WHAT??? det snöar...

känndes inte stabilt dåjag nu ska ut och ordna lite papper från en del ställen..typiskt..då mina hunter stövlar är tillbaka skickade pga av hål, så jag ska få ett par nya. alla mina skor är sönder orsak:
-högra sefria och ligamentsfria benet...phuuu. senfoten!
jaja snart ska det ordnas.

så jag tar med elvis för en liten tur u snön då innan jag går.

chin enav våra vänner har jag just masserat, ont i korsryggen, och så tog jag lite  triggerpoints, gör normalt inte  massage, men jag gör det för my  friends and family såklart.

jamen nått i magen sen så off i go=)

adios

Bilder.

























One day left...

Så startar man upp på nya jobbet Face It som hudterapeut och Klinikkchef, känns ju mycket mycket bra!!!
Igår träffade  jag Lise-Lott från Obagi gick igenom plakatbeställning, produkter, pratatde med Min kollega Mariann, super söt och duktig.
Har skrivit en  lista för alla inköp som ska göras.....himla skoj tycker jag=) jag  är en ordningsmänniska så detta passar mig.
Ska kolla lite om produkter blir lite utbytning och även mak-up. återkommer till detta.

Hämtade vhilja tidigare i det fantastiska vädret.. dom spelade bongotrummer före fruktstunden, vhilja vart så glad när jag kom så hon började gråta och stod med händerna upp i luften mot mig tokunge=)
sen hade vi fruktstund och lekte och sprang.....jaaa så vi kom ju oss inte ifrån där på 1,15 h haha=)
vhilja har börjat prata MASSA, och får massa berömm från dagis=)
kul! att sättningarna börjar komma är himla kul så snart sitter vi  och pratar här som aldrig förr.
Efter middagen så blev det leken:jaga som är en av vhiljas favvosar=)
sen var energin slut en mjölk flaska , bok och mys innan  ögonen tippade igen=)

jag och jesper såg lite Paradise Hotel sen var det tack och god natt där med.

Idag så blir det lite fix , göra klart lite inför start imorn, ska massera en  av jeppes vänner en stund... och så blir det hämt av vhilja tidigare.

idag ska jag göra nytt matreccept. torsk file  på salsabädd i ungnen  m. stekta potatisar.

adjöss


Piteå underbara Piteå!!

Ja då var Torsdag - måndags trippen i piteå gjord. Och det var riktigt underbart, kul, tragiskt(tar den på mig själv) och alldeles alldeles underbar=) Älskar att träffa min familj och få vara med dom, mina vänner som är fantastiska och helt galna... herregud, detta "Fest ala Piteå style" klarar jag inte av nå mer, det har man fått ärfara =)

men kul har vi haft det i alla fall! Tagit F.m fest med Dan och Polaren, kört skoter med Jonte, Macke B, Viklund, Damir, Och Underbara kajsa lillsyster, pimps ans hoe partaj med undebrara mellansyster emma, halvslaggis på challeng, urflipp, träffa mendi, och ået, varit hemma med bästa familjen på fårön, hälsat på min uuunderbara häst Chezzi, dansat, gråtit, skrattat, 30 fest för tina, hälsat på tinas leon, vart hos läkaren med benet=dåligt besked, träffat hägge, sovit hos madde och roger, jaaa en del på få dagar=) sett hockey och skrikigt,ätis mammas underbara mat, har haft ångest... ja en helg av RANG!!!

Benet: För snart 5 år sedan den 376 2006 sparkade jag igenom ett fönster av misstag, skulle knakka med foten och knakkade för hårt så jag åkte igenom med benet och skar upp 2 stora sår på höger benet yttersidan, fick sy 14 stygn på akuten av den ABSOLUT SÄMSTA läkaren ever!!! hon sydde bara ihop ytligt och kollade inte om några nerver var av....som det var och ingen kollade upp! nu snart 5 år senare är båda fotsenorna av och det ENDA som håller foten på plats än så länge är fotleden...efter vrickande ramlande haltande smärta och rejält förbannad i sinnet så är nu ligamenten helt bortslitna, senorna går inte att rädda, jag behöver en enorm specialist för att detta skall bli bra, tack thomas isaksson hermelinen i luleå för att du hjälper mig... fortsättning följeer, men snacka om jävla sämst! usch!

Tack mamma du är en stötte i stormen=) Mamma och jag åt på Exotic en kina Resturang som faster else-majs sons kinesiska fru äger.. det var SUUUUPER gott!! och mysigt, jag och mamma pratade , skönt! Flygplatsen, och då kunde jag nästan inte hålla mig för tårar, huuuuu vad jobbigt inte titta tillbaks för då hade jag inte gått.

resan gick bra....massa packning tungt som f*n!! att mötas av min ÄLSKADE jesper var undebrart, världens finaste tjej vhilja sov, men det visste jag=) mys i soffan med torkatrenött och paradise hotel, innan en välförtjänt vila=)

Kl 6 vaknade vhilja jesper hämtade henne och jag ropade på henne, vilken fart och vilket skratt=) hoppade i sängen och fick sååååå många pussar och kramar!=) älskade lilla gumman=) mamma har saknat dig oerhört! Så idag fick hon självklart vara hemma och vi har myst, läst bok som mommo köpt nya favvon busiga bebben, och även princess boken med massa olika små böcker i en stor förpackning med olika princess berättelser! sen har hon en av de Australienska tröjor som hon fått av mamma=) Underbar dag1 sover nu, så sen ska vi hämta elvis som varit på semester hos Erik och Tjogga som är nyhemkommna från Fillipinerna. Underbart väder , underbar dag! Saknar min familj i Piteå och längtar tills sommaren när vi ses igen, mina vänner tack för en fin tid.

Love u all


Resa

Denna morgon började tidigt kl ringde kvart i 5, inte helt super pigg Kan Jag säga. Skönt att Allt var klart, men tiden blev knapp ändå. Vhilja vaknade en kvart innan jag skulle fara, så Jag han pussa henne massa massa:) Lill lulan så fin. Hann med våran alltida morgonrutin- hårstryk och lite hårbotten massage+ryggstryk och lite prat om natten:) sen bajsa på potta och även kissa har hon börjat med för ett tag sen så duktig! Lite gråt i famnen innan pappa jesper och vhilja vinkade av mig vi hissen så det sista var vink och skratt :) älskar er min finaste familj kommer sakna er :) Jäärnet till trikken, sprang till flygtåget, sprang till gaten mindre än 30min innan avgång hooooo det var en morgon:) men Jag hann. Många timmar väntan på Arlanda innan flyget hem. Har för det 1a vandrat runt huuuur länge som helst för att hitta ett saftylocker till min väska, väl funnet så lyckas Anna oturen Dysholm sätta igång larmet och det tjöt kan jag säga, pinsamt, men Jag börjar bli van att det alltid händer nått så ett djupt andetag och invänta vakterna. Dom skrattade mest:) frågade hur det gått till, jaa i stressen av hunger så tog Anna hulken i lite for hårt + att det låg en fastnad 10 krona i så en kombination utlöstes detta . Max utstrirrad av ett gäng tyskar medium kul, förstörde lite av min max upplevelse men okej. Sen islatte ,hämtning av väska, pratat med en man som störde mitt bloggande visade sig att han var oxå född i jukkasjärvi..världen är liten. 1 h kvar tills planet går Ska ta en promenad ut lite syre, och dricka vatten, ta lipgloss Buxom lips katie, och sen bar det nastan av. Madde en av mina bästa bästa vänner kommer och hämtar mig det blir kul med lite surr i bilen hem:) och sen träffa familjen top notch:) och alla andra mina VIP personer i Livet:D Ska bli så kul. So Long

Vhilja+Mami Anna=Mys dag hemma=)

dagen började med lek i ca 45 min innan Rejäla  frukosten var dags.
Vi gick sedan ut tidigt i parken denna otroligt fina soliga dag. lekte i sandlådan, byggde sandslott, gungade, klappade hundar(i vanlig ordning=))
Sen hem för Lunch, korv med ris och efterrätt yougurt.
Så otroligt mysigt förmidag. Bokläsning Lilla Anna och Trollerihatten, favvo, innan vila.

Ska packa ikväll inför resan imorn, ska bli kul, men kommer sakna lill Lulan såååå myket, och Jesper oxå för den delen;)
men kommer bli kul att åka själv

vidare  på schemat idag är
-modelerainköp
-Häng ut med Alva och Jessica tha preggo
-Tilllagning av nytt Fläskfilerecept mums
-köp av Lösögonfransar make-up store
-Elvis mat
-Bus ute i solen, hela tiden om jag bestämmer=)=)
-och NationalHistoriska Museet
Planen kan ju spricka på vissa punkter, men kul ska vi ha=9

Lillgumman sover nu lite, sen är jag har sminkat mig, och fixar inne.
skulle egentligen träffa  bente idag, men allt som ska fixas innan resan hooo det blir för mycket rätt och slätt.. nästa v är det bente och anna  tid.

Fick kvällsbesök av susanne occh uhlan igår. Trevligt=)
Dom ska köpa hundvalp en dobberman, från Göteborg, med fin satm=)
Blir det valps så kommer lillen i slutet av juli, paras i helgen=) håller tummarna.

Hahah såg american idol igår från USA, såjäkla kul, en del är ju HEEEEELT galna, freaks alltså.

Min  Kusin Marie Ska ha arbetsintervju på LKAB idag, lycka till , håller tummar=) visa din bästa sida nu majsan hahah;D

Nu ska jag hänga tvätt och dansa lite... hej dåååå=)
Tillsammans i evighet=)

åå nej inte fejk läppar, får så myket frågor så nu vet ni=)
Bara Lyckligt lottad!

Sol, ute, sol inne, sol i sinne och mammas älskade lilla solstråle

möte med Lene på Face It gick super=)=)
pratade om vad vi ska göra om på Klinikken var jag ska vara Chef.
Träffade de som jag ska ha "ansvar" över och tillsammas ska vibygga upp denna fanstastiska salong och det kommer bli super!
Alla Mina gamla och nya Kunder kommer  få tillsänt specialtillbud!
Nya glasväggar/dörrar till ingången, produkthyllor, ny kassa, uppdaterade kabinetter(beh.rum) ....
massa nyheter som sagt!

Tidsbokning sker på: (+47)48182222 Face It  länk:
http://faceit.no/

har  gått i solen med Elvis helt galet varmt, men underbart!! 13+ grader, det ni!!
vart och gjort en mini color på håret hos lene på Karma, vart supert och  bara för att jämna till.

nu har jag tvättat massa kläder och fixat hemma, ska förbereda allt så det bara är att lägga i väskan till resan på Torsdag kl 07.40 Från Gardenmoen.

Kommer kännas konstigt att inte ha med vhilja, fast  jag vet att det är super att hon och papi jesper får en weekend själva=) men som sagt 1a gången utan henne!!
Detta Blir som en lite semester.

Min älskade madde kommer att  hämta mig sååå kul=)
sen blir det familjetid, vänne tid, litt partaj=) och stalltid hos min älskade chez Amies.

nu ska jag googla middagstips.
Hej då!

minicolor!
min älskade lilla primadonna=)

Make-up, solglasögon ala Anna

Eftre en tur i strålande sol med massa + grader med Elvis , ska jag nu sminka mig  för att sedan hämta Lilla Lulan på dagis och sen fara på Kaffe dejt med fiiina fiiiiiina vännen Sarah som jag jobbat med förr(hon har oxå startat på ett nytt ställe)

Våren är här och skinvårjackan Tyvärr glömd i piteå hade passat in  idag, men  jag har något annat vårigt skalljag tro!

Underbar dag rätt och slätt!!!!!

Lite Glasögon

Före smink
efter smink

Norrland tur och retur snart!

på torsdag närmare bestämt, den 24 åker jag endast jag helt själv utan min lilla solstråle vhilja denna gång, hon blir hemma med pappa och Elvis. dom kommer ha såååå mysigt.
ska kolla benet än en gång och lägga upp för operationstid. ska bli himla skoj  att ha ett stabilt ben igen.

Söndagen(igår) bjöds på massa ute tid i fanstastiskt väder, jag vhilja, jesper, elvis var i (lek)parken och gunga, enav vhiljas favvo saker att göra. skrattar och bara blundar, slänger huvvudet bakåt när hon susar i gungan...1 h gungade hon. klappade lite hundar som var i parken innan  detvar dags för en trött vhilja att sova lite middag, faktiskt i vagnen.

kvällen var det "jagaleken" som var på schemat, vhilja sprang och sprang med pappa i handen, jag var jagarn=) haha så himla kul!
Avslutade kvällen med pytt och mjölk och sen var det tack och godnatt för lillgumman!

vhilja är väldigt inspirerad av kläder och att klä ut sig så igår hade hon modevisning i olika ytterkläder tillhörande pappa Jesper och väskor från moi.
Och när det är dags för att ta på  sig blir Vhilja GANSKA tvär för hons ka göra själv, såklart.
slutänden lite sur med då måste  hjälp inkallas me hjälp av påklädning!

Kameran är sönder så bilderna vi tatt ligger på jespers mobil.
den ska med till Piteå NU och bli fixad, jag anser att en ny måste fås. år ta pratet med dom på Expert.

Mamma ringer försäkringsbolaget(var med försäkrad  på henne) angående benet för att se om resan ska täckas av dom, borde ju vara så men men man ska aldrig vara säker!
2e svängen nu med benet och det blir ju billigt med alla resor, sen så är det ju inte sista...återstår att se.

Adios
ETK, min Röda VapenDragare!
min lycka, mitt allt!

Älskar

tiden nu, våren, uteaktivitet, värme ute, massa fantastisk tid med vhilja och jesper och vänner!
Igår lördag var vi familjen+Åbbe och Karro ute på holmenkollen och grilla och njöt den strålande dagen ute, underbart! Pinnbröd, Bullens, Kaffe, Varm kakao=)
Mirco och Elvis sprang omkring och bara hade det helt fantastiskt.
Vi kom oss iväg liiite för sent, men 2 h hann vi med.
Sen så bar det av hem för barnvaktstid till Alva . Peter kom med henne kl halv 6 och det gick super bra.
lite gråt, men gick över direkt nästan. Vi åt pepparkakor, drack fruktsaft, busa, läste, skypa med min mamma och sjöng. Alva är suuuper duktig med talet, kan sjunga 5 låtar och prata hela sättningar, himla duktig =)
Vhilja älskar när Alva kommer för dom är bästisar,  håller varandra i handen, och bara har super kul=)
Jessica och Peter hämtade henne kl halv 12, och då sov deras prinsessa gott =)
KUl att det fungerar att vara barnvakt år varann=)

söndag utetid, och kul med familj og vänner...
nu pizza med åbbe och karro mums.

hejsvejs=)

Hus el lägenhet???

den stora frågan??? kollar runt lite men hittar inget sådär "åååå jag vill ha" jag och jesper är inte helt lika där vill jag lova!jag vet att jag är bökig när det kommer dit men men jag köper inte nått för 3-4 miljoner och sen ska man vara sådär nöjd!
Men men nått festligt ska man väl hitta, hoppas jag.
att betala 13.000:- i månaden för nått man inte äger är ju sjukt det med:/ 67kvm yeaaaah!
nää att köpa blir det, frågan är bara vad??

nu ska jag sminka mig efter jag svept över golven  med moppen,  skönt att städat innan helgen=)

känner mig irriterad faktiskt  efter deísskussionen så nu ska jag ringa upp igen, hatar att vara irriterad. jaja!

mina nya Hunter stövlar läcker....Oturen är med mig som vanligt, kul, de andraskorna vart ju stulna så det är ju kul.

jaja jag är lycklig i alla fall.... väntade att jessica skulle ringa och se om vi skulle till museet med flickorna och se djuren. men det blir nog inge idag då...får ta det i veckan.

helgens planer/valmöjligheter m. min lilla Prinsessa:
-bad
-träff med alva(?)
-Titta på djuren på Museet
-Uteaktivitet(alltid)
-lekland?
Afrikans e.m på söndag

jaa  får se då vad det blir.
förhoppningsvis så får jag  tid att göra tatoon snart hos Åbbe=)

adjöööös

I need a doctor , doctor.....

och den 28 så är det Undersökning hos Tomas isaksson på Hermelinen Luleå, det menas oxå att man åker hem till helgen wiiiiee, inte trist. liten dos av Piteå innan man börjar nytt jobb=)

Igår hade jag en trevlig f.m dejt med Matilda, en massör från sverige som jag jobbat med förr.
Mycket trevligt, matilda är så söt.
det ska vi göra om snart.
Planering om min avslutningsfest med mina bästa tjejor är  i gång, men att hitta ett dato är inte lätt.
Men i mitten av April tänker jag då att ha det=)
sthlms resa med min babes, Anne-Ida, Bente, Mette, Siri är oxå i Planeringsfasen,  var tänkt sista mars men läkartiden kom, sen 1 April var tanken, men det är 1a helgen jag jobbar så det blir inte  heller , så nu kommer jag bara att sätta ett datum, sen så de som kan kan, kommer aldrig gå för alla eftersom vi jobbar om vartannat och kvällar , helger, jaaa vi är karrierstjejor så vi lägger ned myke  tid på det vi gör!=)

Mulet väder, men dock 1,5 + grader sköööönt!

idag blir det städ, prommis med elvissåklart, ÄLSKADE VHILJA det viktikaste, kaffe med Karro, sen ikväll kommer Susanne och Uhlan för lite spel och vin, ska även höra om karro och åbbe kommer..

Innan allt detta ska jag ha anna tid, med dusch, fix, hudvård, smink jaaa anna delux time=)

Adios


Obagi Kurs

fanstastisk hudvårdsserie som kommer bli väldigt kul att jobba med, kemiska peelingar tycker jag väldigt mycket om. denna är oxå bra eftersom är det en hud som behöver det lilla xtra för att förnyas och arbetas med så finns det en medicinsk peel, Nuderm, den ägnar sig åt helsepersonal, läkare sjuksyrror, men även kan  undersköterskor få använda den vid delegering, så det är nästa projekt.
Den serien jag kommer jobba med är ZO som är lite mildare och  innehåller inte rent A-VITAMIN(HYDROKINON) det gör den ikke lika etsande, eller irriterande på huden ock kan brukas av "alla".
Många tjejor från face-it var där och kul att träffa alla innan man ska börja=)
träffade min nyansatta arbetskollega som super söt, och verkar duktig och jobba i samma rättning som jag!
På måndag el tisdag blir det  att träffa Lene chefen över alla face-it, ochvi ska prata om min blivande Klinik Chef Anställning
detkänns väldigt kul att få ta sig an den tjänsten och få ta mer avgörelser, utvecklas inom nått man brinner för.
Goddie´bag fick vi självklart 2 produkter: Ögonfransserum Elastilash öka mängd, läng och volym
Solskydsfaktor 30+Primer Oclips

Produkterna känns fantastiska, verksamma och super i konsistensen samt att förpackningarna är flotta!

Vhilja och jagbusade en del på dagis innan en trött vhilja , mamma och elvis tog sig hem.
pizza åt vi idag mmmmm favvon capriciosa, 3 slicar åt gumman=)
hon äter sååå bra nu och det är helt fanstastiskt skönt!

Vikt: 9,5-9,6 kg
längd: 79 cm
huvud 46 cm
tänder 9 st

Du gör mig lycklig!

Lek innan sova, och lite tittande på youtube på katter=)
favorit djuret!

Fick just glädjens sms av min mor, hon kommer 17 maj hit till  oss ååå av kul=)
sen så åker vi hem till sverige igen, fast denna gång bli elvis och Jesper med.
Fotröntgen+planering av operation den 28e mars hermelinen i luleå hos Tomas Isaksson.

nu ska jag tända lite lju och invänta jesper från övertiden.



Minne= syntax ERROR!!!

var på kurs igår för ett "nytt" vaxxystem från Lycon, ett  varmvax som är väldigt hudvårdande brukas i kombination med olja och innehåller hudvårdande ingredienser.
tekniken var inte svår alls, inte för mig i alla fall. Produktinfo+30 min praxis sen var det avklarat.
Det som är bra med detta vax och tekniken var att hårstråna behöver vara 1 mm, kan även ta kortare, det är toppen för alla sommarvaxare som inte tycker det är kul att spara  håren låååånga på sina ställen man vaxar.
Välkommen till oss på Face it så ska vi ordna det.

Jag satte av mina 2 fiiiiiina fina armband där och sen var det borta, ååååå ringt och lämnat besked till hon som höll kursen de måste ju tagit rätt på dem. vi var endast  3 st där igår. väntar och hör vad de säger.

vhilja hämtades direkt efter kursen i ett strålande väder, 7+ graderljuvligt.
vi tog en glass i solen och sen blev det bus, dans och favvon björnen sover=)
det  kulaste med allt är att vhilja själv bestämmer vart man ska ligga och  hur man ska göra hahah sötnöt=)
kebab i pitabröd homemade mums.
sen var det tack och godnatt för oss alla=)

ääntligen har vhilja börjat sova bra igen efter 2 v dålig sömn. men det är mycket som  händer så så är det, men det uppskattas ju mykcet med bra natts sömn=)

idag är det Obagikurs, ett produktmärke som jobbar sträcker sig i medicinskhudvård,  finns både för läkare och hudvårdsterapeuter och resultaten är fanstastiska.
så de jobbar med syror med lågt ph, för att förnya huden och reducera ex pigmentation, ärr , acne m.m
vi har alla produkter i och med att vi har läkarteam så får kunden allt det behöver=) åtekommer med mer info efter kurs svarar på frågor!

JAAAAAAA just i detta somjag skriver så ringer Jeanette från Lycon och hon hade tatt rätt på mina armband=) JIPPI!!!! så ska hämta de på Face it Frogner.
Tack Jeanette!!!!

nu blir det attta sig litt kaffe sen, sminka sig och troligt locka  håret, tänkte klistra, limma, fylla ut med kort och skriva i Vhiljas böcker.

have a nice day=)

Svinesund

LÖrdagen packade vi ihop och åkte hela familjen+chin till svinesund för att handla mat, främst kött och sånna kvalitetssaker som inte finns i norge, faktsikt är det inte bara för att man sparar ungefär
1 miljon på matkostnader i året, men att man får BETYDLIGT bättre kvalitet gör ju saken mycket bättre. Elvis fikc vara hos Åbbe och Karro=)=)
Måltid på MAX smaskens, vhilja var mest inriktad på kolsyrade drycken  och stripsen.
sen var det järnet i rulltrappor, affärer, hjälpa med inköp , välta ut diverse hyllor, haha om man säger så 8 timmar går fort när man har saker att göra hela tiden.
en sån där väska som föreställer ett djur med en låång svans så man kan hålla koll på barna på stora inrettellser blir att införskaffa.... tänker då främst på  flygplatser och platser vart de kan komma bort för med allt spring i benen så säger det swiiiiichs  och hejsvejs så var vhilja borta=)
tur att hennes stämma hörs överallt i alla fall!

Hade en super dag, kl halv 7 var vi hemma, packade upp mat, vhilja hjälpte självklart till sen var det sova och jag tog på mig  min melodifestivalen klänning och ett glas rött=)
Men va hände Erik Sade,  herregud! nej och åter nej,  helt VÄRDELÖST!!
monikers skulle ha vunnit eller nån av de 2 bidragen som inteens var med i finalen, Lorene eller Desperados.

Åbbe, karro  chin occh Uhlan kom förbi.
sen skulle jag och karro ha lite tjejafton, men vhilja sover så dåligt på natten så jag var tvungen att ligga med henne i rummet..så vi tar den aftonen en annan helg.
så alla andra gick till en liten  tillställning på annat håll.

idag blir det att göra lite chokladmuffins och kanske att vhilja ska vara hos Åbbe och Karro=)
ska se hur i form de är efter gårdagen.

nu ska jag vila lite.
hejsvejs=)



I was born this way

f*n kameran som vi fick tillbaks efter reparation hos expert är inte alls lagad!!!
objektivet åker inte ut eller så hakas det upp, ååååååå hatar verkligen att det inte görs ordentligt, nitt svar på varför ofta reaparationer är misslyckade, jo för dessa nissar som lagar behöver aldrig  konfronteras med kunde själv, ghaaaaa, så denna ska tillbaks till dem idag och jag ska banne mig ha en ny.

kan inte  leva utan en kamera för att jag tar super mycket  kort, massa på vhilja såklart!
det finaste motivet in tha world.

Polisen har vart i kontakt med de inblandade på mitt ex jobb, och fagförbundet har skrivit brev, så nu är det bara att vänta och se vad som sker....

igår har jag vart på dejt med min sötaste sirpis, och emma waara vi tog en tur på  stan.
handlade doftljus ingefära och grape och lite kläder åt vhilja.

sen hämtade jag vhilja tidigare så vi åkte hem och hade en mysig eftermiddag, och  gjorde mat fiskgryta och thaigryta. vhilja var så duktig, hon delade sukkererter(ärtskidor)
och la i en skål, så himla stor hon blitt helt galet fort gick det! men tiden nu är uuunderbar!

Fredag idag och äääntligen helg=) så nu ska det hittas på trevligheter.

denna natt som var vaknade vhilja kl 4 så min energi uppehålls av kafe, men jag tror jag  ska unna mig en liten PN , fast det är inte enkelt, tycker det är B  att sova dagtid, men bättre det såmin energi räcker dagen lång =)

tänkte kolla in nelly och beställa lite kläder , och lite andra sajter!
kom gärna med tips på bra klädsajter, tack på förhand.



Föräldramöte Sumering!

Igår var jag då på föräldramöte, jesper var hemma med vhilja.

Kl: 18.00 började detta med lite prat och  filmvisning av ihopklippta bilder av barna i olika situationer i dagismiljön, super fin vhilja  var med på massa festliga bilder...söt gumman=)
För att sumera denna mötet så är det saker som fungerat bättre och sämre men som dagiset gjort sitt bästa för att förbättra, ingen eller inget är perfekt, men så länge man strävar efter  förbättring och metoder att lösa detta så tycker jag att det ska belönas.
Konstruktivkritik är bra kritik, saker som man vill poengtera lyfta fram som är viktiga för förbättring, detta bör göras med respekt  för individer och ge alla en chans...
detta gjordes inte det på sista delen av mötet, disskutionerna eskalerade och detta slutade  med skriiik och höga röster allt för att hitta en syndabock, detta blev då såklartledaren för barnhagen....
jag tycker ABSOLUT att man ska ha rätt till sina åsikter och man har olika ting som man tycker är viktigt, allt ska tas på allvar, men   nånstans där måste man ändå se att  vissa saker måste man bara acceptera och låta vara för den perfekta dagismiljön där vart ALLT är super och helt skräddarsytt för Ditt barn finns inte, tyvärr, nej inte för mig, jag vill att vhilja ska anpassas till en självständig människa som är komfortabel och trygg i sig själv, har trygghet i sig själv och med människor!
Där hon ses som en egen indivin och kan få bli sedd och bli hörd , få trygghet och kärlek!

Att sitta i en folksamling och höra vuxna människor skrika och ha pajkastning och bara vara negativa i min åsikt om saker som är lågprioriterat, brödskivor på golvet, grusi gorvgarderoben, att det flyttat en person el gjort en rokad från en bas(det skulle ha sagts men vart en miss) detta ursäktades men tydligen lyssnade ingen av dessa rabiata föräldrar....
Till slut fick Anna-mor(jag) nog och sa ifrån....
jag tycker att man måste se helheten självklart så tycker jag att vi ska poengtera saker, men det går till en viss gräns.
Långt utlägg men kort förtalt så sa jag att barnasbehov borde ses som det viktigaste, glada barn som trivs och får allt som barna behöver och att DE är dom som prioriteras borde vara det  viktigaste...grus på golvet är fan ovesentligt om du jämnför med alla som inte ens har dagis eller de barn som inte blir sedda el hörda.
..och en till sak.. man kan inte ta ett  föräldra möte där vart du pratar helhetligt om just ditt barn!
Helheten och barna som grupp skall ses, om viljan finns att disskutera saker somman tycker är vanskliga eller fungerar dåligt personligt så får man ta det med ledarem, och assistenter+pedagoger öga mot öga, skippa då mail kontakten för gudsskull...
Många tyckte faktsikt att det var skönt att jag sa ifrån, för när man ser en människa som står inför massa massa vuxna och tillslut håller på att börja gråta så ska man banne mig reagera.
Alla är inte så, men jag och saker jag inte finner mig i säger jag ifrån på en bestämd men fint sätt.

Jag sitter med i FAU-ledningen där vart vi närmare disskuterar saker och kommer ta upp detta och skriva ettreferat till var enkelt förälder!

Det positiva  som våra fantastiska ledare , assistenter, pedogoger fikc fram var mycket positiva omstruktureringar på dagiset =) de har verkligen tagit tag i massa saker och det sker förbättring...
men som sagt alla ska ha en chans när man ser driftighet ochc alla ska ges tid att utföra detta!

idag på tapeten:
-Fika med emma waara från jobb
-vhilja hämtas tidigare för jag längtar efter henne såååå=)
-middag med familjen
-kaffedejt med Anne-ida
-hem för besök av Hans och line

Adios=)


du är underbart

Föräldramöte

andra gången, alltid kul att höra vad som sägs och tycka till, väldigt viktigt för alla föräldrar men xtra viktigt för mig(oss) som sitter i föräldra gruppen för att kunna driva igenom önskemål och göra saker bättre=)
men är väldigt nöjd med dagiset!

idag har vart hektiskt 2 möten, och dejt med mette, super mysigt,  lunch, kaffe och massvis av surr, det gillas! mette är en fin jenta=)

har köpt en super kul sån bok som man vecklar ut så blir det ett bokhus åt vhilja med en krokodil med massa olika rum, den tror jag faller lulan i smaken....förhoppningsvis haha=)
kan inte visa den för den är inpackad.

köttfärssås med lök, tomat och rivna morötter m. fullkornsmakaroner står  på menyn idag smask


heidi gjorde en enorm make-over=)

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra

Till trotts efter ha spenderat sista av nattens timmar med vhilja vanilja tror det är lilla tanden som spökar, den till vänster brevid de nedersta har spruckit upp...
inte kul, så kl 4 la jag mig på madrassen hos henne, sen gick vi upp kl 6.
Inte det bästa humöret hade hon men efter lite Mjälk, Bamse boken lilla Anna, och sån var smilbanden vart de skulle, men ojojoj vilket humör lillan har alltså haha=)

igår hade vi en uuuunderbar dejt med Alva och Jessica the Preggo, vi hade disco, hoppa sängen, lekte, åt, surrade jag bara helt super, sen så kom Jesper och hämtade oss kl 7 för att göra kväll.

kl 10 ska jag iväg för lite möten, så nu ska det sminkas och promenixas med lilla Röda faran Elvis.

kollar upp lite i påsk om det blir att åka hem,  men inget bokat än.

2,6+ grader redan nu ljuuuuuuvligt.

ikväll blir det lite Paradise HOtel som börjat om haha, jag gillart, sen blir det scrapbooking som inte hanns med igår. jo ska även lämna in bilder för att framkalla så man kan sätta in lite färskare sådana.

har sååå myket bilder.

idag tror jag det blir att platta håret med massa volym i rötterna, så mitt  röda svall kommer till sin rätt=)


detta serum från Priori Idebenon smoothlines använder jag nu kvällstid.
fantastisk produkt för att korriegeria fina linjer, höja elasticitet, öka fukt och stimulera procceser som jobbar antiage. Idebenon complexet är en kemisk framställd antioxidant från en alzhimers medicin som  beskyddar cellerna i och med att det tar si in i cellens energicentra(mitokondrien)
och beskyddar den från oxidering. innehåller A-vitamin oh fruktsyror som oxå jämnar hudtonen.
Super fin produkt.

ha det!

Omstrukturerat

imorn: Läkartid kl 11.15 och fagförbund kl 10.00

Idag: lek med Alva og Jessica kl 14.00

och all denna övriga tid så blir det städ och förhoppnigsvis lite scrapbooking limma in lite foton=)

Have a Nice day=)



Vårighet ute

underbart söndagsväder och 2 turer ute med familjen.
man blir på ett strålande humör när solen tittar farm och man känner att värmen börjar sakta men säkert komma tillbaks.

Vhilja älskar detta och vill vara ute massa nu efter den lååånga kalla kalla vintern.
Elvis the chihuahua är i ett härligt vårigt humör dvs,, det går ganska fort när han är borta för att checka upp några andra dogfriends.
unna dig elvis unna dig=)
han och vi går och väntar på att Tila ska löpa, min älskade maddes hund, då blir det valpar.

Imorgon ska jag och lämna in  lite saker på fagförbundet sen så sköter de resten som sagt, skönt  så får vi se vad den totalt inkompetenta och  dåliga fd. chef säger, eller  försöker för han kan inte göra så mycke. och jag säger det igen, what goes around comes around.

snart solsidan och lite tvmys med min Älskling jesper;D
vhilja sover efter en dag fyllf med massa kul ute och inne.

adios i kvällen

RedHead

Silje du fantastiska frisör du har gjort ettfantastiskt jobb, Karma i 3 timmar och slutatde som en helt fantastiskt nööööjd rödhårig tjej=)

dagen har bjudit på familje tid, vänner, pulka, färg av hår, besök hos susanne och uhlan, vänner mer, hundar, katter, godis, lite vin, älskade vhilja  bara gör alla dagar helt fantastiska=)

tack älskling för min present=att bli  rödhårig=)
i love u såååååååååå otroligt=)

nu heta thairäkor med ris ala jesper, allt är perfekt med mina älskade=)

god afton=)


LO Favör(norska) Väldigt bra fack!

I och med allt som skett på jobb  så har Facket tagit över allt och Polis blir även inkopplad.
detta känns skönt att mina rättigheter och händelsen tas hand om på ett högre plan utan att jag behöver göra praktiskt taget nått, bara berätta min situation  och händelsen.
ska berätta när allt är över!

idag så tog vi på  våran lilla Vhilja hennes maskerad kläder och vipps var hon en tiger=)
tiger dräkt+svans men öronen ville hon inte ha, och ingen ansiktsmålning som jag skulle  göra, jaja stark  vhilja och vill man inte så vill man inte huuuur mycket än mamma och pappa vill!

på dagis så tog Joann emot  henne och han skulle göra andra öron till vhiljas dräkt, super kul.
så de satte sig direkt att klippa, klistra och skapa. vhilja bara ÄLSKAR att göra sånt.
så avskedet idag blev en snabb puss oh ha det, sen återgick vhilja till klipp och klistra.

imorgon ska jag göra mitt hår rött wiiiieee, salongen heter inte Koma, men Karma och jag tror oh hoppas att det kan bli bra!
kl 10 anna goes red head!

ikväll ska jag göra tacos eller nej jag ska göra Entrecot med tillbehör ska spåna nu!

snart är min C-vitamin kur från Decleor slut och huden fick sig en kick=)
by the way, rynkor avsäger jag mig ifrån, tack och hej=)
Takar mina gener mamma och morfar delvis för detta + min enorma förmåga att lägga upp bra produkter och behandlingar för mig själv och  lite fusk från Botox=)
Tack till mig själv=)
haha


Oproffisionellt!

fy oh f*n detta gick så över gränsen big time.
min chef på mitt nuvarande jobb fick totalt klick idag vill inte gå in på det närmare än så för närvarande , men det kommer!
jag tog mitt pick och pack and then i  walked out!
så nu är jag DEFINITIVT klar på det stället. tack gode gud för det....
ledare ska vara konkreta, objektiva, och framförallt personer man kan ha en dialog  med.
stressen att jag ska sluta blev tydligen för hög, men jag finner mig ALDRIG i nån skit

så med detta går jag vidare med mitt nya liv med nya utmaningar på Face it!

imorgon har vhilja maskerad på dagis, hon ska vara tiger=)
så dressen ska fixas idag, kul=) lill lulan kommer vara toppen och så klart finaste av de finaste!!!

bilder kommer sen.

snart ska jag på hårfärgningskonsultation hos min jobbarvän Thereses lillasyster silje på en salong som heter KOMA. känner ett litet svek mot toni&guy, men där har jag min underbara vän Cia som klipper mitt hår. tanken är rött , känner det var på tiden att testa det igen, har haft det mycket för men det var säkert 14 år sedan WHAT!!!??
jag och anne-ida har verkligen triggat oss hon har gjort det nu och det vart s ååååå fint

nu blir det smink!

denna dag är återigen surrealistisk!

Hej svejs!




En helt vanlig dag hos familjen Andersson/Dysholm. vad är tristess???=)

under my umbrella

jag och malin min barndomsvän i göteborg som nu bor utomlands med sin kille, lyssnade en del på denna låt, dansa och drak en HEEEL del vin när jag bodde i Göteborg var  väldigt kul.

fint med lite minnes svall om morgonen.

igår var vår lilla familj på en hamburgerresturang och åt mexicanska hamburgare mmmm gott.
vhilja höll låda och var super  glad, hon ÄLSKAR utflykter=)

sen skype hemma med mamma/mormor innan läggning.

har fått förfrågan att göra 3 sminkningar på bröllop den 12e, så ska räkna och lämna ett förslag  ikväll  till tjejorna=) har gjort provsminken och efter det ville 2 andra oxå ha... bra gjort anna=)

nu blir det att  göra sig klar.

have a nice day

malin och me=)

My wings is fresh and fladdriga

och jag ser  massa framemt att starta på mitt nya jobb Facce it=)

att jobba målmedvetet och vara entusiastisk i det man gör får en att kunna skapa nya arbetssituationer och möjligheter och bli en karrierslysten rackare! åååå det år helt luvligt att ha en sån känsla.
jag vill bli så bra jag bara kan och alltid vilja lite till...

Vår nya Mitsubishi Lancer   står i vårt garage, super fin är den blåsvart .
Forden  the Ka, ska repas och säljas i sverige.

Vhilja är toppen på dagis, har kul och äter bra efter en lite krassligare start på året med mycket förkyldningar. hon pratar massa ord och har massa att säga, har även börjat med sättningar typ mamma kom , pappa komm , eje(elvis) kom.
när vhilja säger det så låter det:
mamma bom, pappaaa, bom sötasre
andra ord  är:
Hamburgare,banan, bers, kiss, ha det,snö, äpple, saft, glass, kex,  en massa massa och en del uttal är så roliga=)
världens bästa lilla gumma!

nu blir det tv och gott och böandat samt en chokladkaka mmmm

god kväll

RSS 2.0