Bom bom

Karnevaldag för vhilja idag på dagis, lättare sagt än gjort att klä en trotsig 2,5 åring som Vill vara en prinsessatiger för att ändra sig till att vara Pippi och avslutningsvis en rosa prinsessa hahaha bara tösa när nöjd så är mamma nöjd efter nära ett break down:)
Så nu ska det ringas runt för diverse jobb relaterade saker och sen ska jag på posten .
Igår var cia här på middag mumsig fisksoppa med torsk och lax, massa grönsaker och potatis till mmmmm!
Sen tog hon med sig Elvis och Lilly och har dom tills fredag mys pys , populära hundar det där alltså:)
Idag ska jag beställa meditationsskiva bra att ha för att hjälpa sig att hitta känslan och olika sätt att komma på en mediativnivå lättare , ska skriva när jag hittar en bra en.

En outfit som är riktigt snygg, trendig och passar årstiden är over knees.
Jag ska matcha det till ett bar ankelboots, lång skjorta / svarta shorts under och svarta over knees.
Går att kombinera med mycket så nu är alla mina sockar klara för användning :)

Massa h2o intag nu, liten kaffe, ringa and off i go.....




Body Work and mind control

Phuuuu har mycket att ordna inför flytten känns det som men nu är saken den att det är ju bara att sälja alla stora saker och pyntet får följa och en storrensining blir det av kan jag lova!
Men ack så kul det kommer bli :) och mycket annat som följer med denna flytt gör att man längtar än mer:)

Vi ordnar och grejar inför karnevalen på onsdag på dagis så jag och vhilja ska imorn och kolla vad så behövs till hennes utklädnad som blir : tigerprinsessa :) as bra!!:) blir ju perfekt om man inte kan bestämma sig för en av dom och en tiger med prinsesskrona kan inte gå fel;)

Jag är trött och ska skriva mer imorn så idag ska jag planera mera och lägga upp allt som skall hinnas med imorn ser ut ungefär såhär:
* morgonmys och lek
* toys ar us
* avmaska hundar
* bada
* kvällsdejt med cia
* acid peel
Mmmm en alldeles späckad dag:)
Jag och min lilla trollunge gör staden osäker hehe

Rekomenderar:
Revelon pigment behandling för hemma bruk är super för att få intensivare hår färg så den inte tvättas ut och massa glans.
3 min ska den sitta i och vill man göra den lite mer intensiv kan du göra den 3X3 Ca 2 ggr per vecka i alle fall om du har intensiva färger eller bara vill ha glans och fräschet:)






Smile and be happy!

En kort kul lördagskväll bjöds det på igår med Matilda och Ellis vin och syrepeel, efter det suprise middag, laxpaj hos Cia och milla och vännen hemifrån Malin sen skulle det bli ut men energin omvandlades till trötthet och en taxi blev det hem:) den lilla party pinglan miss Dysholm har lagt tiaran på hyllan väl förtjänt kan man väl säga haha.
Men snart ställs det till med middagsbjudning med tjejorna och en härlig helkväll:) jag längtar!!! :)

Idag har vi haft en heldag Med hela lilla familjen ute i det fantastiska vårväder underbart gungning , gräva i sanden, gunghäst och massa skratt och spring.
Snön är snart helt borta!

Hälsat på matte j och sovbesöket Petter med pizza till dom och oss från Balkan Pizza mmmmums.
Och sen var det slut mer gottis Anna då jag imorn ska dra igång detox och vitaminboost gött! Smoothie, massa sallad, frukt, 2 liter vatten per dag :)

Rekomenderar:
Dagtid för beskydd spf 15 , fukt och färg när du inte orkar lägga full make -up så är Jane iredale Dream Tint moisture super lägg på med borste eller med fingrar för att matta så på toppen lägger jag alltid amazing matt som några strök. Fin och jämn hudyta och går super fort perfekt för att se fräsch ut tidigt på morgon och ute , rouge och/eller solpuder är alltid bra för att ta fram färger i huden pricken över i :et

Nu blir det lite gottis och tv :)



Fear and happinessss!

En bra kombination av 2 ord efter dagens Ortoped besök på Lovisenbergs sykehus.
Positivt : det blir operation och ortopeden tyckte även att det var mycket goda chanser att det kommer bli vällyckat!:) har inte fått operations tid än då han ska grundligare undersöka vilken av det 2 operationerna som är bäst för mitt ben / fot och bäst resultat ca 1 v får jag besked!
Jag är så lycklig...:) efter all denna tid, ÄNTLIGEN ! ! !

Rädsla: det där att Dom ska skära , flytta om senor och allt annat känns jäkla skummt:/ obehaglig känsla att totalt låta nån koppla om hela benet? Olustisg känsla sån bittersweet...
Men en full narkos blir det och efter operationen så blir det gips i ca 8-12 v fixerad fot, så det blir gips debut skönt att göra det nu då innan sommaren

En liten resling inköps i dag eller en prosecco:) man måste väl få små fira ett besked som detta:)

Fix hemma till dupstep oxoxox och sen kaffe med flotta jenni:)
Och hämta vhilja tidigt från dagis om dom inte är på tur!

Solen skiner extra mycket och gult i dag:)

Tröjorna nedan ska jag beställa idag en av varje:)
Snyggt till leggings el jeans.


Lalllalllalllaaa you make me feel good

Huvudet är i upplösning bank bank inuti kanske för all denna okontrollerade inspirations och kreativitet som susar omkring och som vill ut:)

Idag fick jag ett super sms och imorn ska jag ringa ett samtal och få höra om det blir hiss eller diss ?! Spännande!
Jag har extremt mycket planer nu som skall tas i bruk .

Vårväder och snön smälter som bara den. Promenad nu med hundar och sen börja med en middag tror det kan bli fisksoppa mmmm:)

Ska ringa lite samtal till ett träningscenter;) + en sportaffär för att få till en deal. Förtenningar är väl bra jädrans skoj:)

Och dagen till ära har jag ju kollat inredning och mer golv och toaletter för inspiration . Vi kommer ju aldrig ha en sån vanlig golv toa utan en vägghängd, snyggare, stilrenare, mer hygienisk och lättare att planera in vad tycker ni??


Just like it just like me

Har så mycket ideer i detta huvud nu :) skönt , alla sånna ybersmarta människor måste ju ha extremt mycket positiva känslor i sig:)

Pratat med pappa som vin ska besöka i härliga Lappland Kiruna snart:)
Har inte vart där på ett bra tag, kul :)

Fina ord och mycket bra tips och råd och stöd bland de mina:)

Glöm inte solskyddsfaktor i högre grad nu, 30 spf vid soliga dagar och långa ute tider. Vid smink är mineral spf bra mattar och skyddar finns i 3 olika toner SPF 30 Natural Sunscreen
Super!


Forever Young

Summering av en mamma och vhilja dag är högsta score på tavlan!
Vhilja slängde sig i en vattenpöl när vi var på hundpromenad och tycke det var det bästa att göra för stunden :) den där Pippi influerar på hööög nivå:)
Lek på Child Planet som är ett Lekland i mindre skala perfekt för en vardags lyx bus.
En alldeles förträfflig dag.
Mycket sång är det om dagen och hon ikan väl lätt ett 20 tal låtar om inte mer, det sjungs en del kan man säga.
Gå och titta runt på omgivningen, filosofera och bara vara liten är så fint att se.

Dom nya jeansen Tommy Hilfiger och D&G jeansen kan vhilja ha nu, och dom är så fina och är super fina i materialet.

Sol ute sol inne sol i sinne:)
Älskar allt.
Lilly har gått ned över 2 kg nu och är så fin lillgumman, Elvis min lilla King är bara en skönhet :)

På fredag får jag besked av ortopeden vad som händer med mitt ben.... Jag är förväntansfull och glad att det äntligen blir av:):)

Ikväll ska jag skriva epoker som är mindre roliga för någon annans skull för att hjälpa ! Det är väl det jag har att säga om det!


Play hard !

En alldeles förträfflig dag ska jag säga ! Alltid en sån fin morgon med mitt hjärta mammas trollunge!

Mötet gick super och jag är nöjd så bara lite mer fix så är allt snart klar ...

Palydate med vhiljas bästis Alva och crazy mamma Jessica ;)
Alltid så kul med högt tempo, höga skratt och massa festligheter:) love it!

Strålande vårväder massa sol och droppandet från taken det är tider det. Allt känns lättare med ljusa dagar och ljusare kvällar mindre kläder och sol.
Välkommen sommaren :)

Myspys kväll med en trött utleken vhilja som somnade innan huvudet landade på kudden:)
Finaste Lill gumman som är SÅ otroligt duktig och skarp liten tjej som alltid har nära till skratt och ett bus med ett sånt kärleksfullt litet hjärta som "pumpar på" som vhilja brukar säga:)
Mycket prat om dagen och frågor Som kräver ett bra svar:) fort blev lite bebis en liten flicka!
Pappa Jesper och vhilja har sina små dialoger om massa saker som är i jobb världen, lördagsgodis, paket, och hundarna vad man får och får EJ göra ! Min finaste familj och dom 2 okrönta 4 benta aspiranterna! :)

Nimues C- vitamin moisturising mist perfekt äter rengöring för att skapa bättre effektivitet för de aktiva ingredienserna och bättre fukt , även under dagen inomhus

Adjökens


Feel...

Månader går fort och nu är det över 2 månader sen min älskade svärmor,jeppes mamma och vhiljas farmor lämnade oss....Så saknad är du med med  oss hela   tiden och sprider din energi!

Idag har det varit en lugn dag med massa  fix och åter fix.
En böter fick man   på 900     kronor för att mitt Trikk kort inte låg vart jag trodde det låg , i min       kortbörs, jesper hade lånat det   , snopet när man är  tvärsäker på att det ligger där och  när man ska plocka fram det till kontrollanterna så   är det BORTA !! NOOOOOOOO.....
det är ingen ida ens att säga bara skriva under och  jaaa betala!
och där var ett par Acne jenas  borta(en del )

Myaig kväll med taco och film, vhilja var trötter idag.Busig dag på dagis!

Imorn är det möte med hemligt;) för att få översikt och kunna göra besluten verkliga hoppas jag att detta går i box och att dealen blir  superb!
allt kommer bli offentligt men inte förrens allt är   klart  bättre så;)

Rekomentation: För dom torra hudarna kan detta klimat bli   påfrestande, fastän jag är totalty fan av produkter med acids+ avitamin så måste man ibland tillgodose överhuden mer detta löser du bra med antigen en    olja  som du brukar över dagcremen då har Nimue sin: Cell Hydrating Complex , perfekt för en torr, narig och även   eksem hud super!
en anna super skön orodukt för huden är Decleors Night balms finns olika;
*NEROLI-fukt
*YLANG YLANG-Obalanserad
*ANGELIQUE-torr
*ROS-känslig
*IRIS-mogen
*EXELLANCE-åldrande
natt, efter behandlande serum, en coctail av oljor och eteriska oljor som mjukgör.

Mys att ha  hundarna tillbaks!
La famillia är samlad....GÖTT!!

och jag har nya hårplaner.....=)

God kväll




Spring in the air, dripp dripp dropp!

Igår blev en hemma kväll fastän det egentligen var tänkt att umgås med mina babes Matilda och Ellis men efter en heldag med familjen ute på Bondgården väl iordning fixad fanns ingen energi... Men vi tar det snart igen.
Vaxade jasmin igår överläpp och armar och så fick jag ett shampoo och balsam från Balmain Hair som ger massa fukt och därför bra för mina hairtalk(extension) tack jasse:) puss

Städ, lek, hundpromenad för vovvsen kom en idag från Emma och Jakob från en toppen vecka hos dom:) för dom är toppen!!!
Vhilja har hjälp med städ och är bara så kul hela tiden hon "älskar att greja" som hon säger och vi har bara ett toppen liv!
Jesper är på snowboard vm med Tommy . Jag ska göra egna chicken nuggets idag med sötsur sås, grönsakswook och ris :) smask och lätt faktiskt det enda halvfabrikat jag äter är ibland pytt i panna för det älskar vhilja säkert nån mer sak men inget jag kommer på för jag gör allt själv!! Trodde aldrig jag skulle säga det men att laga mat är sååå kul helst lite fin mat och såser:)

Ska pröva nya shampoo + balsam idag och gör fransk Lakk på tårna och rosa naglar tipp topp:)
Adjööö


Much inspiration , my plans soo good

Inspiration till vakkra användbara barn rum i detta fall flickrum har jag blivit boostad med :) underbart det liksom bara kliar i fingrarna...
Även fina detaljer till olika rum gör att man personifierar det:)
Kolla kolla........


Horses and bading iiiiihaaaaa

På med kläder och i väg till Ekeberg Rideskola så vhilja får rida och hon är ju sååå duktig!!! sen var det tydligen bad på menyn idag.
Regnar ute och blåser brrrrr sånt där riktigt obehagligt väder egentligen som jag missliker.
I Helgen är det snowboard VM här i Oslo och jesper ska dit idag det är finalen i halfpipen som går av stapeln men nu blev han opeppad av detta väder men ska försöka få han dit:)

Ikväll så kanske det blir dejt med Matilda , Jasmine och Elli men det beror på när Jesper kommer hem annars får vi skjuta på det. Pleasure and work på samma gång:) vax och syra!
Kan snöa fast på detta med inredning och jag har fått så mycket inspiration av massa fina bilder och läsning:)
Like it a lot. Fö ett fin fiiiint hus vi kommer få:)
Så nu är nästa sak för upp check
Spa dusch och Jaquzzi ... Sparar inte på välbefinnandet i alla rum och ytor :)

Rekommendation:
Vackra händer är väldigt viktigt det är nått vi visar hela tiden mer eller mindre . En toppen nagellacks serie är Zoya, dom har kvittat sig med det kemiska tillsatserna och går för det naturliga fantastiska färger och håller sig till trender dagen till ära ett blått lack.
För att få en vakker nagel+nagelband har använt serien OPI Avoplex cuticula eraser för att avlägsna dödahudceller på nageln och kunna dutta ned nagelbandet lite innehåller aha syra och ska inte tas bort massera in och låt verka ca 3 min.
Mjukgöra och ha fint runt hela nageln + hålla nageln i god flexibeliter använder jag Avoplex cuticula oli to go med en smart pensel funktion så du kommer åt alla ställen och slipper stora mängder och får super mjuka nagelband som ej riskerar att spricka och Frasa sig.
Vid behov med minst 2 ggr dagligen.
Sesamolja och avokadolja finns bl.a. I denna.

Off we go!


Home style!

När man nu ska inreda ett helt hus och kan göra precis som man vill både utvändigt ,invändigt och detaljerat så kommer jag lägga allt krut på ett vackert personligt hem med en såklart hög trivselfaktor " vårat hjärtans hem"
Så nu är det mycket titta runt olika designer som kan fallas i smak.
Shabby Chic är ju en total favorit så den prägeln kommer finnas i hemmet.
Tapeterna från den nya Boråstapeter kollektionen innehåller Shabby Chic.
Utbyggnad,inglasning,spa bad och ett super duper flickrum :) längtar att sätta kreativiteten fri:)


Passion for beuty

Älskar att pröva och frossa i nya produkter för hud,hår,naglar och även för diverse kosttillskott sånna måste ha grejer! Det blir väl lite av en yrkesskada att han har en stort intresse och jobb i fokus:) love it.
Ska därför kategorisera in alla ämnen jag skriver om så blir det lättare att klicka runt(på begäran)

Lacoste body lotion : Love of pink doftar lätt citrus med lite blomster aktig ton . Denna använder jag bara som en parfym inte som en bodylotion då den innhehåller parfym och inte är speciellt mjukgörande eller fuktgivande av dess innehåll. En god fuktcreme under och denna på valda ställen eller over all!

Greenscape är en organisk serie med diverse tvålar och ljus och lite av annat blandat.
Deras: Organic cocco butter hand wash är så fräsch, vid pump är det skum och doftar svagt av coccos:) fröjd för hand!
Googla namnet för ställen att köpa.

Mamma och vhilja dag med bad, kojbygge, pussel , jagaleken och massa annat kul har pågått hela förmiddagen.
Nu vila och stöda för mig i ett lekigt hem:) ut i lekpark sen och invänta pappa för middag:)
Och besök av Jasmine senare:) mys!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1733061/images/2012/pic_189676523.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1733061/images/2012/pic_189676523.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1733061/images/2012/pic_189676664.jpg" class="image">


Oh My Vixen Blog Awards What did you Do ?

Kl 20.45 entrade vi ett fullsatt Folketeatret för Vixen Blog Awards , med krullar i håret , svart klänning , höga hälar och ett trevligt sällskap.
Konferenciererna var en katastrof och många av de som delade ut priserna var antingen för fulla eller för dåliga OMG !!! För en tragiskkomiskt tillställning, priset var väl dock när den manliga konfranciern ropade ut att en bloggerska var "en jävla dritt kärring" för hon valde att gå pga någon anledning.
Att servera halvliters vinflaskor med ett sugrör i la nog grunden till den rätt så blöta tillställningen!!
3 h så var det klart och ett konstaterande av en flopp så tog vi en nattkebab skippade efterfesten på Stratos och åkte hem till sitt.

Idag var vi hos ögonläkaren och fick faktiskt bra besked om vänster ögat, som jag sagt hela tiden och tränar ögat så har förbättring skett det vill säga att ögat har en viss reaktion när man täcker över det :) så vi ska fortsätta med den träningen genom att täcka över det högra ögat det friska och "tvinga" det vänstra att fokusera och tränas, väldigt väldigt skönt att höra!!!
Gudarna ska då veta att jag gör allt i mina makt för att det ska bli så bra det kan bara bli. Men som en liten hök ser hon på det högra och ögonläkaren var imponerad av lillgumman:)

Jag brukar ju aldrig köpa några andra produkter att använda som är dermatologiskt och/eller som jobbar medicinskt dvs att man får resultat på kort och lång sikt!
Men igår så gick jag in på Body Shop och köpte en sheabutter body exfoliater, och ett lip balm shea smör som är faktiskt väldigt bra för torra vinter läppar och en torr kroppshud. Glöm ej peela läpparna en mild fruktenzym peeling är super Nimues Exfoliatong enzymes eller en socker peel gör en själv med lite olivolja och socker för lite mildare eller bara socker lite kraftigare skrubba försiktigt!
Rekommenderar!!!!!

Nu sitter jag och min lilla sockersöta dotter och tittar Pippi Långstrump äter en glass för att hon var sååååå duktig hos läkaren:)
Stolt mamma och pappa!!
Bad, lek , kvällsmys erbjuder kvällen:) lovely!!!


!!!

Brand


Vixen Blog Awards tonight!!

Heeeelt utsliten av en tvärsom vhilja , skönt att veta att det är ca till 3-4 års ålder det håller i mellan 1-2 år kvar då men åandra Sidan brås hon på mig så är det 26 år kvar :)
Jag tycket vare epok i denna utveckling är helt fantastiskt och ett litet leende av min finaste vhilja gör att orken maximeras igen:)
"puss mamma, det är du och jag mamma, vhilja älskar mamma"
De finaste ett öra och ett hjärta kan få höra:)
Alla hjärtans dag idag ! Så grattis till alla och ha en strålande dag:)

Ikväll så blir det Vixen Blog Awards med Eirik Thorsén och ngr andra:) kul !
Men dilemmat som alltid , What to weare???
Jaha bara pallra sig ned på stan och sen om man finner nått passande trendy!
Och en liten söt sak till mina hjärtan ska jag oxå hitta;)


Rihanna hair!

Då plockas telefonen upp imorgon och så får jag då fråga om min goda vän och super stylist kan göra mitt hår as Rihanna!!
Ångrar nu att jag färgade bort mitt blonda svall med mörk botten fastän det koppar röda är awesome;)

Hemma efter en dag med hemma fix en lite tur till jasmin och fick träffa hennes syster Diana+systerson Leo:)
Och sen har kvällen spenderats med min sessa som var riktigt tvärsom idag haha men för en mysig kväll!

Mötet för "min grej" blir denna v i slutet eller i nästa vecka väntar på besked:) så får vi se vad som händer.

Nu kom en övertids jobbande sambo hem dags för kvälls mys nr 2

Guten nacht


Hey i heard you where a wild one...

Svart snö, slask, grått i största allmänhet är det på vägarna Smält processen är igång lika så att det är ljust jätte länge energin spirar !

Idag fick jag göra min truck debut utanför Jespers jobb haha och det var ju jätte lätt:) kulast skulle ju vara om man fick gaffla upp nått men det får jag ta nästa gång då;)

Idag blir det att träffa jasmin innan jag hämtar vhilja , Jesper jobbar över idag så vi har jentekveld me and vhillo myyys!

Tackade just nej till ett jobb som var intressant men tyvärr så har jag ju andra planer .... De ni!
Nu ska jag ta och ringa lite telefonsamtal till "min grej" och sedan bege mig ut!

Tack alla fina läsare för fina mail:)

Rekommendation:
Nimue's serum dagtid active regulator är en fantastisk produkt för att inte skapa och motverka sensetivitet i huden för en känslig hud eller för extra beskydd denna brukas under dagcremen. Alla hudtyper!


Can Do ??

Kan man göra en sån där tatuering på benet( lite mer diskret)????
Har just fått besked från the sambo att det är lite white trash(?!)
Men jag tänkte lite mer nedtonat , lixom delikatare. Ska fundera och skissa upp så blir sen kanske gjord i april;)


Trind

Ett märke för ställ av naglar , lacker, brightner, cuticula oil m.m är Trind.
Finns att köpa på : beutyzone.se
Speciellt förtjust är jag över deras nagel brightner som ljusnar upp nagel dvs att det rosa(nagelplattan) blir mer rosa och vita kanten blir mer markerad vit, super för att hålla naglarna fräscha och för dom som har missfärgade naglar av dålig vård, lack m.m
Namn: Trind Brightner

Dagen har bjudits på sol i mängder, Ute aktiviteter i vigelandsparken med lek på lekplatsen med en pigg vhilja:)
Helt le superb dag!!!!
Avslutades med en lite fuskis på Mac donaldas.
Bad och Pippi mys får avsluta en dag i topp!


In sickness and in health

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1733061/images/2012/pic_188548215.jpg" class="image">



Lilla snäckan är sjuk men lite bättre med febern, hostan och snoret kvar då men jag ska inte klaga på sjukan för vhilja , peppar peppar , har inte alls vart sjuk ofta när jag tänker efter nästan aldrig till trotts allt som gått på dagis så har hon klarat sig bra:) och jag är övertygad om att det är för att hon dricker denna himmelska drycken M J Ö L K ! !
I combo med ett redan bra imunförsvar.
Jag drack mycket mjölk och har inte vart sjuk mycket i snart mitt 30 åriga liv.

Idag så blir det mys med vhilja och Jesper lite lördags mys med det som hör till: hyra film, godis , nya färgpennor och kurering av liten.

Så alla de andra planer med mina vänner får skjutas på.

Ska även planera in en barnvaktsdag då jag och Jesper ska ut och äta och spela biljard:) länge sen nu på tiden så att säga

På med sminket och locka håret för att känna sig lördagsfin!
Idag ska jag änvända mig av Bare Minerals.

Solen lyser och humöret är på toppen:)


Cast out!

Fantastisk hårolja som ger uv skydd, näring, fukt glans till alla hårtyper men super till ett skadat slitet hår! REKOMENDERAS!! Liten Vhilja är sjuk hemma hemma med mamma mycket snor och host med glassmedicin som tilltugg! men mysigt har vi som alltid =) filmer , böcker lite pussel och så ska vi köpa nya Färgasken med massa blandade kritor, pennor a allt=) så det blir lite roligare att vara hemma och sjuk. En irriterande episod idag vid lunch då jag reklamerade min kosmetiska beh idag gång nr 3 för det är inte bra , alltså en dålig behandling och hanteringen av detta var under all kritik men att sno klacken och vända är inte proffsigt!! och för att jag inte kommer lägga stor vikt på detta så drar jag slutsatsen som jag egentligen gjort före att ingen annan än : Dr Fredrik Berne Klinik 34 Göteborg och Lilian Setic kommer att röra mitt ansikte. Då vet man vad man får! och fick frågan av en vän varför jag inte "krigade" för min sak och svaret är: " alla som frågar mig om denna beh så kommer jag ju berätta denna episod och hur detta blev hanterat och det är nog eftersom det är inge positiv jag har att säga" NOG OM DET! Jag tänker mig snart en sväng till Göteborg , Kiruna och Piteå men inget datum inbokat än. Den 24 ska jag till Ortopeden igen och då får jag se vad han kommer fram till. ikväll blir det spel och mys hemma med god mat=)

Stressed mind

Mycket i tankarna nu, många snurr runt positivt men när man inte vet vad man egentligen ska göra så blir jag
S t r e s s a d ! ! !
Måndag måste jag bestämt mig för en sak i alla fall .
Ska räkna , värdera och besluta mig.

Mina fötter gör ont som attans efter tisdagens OFW men så lyckat och kul var det så allt är värt lite smärta ;)
Vart många fina bilder och inspiration för en modegalen rackare.
Vhilja fick se alla barnmodeller och tyckte det såg så kul ut så snart är det väl dags att denna vakkra unge får
" run the catwalk" . Många delade meningar om det men om du är delaktig och är insatt som föräldrar och styr detta på ett sätt som är kul så tycker jag det är heeeeelt okey!!

Vhilja har fått lite hosta och ville idag att jag skulle säga till fröknarna att hon inte skulle behöva gå ut hehe söt ungen hon vet vad hon vill denna älskade vhilja!!!

Har varit och tatt kaffe hos Eirik på salongen Grensen 8 trevligt och träffat de andra där : celina, Billy, ina finingarna:) imorn blir det en tur till nedre och hejja på alla där:)

Nu hämta min pärla på dagis för middag: köttbullar, potatis, gräddsås med lingon och sen spa dag för oss:)
Livet är läckert!!!


Oslo fashion week vol 2

Efter en bra helg med kuligheter i ett kallt Oslo och en dejt med vänner i lördags Kristin, Matte, Editha och massa mys med min vhilja så tackar jag för denna passing weekend och ser framemot en vecka med mode, hår,smink , catwalk mmmmm love it.
Kl 13 imorgon så ska jag hjälpa Eirik Thorsén vinnare av Avant garde 2012 som hölls i lördags:) fantastiskt!!! Flinka Harlem är med oxå så det blir garanterat en succé som vanligt!! Massa Bilder skall tas:)

Jag och vhilja har en mysig dag hemma vi har så kul jag och lillgumman tillsammans att jag skulle kunna ha öppnat ett litet daghem känns det som:)

Idag blir det syrebehandling på mig och Jesper för att hålla huden såklart i god trim! Senare i v ska det göras på Matilda , harlem , jasmin och Eirik Om han finner en ledig minut i sitt liv.

Imorn ska jag och ordna i botoxen som inte är helt som jag vill innan fashion week!
Har mycket att planera för den närmsta framtiden så här i veckan måste jag ringa runt en massa för att få en del klarhet:)

Nu ska jag ta lite ingefära te och se lite tv mesans vhilja vilar:)


Whats cooler then being cool icecold! Allright!

Tempen visar -15 och det är faktiskt kallaste dagen i Oslo på hela vintern, men solen lyser och det är härligt tycker jag! Synd bara att vhilja hatar kyla, vill inte ut alls men lyckades ändå klä på henne + hundarna packa pulkan och ut kom vi i ca 40 min då var det gråt och en ilsken vhilja som ville in Lilly vägrade gå det var bara jag och Elvis tydligen som njöt denna dag för inga mer människor var ute!

Möblerat om vhiljas rum Inte helt klart tagit bort saker som hon inte använder och då fick man ju onda ögat av lilla madam " vhilja är arg på dig"
Haha bestämd tösabit det där alltså:)

Idag skulle jag egentligen på ett smink jobb med Steven på Loreal akademiet men det löste sig inte med barnpass så denna gång fick jag stå över.

I rensar tagen så ska jag nu ta min garderob och ikväll Jespers.
Ska även i eftermiddag åka förbi Kristin och krama henne:) boka in dejt och skvallra lite;)

Middag gjord : entrecote thaigryta med vitlök och kokosmjölk samt ris mmmm


So long so long...

Tackar cia och milla för igår en trevlig kväll :) och även jasmin och Matilda för en toppen efterkväll med lite vin , hudbeh. , massa surr och myyys:)
Underbara brudarna alltså;)

Vhilja vilding Andersson går lös på dagis och har hur kul som helst i helgen blir det korketrekkern och åka av på pulka:) wiiiioo... Det blir grymt!
3 km är backen så det är en bra bit, har bara vart där 1 ggr så det är dags .

Nu kvälls häng i soffan men en dödsläcker sambo!!


Legs and dress

Dagens kläder:
Klänning Gina tricot
Örhänge Gina tricot
Strumpbyxor Triumph
Skor ricivero ( höga stövlar)

Adios


Take care

Morgon med familjen mys;)
Frukost, spring omkring, pärla, och dagis.
Idag har det börjat en ny pedagog på vhiljas base jord hade egentligen tänkt ha henne hemma men väldigt viktigt att både barna och pedagogen får träffa alla barnen så dom skapar en fin kontakt, hon var lite äldre väldigt lugn och lång erfarenhet och jag tror det blir bra:)

Syrebehandling har jag gjort på mig och Jesper samt cellulitbehandling på mig mig dubbel kroppsskrubb då suger scrub från Laura mercier helt fantastisk, ice cold slim treatment från matis efterføljande av bodycream från Laura mercier luktar en mix av vanilj och kakao mmmmm:)
Tips: för att sätta igång blodcirkulation torrskrubba med en lofavante på områden ((el hela kroppen)) du vill behandla ca 3 ggr / vecka och var super noga att smörj in hela kroppen speciellt vintertid då kroppen skriker efter fukt samt att friktionen av vinterkläder och att det blir varmt , tätt gör att huden blir torr.
Ansiktet väldigt viktigt det med rengöring, serum och köldcreme som beskyddar huden mot överbelastning mot hårda vintrar och följder som sensitiv hud , utvidgade blodkärl , dehydration m. m lite basfakta men sp klart svarar jag på alla kommentarer/mail jag får:)

Mycket som händer i livet med omstrukturering och ändringar. Mycket är ju det med att göra nått som avspeglar dig som yrkes/karriersperson att bygga upp nått själv, men att ha väntat ut tiden fått mycket kunskap , erfarenhet , trygghet gör att det känns totalt rätt nu skall bara alla pusselbitar ihop:) then lets go:)

Nog om det! Dammsuga lite golv och hämta mitt hjärta på dagis så hoppas jag hon inte klippt sönder sina kläder idag haha vilket bustroll!!


RSS 2.0