god jaaaa faktiskt, men man dricker ju inte många cl om jag säger så=)

HA  en fin kväll, the thrut is out there!

back in the days...WHAT snart 5 år sen åren rusar förbi! FÅNGA DAGEN!

en av min BÄSTA vänner Fatima av turkiska anor=)

=) LOVE U!

malin an me!=)

det bästa!=)

LOVE LOVE LOVE!!!!

Bonus farmor snart 90 år =)
LYDIA

=)

vakkra vakkra älskade lillasyster!=)

och ännu en blond ultravakker ännu minder lillasyster =)
parteeeeyyyyy=)

....sparar lite eller mycke kort till senare anledningar!!!!=)

och fullmånen lyste som var den av glas....

hooohoooo mycket ting och tang som jag håller på att nysta i....Grundar om man säger så, ska snart ringa lite samtal för att sen  ta lite beslut=)
Jag vill bara att allt ska gå fortare, men jag har tålamod och ska göra allt för ett perfekt , nä ULTRAPERFEKT slutresultat! nog om det men nästa år kommer det ske en del i Piteå som kommer bli Heeeeeelt fantastiskt!!!!!

Min underbara mamma Maria hjälper mig massa med olika saker , och det har jag enorm tacksamhet för....Vet inte hur jag ska kunna tacka dig nog, men jag ska göra mitt bästa always!
Jan the daddy är en stöttepelare , och enorm hjälp med, tack tack till dig med fantastiska Jan.

Min älskade Jeper har verkligen gjort succse på jobbet, då han nu blitt erbjuden Chefsposition sååååååå kul =) jag är så gla´för hans skull! Han har inte tagit nått beslut utan han ska prata vidare om det till veckan . men oavsett är det en enorm belöning och bara få den möjligheten man växer...och vill göra ännu bättre, prestera ännu mera, blir lite mer som om man skulle ha nått eget;)

mitt långa hår som Matilda fixat så fint trivs jag med massa, men hade ju glömt allt detta styr med att platta hahaha=) eller locka eller göra nå för annars ser det inte helt suveränt ut, men jag har ju fått exktemt bra upplärning från  de mest fantastiska frisörer och stylist vänner så jag är hårfin nästan jämt, nästan sa jag.
Hairtalk är det hår jag har, europeiskt fint hår som blandar sig flott med mitt, ljuskoppar röd, med lite mörkare botten gör det suveränt. detta hår klistrar man fast och är skonsamt mot håret ens egna, lätta att flytta upp när det växer ut, kan användas flera ggr ca 3-4 ggr.
så nu ska mitt egna hår få vila och bara bli bra och växa och bli lååångt , blir inga mer såna dramatiska färgbyten typ var annan  vecka.

HairTalk Jenta

och så ser det ut på...nästan osynligt!

Nä snart kommer Papi Jesper hem och jag ska rulla lite köttbullar, och YES jag gör mina egna nästan jämt! Bästa Receptet från mamma, som in sin tur fått det från bästa Mommo!!!
Och det gott folk var världens bästa, och hon gjorde världens godaste mat och däribland dessa köttbullar.

Ha en fin Fredag alla där ute, i sinne som en viss Dan brukar säga=)
I need a doctor....Dr Dre !

Okey folkens whats up!
Orkar inte ägna ett  helt blogginlägg om denna usla höger fot som jag traskar runt på, men det tåls att nämnas att det INTE bra i alla fall. Senorna av x2 , muskelförlamning, försltnngsskador , tack du inkopetenta kärring på Piteå Älvdalssjukhus som gjorde en så bra operation dagen detta skedde! Du är nu+ andra inblandade anmälda till patientskadenämnden, och jag skiter blanka fan i om dessa mera av försäkringspengar, jag vill ha en stabil fot som jag kan använda för att kul med(aktiviteter) typ åka snowboard med min dotter, rid/tävla häst, kanske unna mig ett par 10 com om nte 15 cm stillettklackar av valfritt designermärke.....och det väsentligaste av allt kanske inte ha ont och fungera i vardagen!
Men specialister ska kontaktas, det måste ju gå och ordna eller göra bättre, det är bra nog.

För att jag är på detta skit humör efter en annars helt super dag var för att jag började skriva om detta.
så medans jag ändå håller på så ska ni obehagliga tjejor få er oxå....
Personligen tycker jag det är heeelt sjukt trist, patetiskt, egoistiskt ni som sitter och snackar en massa skit om vakkra flickor/unga damer/kvinnor för att ni själva inte VÅGAR leva ut eran kvinnlighet , visa former, rätt och slätt bara vara så kvinnlig man bara vill och kan, flotta sminkningar, sexiga kläder!
Dessa obehagliga tjejor ska då trycka ned andra som då kanske vill uttrycka sin sida med massa negativitet, dåliga kommentarer, baksnack, hån om utseendet.
BAD BAD BAD girls det är vad ni är!
Respekterar fullt om ni inte trivs att vara så själv men ge blanka fan i att hacka ned på andra som gör motsatt det ni gör, vad är egentligen eran vinst på det??? känner ni er vakkra eller bättre då ni får klanka och hacka på dom som väljer att visa sina bättre sidor , framhäva sig själv, eller exponera sig själv om det passar bättre?
i slutänden är det ni som trasslat in er i eran egen dåliga verbala förmåga att INTE kunna säga till en vakker tjej " Gud vad du är fin", "du är vacker", "fin du blev på håret" etc en fin kommentar. Misssar det där  fina med att vara snäll och lyfta upp era medmänniskor tjejorna runt om er runt DIG och MIG!
Sånna människor(girls) vill jag inte ha ibland mig för jag tycker det för med sig så dålig energi och massa annat skit. så BYE BYE!!

Och till mina OTROLIGT vakkra , underbara tjejer, kvinnor runt om mig som förgyller mina dagar och bara är så bra ni kan vara som jag älskar er för ni är lååångt inne i mitt hjärta forever and  ever.
Våga bjuda på sig själv, våga tacka och ta emot och faktiskt säga att man är STOLT,VAKKER,UNDERBAR,ÄLSKVÄRD,SEXIG det gör jag och jag kommer aldrig lära min dotter att nedvärdera sig själv, eller se på andra med sånna "tjejiga"kritiska ögon.
x ggr dagligen säger jag till vhilja hur underbar hon är, hur söt och fin hon är, hur duktg hon är, vakker ja allt och vad har jag den MEST fantastiska dottern VHILJA.
som ber mig efter jag har vart och ordnat längre hår sätta mej ned och ger mej en  puss på munnen, lindar håret runt de små fingrarna och säger " ååå mamma du är så vakker och fin och snäll"  "så fin min mamma är" . På dagis tog hon mig i handen och gick fram till fröknarna och sa" titta dere(ni) på min mamma och mammas hår hun är så fin min mamma"
det är vid sånna tillfällen jag vet att min unge min lilla flicka kommer blir nått fantastiskt... att verkligen kunna bry sig om de runt omkring, att kunna säga fina saker, att vara varm och snäll, att vara sig SJÄLV!!!
Och många tror nu säkert att jag är väldigt ytlig, jag kan nämna många olika sekvenser av andra slag, men som jag och många vet är att fina ord det får månniskor att växa och ord lagras och kan plockas fram när man behöver en trösts eller bara lite extra pondus med andra ord spara inte på fina komplimanger sprid dom och tala från hjärtat till folk runt om dig med detta komemr en bommurangeffekt alltså DITO till dig=)

Kärlek och tack  för mig  denna kväll av höstligfaktor!

mitt vakkraste!!!


Moves Like Jagger

Onsdag efter Morgonmys med vhilja kom jesper och skjutsade henne till dagis. Jag packade spontant väskorna och drog iväg med tåg med Elvis och Lilly för att träffa Malin m. familj, Rickard, Hanna, Lucas , Hjalmar för en reunion efter nästan 4 år =) en natt ute i goda vänners lag  med drinkar och dans, var helt fantastiskt kul=) eftersom det blev en spontan resa blev det bara tills fredag fm. så tog jag tåget tillbaks, men det blir en sväng till(förhoppningsvis) för oss alla i vinter , och även FBG Falkenberg till Fatima=) m familj! Malin och Rickard kommer nog en sväng hit till oss med!!!

Helgen har bjudits på familje mys och promenader, vhilja är lite i ofas om dagen då  tänderna poppar upp nu dags för de uppe=) så 13 är vi nu på=)

Kan ju ÄLSKA att systemkameran är igång och att det tas kort som aldrig förr.
Ska lägga  upp lite sen!

Min LIllasyster kajsa är nu ofentligt tillsammans med en super fin kille, Martin =) GRATTIS!!!

Idag ska vi bada och mysa.
Fick tid till Ortoped för benet tisdag, spännande eller så inte att höra vad dom/han/hon säger!

Julpynt och julkladender med liten överaskning varje dag ska vhilja få, och så ska vi skicka önskelistan till Jultomten i veckan=)=)

Julen är Toppen! Snön är det enda som saknas....

Adios

Whooop Whooop

Bra musik, trevligt folk, suveräna värdinnor, och en toppen kväll bjöds fredagen på hos Matilda och Elle! En toppen kväll helt enkelt.

Jesper använder väl den Keyboarden han fick i present av vännerna=) and he does it GOOD! vilken musikalisk man jag har alltså, men det är dessa vänsterhandade människor som är oerhört kreativa och lättlärda helst musik, sport ja praktiska saker, men även teoretiska... och vhilja går på pappas bana och kör en härlg vänsterhänt stil!

I söndags så kom lilla Lilly Allen hit till oss, så liten ca 17 cm hög men allt för tjock så nu är det diet med motion !
Elvis har tatt gott emot det nya besöket för en "obestämd;)" tid=)
Har lovat att ha henne då ägaren inte har tid för sina chi nå mer.

Idag ska vi baka, skumbada hundarna, och ha det mysigt hemma.
en underbara dag med vhilja .

Imorn så är det läkar besök igen och foten ser inte bra ut:(
så väntar på de nya MR bilderna från röntgen och så en ny utverdering!
Nu vaknade vhilja

Adjöööööss!!!

Lilli=)
I Love U!!!

Vackraste Vhilja=)So so Lovely

Hemma idag med lilla vhilja och vi myser på. Lilla Vhilja har gjort en suuper fin liten tavla som nu står på den vita komoden på ett stativ=) en liten picasso.
Idag ska vi ta en tur ute i parken och sen får vi se vad dagen erbjuder.
Igår var jag på MR röntgen igen för de var tvungna se mer av de senorna i foten som är skadade, och det skulle skynda på svaren eftersom det inte alls ser bra ut så nu hoppas jag att en oeration kan rädda stabiliteten och att bli kvitt smärtan, och oxå undvika mer förslitningsskador för felbelastning ....

Mitt korta hår är super fint men jag måste ha långt för att vara Anna=) så jag ska sätta in löshår el Matilda den fina ska göra det så då blir det hairtalk såna klister remsor, hållbara, fint hår, och sså flyttar man bara dom när de blir för långt ned =) jag längtar!!! så idag egentligen igår skulle jag kolla färgen, men jag ska gå in idag och se om hon har tid=)
Höstfest har den flotta Matilda även ställt till med på Lördag så dit ska man ju en sväng om=) blir kul!!

Igår var jag med Kristin my blond angel och busa med hundarna the chihuahuas+Pommeranier=)

Jag planerar och planerar och är så himla motiverad för det som komma skall;)
WIIIIEEEE, snart ska jag berätta när tiden är mogen.

Använder neulash nu och har gjort det i 3 v och mina fransar har blivit sååå långa =) fantastisk produkt! har även använt Elastilash, men den är inte lika bra!
Volym och längt blir massa förbättrat, och kan ven användas på bryn för att få öka hårmängd och täthet.Awesome=)

Vhilja ser nu lite  barntv och dricker / äter oboy och har det everywhere haha=)
sötaste, mammas hjärta, det bästa jajg har!!!

På med kläder och smink sen ut!

The Top Noch!!

jag och matildis=)

ett ÄKTA busfrötrollunge!!!2 år och världens finaste!!!
tog ca 5 h innan vi fick på henne klänning+ spänne!!!

så här i efterhand så var denna färg super, herregud för alla olika färger i det senaste;)


He turned 30 two days!

Torsdag kom min älskade mamma, mormor och svärmor hit på besök och för att sitta barnvakt så Jesper fick en brakande 30 års fest och det vart sååå bra.

Fredag väcktes Jeppe med tårtpaj med 30 ljus och sång av oss , Vhilja höll sången perfekt=)
presenter och frukost för att jag och han sen åkte till Sverige för shopping. efter det Massage på Daika spat helt fantastikt fint, kinesisk massage, UNEBART!
På kvällen kom Kajsa lillasyster och martin pojkvän ned på suprise besök=) så kul(jag visste om det)
vin och trevligheter för att sen få födelsedag besök av massa vänner specillet Jonte som kom från Piteå.
Presenter och en väldigt trevlig kväll med Biljard och vänskapshängut.

Lördagen vart jesper väckt och överaskad av min goda vän Eirik som är frisör och stylist the best, och fick klipp/style=) super fint!
Alla överaskade jesper med att komma efter det till oss med ännu mera presenter och sång, för att vi senare åkte iväg för att köra Karting AWESOME.
20 st vart vi 14 körde och det vart super kul att se detta gäng=)
Humöret på topp, skratt, skålar, musik och en toppen dag  för vårt vänkrets!

Hem för att göra sig i ordning för kvällen=) dagen var fylld av överaskningar för Jeppe my Love.
Efter att vi var färding så åkte vi och plockade upp mat, för att bege oss till slutdestionation för kvällen, The Sense Coctaile and Lounge detta hade jag reserverat och alla kom dit då 30 st=) Jeppe Mer presenter och mat, drinkar och huuur kul som helst=)
Jag är så glad över dessa två lyckade dagar coh hur bra det vart!!!! Kunde inte blivit bättre=)
jeppe var/är så Tacksam och glad för allt =) och det är kul att höra

Så tack alla ni som kommit, varit med, deltagit och hjälpt denna dag bli nått soeciellt och minnesvärt UPPSKATTAS OERHÖRT!

Presenterna var totalt AWESOME jaaa det är riktigt bra gjort.

Love ya All

Och Jan som ringde in på lördag medans vi gjorde oss klar för att säga att jag och mina småsyskon får en resa till New york i sommar =) du är bäst, oerhört snäll=) Tusen takk
passar bra för jag och Jeppe ska till Vegas med, hans present från mig=)

Nu sitter jesper och plinkar på sin  fina Yahamha Key Board som han oxå fått, smuttar på sin 12 åriga Whisky i fina nya kläder =) ja han är mega NÖJD det nu mer 30 åriga Jesper andersson=)

God Kväll, mamma tack för allt u are amazing=)=)....mera bilder kommer när jag får från vänner, hade ingen kamera för den har vhilja ordnat lite med så linsen inte kommer ut;) trollunge=)=)

Dress for succses

dagarna springer förbi och jag med dem.... men allt är ordnat och klart UTAN den perfekta klänningen...vart är du?? måste ju kolla upp det här snarast!
Jag har bilden i huvudet hur jag vill den ska se ut men och hade jag haft en symaskin och lite mer sykunskap så hade jag banne mig tatt och sytt den själv, hade jag vart i piteå där min faster är sömmerska hade jag skissat upp den och frågat snällt om hon var sugen att sy lite men så är inte fallet nu, bara försöka hitta den då men VAAAAR????!!!

En svart med nå blåa inslag, vill jag att det skall vara , korsett aktigtajt upptill utan stroppar, klockformad nedtill gärna lite längre bak och ett stort halsband och kröllar i håret=) blåsvart sotning med BLODröda läppar ååååå , allt kommer finnas utan den fantasi klänningen.
ska kolla affärer som:
- Atmosfär
- Grunelökka Vintage
- Acne
- Riccovero
Får se vad som finnes.

Igår hade jag en trevlig eftermiddag med Lina men massa prat, kaffe och frukt=)
Sen kom la famillia hem och då blev det taccos, bus, modevisning ala vhilja och mamma, dans och sen sova på det=) men herregud vad kul det är med vhilja nu, underbar ålder som hon gärna får stanna i huuur länge som helst!
I förrgårs så fick vhilja den nya flaskan med fjärliar på, Non spill, som hon kan ha i sängen på natten och dricka själv när hon blir törstig, och hon fick till knicksen direkt, inatt var jag in där en gång för då hitta hon inte flaskan , sååå underbart, båda för henne och oss, nu klarar hon det själv =) och man ser hur stolt hon är och hur mkt hon växer av det.
Och en mer vhilja sak, hon har bara blöja på Natten nu, och dagis, men fösöker få personalen att sluta med det, för hon går på potta och gör allt som skall göras nu=) herregud för en duktig tjej, hon är ju bara lite över 2 år, och detta har pågått säkert i 3-4 månader!

insåg ju ganska fort att nån måste hjälpa meg med system kameran så ska ringa hans och be han hjälpa meg.

nu blir det städ städ och städ, varje dag varje minut men jag kan verkligen inte ha stökigt runt meg då blir jag kokko.

Planer smids hela tiden och jag känner min ide är väldigt bra, så nu  är det bara att verkställa denna och göra det TOP NOCH! The time is mine=)=)

Ha en bra dag Adios!

Du är världens bästa
Like I Like It

Helgen svepte förbi med att vi passade liten Hedda, vhiljas bästis på dagis och hemmavid=) leker fantastiskt bra och hela dagen+natten gick toppen=)
Inte en enda tår efter mamma el pappa, vhilja var en sån god värdinna och är helt underbart snäll=)
Vilken lite människa det är, mamma och pappa är stolta!
Vi var på lekkand, gjorde pumpa, och massa annat kul...
Söndagen tyckte vhilja det var helt super att få all fokus igen hehe, så då var hon en liten mysunge.

Benet är inte bra alls, så idag var det läkare och ortoped, så då får vi se vad som vidare sägs:/ hoppas att det går att operera detta ben om inte så skall det tränas upp på bästa sätt... men som förr blir det aldrig! Men jag har ett ben så det är ju bra!

Helgen närmar sig med stormsteg och det blir helt AWESOME!
ska skriva en hel resume se men det går desverre inte före, men OJ så jag längtar tills fredag och ehla helgen.

Höstligt väder med massa vakkra löv på marken, +12 grader ute, och ingen blåst, lite regn i luften men det är super duper väder verkligen för att vara denna årstid...

idag ska jag träffa Lina och jag ska gå in med systemkameran och kolla vad som är galet med minneskortet? för nu har jag vart för länge utan kamera får panik, speciellt att jag inte kan fota vhilja. filmkameran behöver oxå tömmas så det ska jag fixa idag med . allt måste vara i BOX!

Mycket som hände i livet mitt och andras=) positiva saker efter lite tumult.

Eirik Thorsen öppnar snart sin salong i Grensen 8 en Adam och Eva filial=) det blir super med denna fantastiska människa och hans team! längtar tills invigningen=)

Jesper min älskling snart smäller det älsklingen min.

Vhilja har verkligen bara blitt den lilla surrhumlan pratar, sjunger och är helt super duktigt på att prata och förklara, fått 2 nya tänder så nu är det 13 tänder, sakta men säkert  kommer det.
Modevisning tränar vi hemma haha=) och hon tycker det är sååå kul, händerna i sidan, vikar på huvve, bestämda steg och snurren innan hon vänder=) TOP NOCH! så det är väl bara att anmäla så hon får gå barnvisningar snart då=) och ja jag tycker inget fel med det, så länge man ser att barnet har kul, och att man själv är med och tar ansvar så allt sker riktigt...

Nu ska jag ta en dusch och ringa lite samtal=)

Ha en bra dag!


RSS 2.0