morsdag the first but not the last=)

god dagens alla festliga folkens=)  idag då den 30 maj så firar jag min första morsdag=) mycket trevligt! lite go mat och mysigt med familjen och en extra guldstjärna på tillvaron är super firande tycker jag=)
nedräkningen har även börjat till hemresa till sverige , först kiruna och sen piteå. jag åker nu på onsdag den 2a känns hur bra och kul som helst!!!!=)=)=)
planering är för fullt igång för vhiljas namnfest som komer hållas på fårön hos mamma och jan då=)
det blir super, ska skriva programet när det är helt spikat hur allt blir=) men jag kan säga att coolt blir det=)=)

nu blir det lite lunch och sedan en promenad i det fina vädret.
igår vae vi förresten och såg på longboard tävling som heter kungen av haugen kul, synd bara det ostabila vädret.
jag prövade att åka men insåg att jag är faktiskt rädd för skateboard och longboard=/

ha det toppen=)

dagarna rinner iväg...

och tiden går såååå fort! nu är det snart juni, vhilja är snart 10 månader och har blitt så stor, å snart är vi hemma i piteå hela familjen i ca 3 veckor =) underbart=) oxå kiruna, det blir  det första stoppet!
har inte träffat pappa min på 1,5 år han har aldrig träffat vhilja så det blir det roligast oxå för min fammo och faffa. ingen stress kännes det som det blir när man är längre tid, det är positivt!

imorn vep-undersökning dvs man fäster elektroder på bakhuvudet och kollar nervimpulserna från hjärnan till ögat i detta fall då vhiljad vänstra öga. det gör vi för att se om det finns nå aktivitet i ögat el om det är svart for ever?? oavsett så klarar sig vhiljagalant detta är det hon kan och är van till!
undra hur hon skulle reagera om hon mirakulöst skulle få synen tillbaks på vänster öga???
såg en dokumentär om 2 döva som hade fått hörseln tillbaks delvis genom höraparat och operatrion, en av makarna vart helt förtvivlad och önskade aldrig att hon gjort operationen därför ljud för henne var helt oförståligt och otäckt! så man ska inte ta allt för givet när man en gång vant sig vid nått kan detmest naturliga vara det mest onaturliga! svårt för oss "normala" att förstå det men man kan tänka sig lite in i det, eller???

nu ska min man bjuda på pasta carbonara och ett glas rött mmmmmmm=)
vhilja sover efter kvällsbus hos jessica och alva=) dom har sååå kul=) bästisar fo life, hoppas jag=)
blåsigt men ändå skönt ute!
jesper jobb är fortfarande i strejk, undra hur länge?? stå på er låt inte stora koncerner köra över er=) heja heja heja=)=)


älskar, mina allt!!!

kläm och känn party=)

I lördags så var det dags för kläm och känn party hos Louise. jag och 13 andra tjejor var mycket laddade och stämmningen var super duper=)
Tjejen som höll i detta hette line och driver ett ställe som heter: www.erotikknett.no och har gjort detta i 10år...mycket duktig tjej och denna väska hon hade med sig var ENORM och fullproppadmed saker haha=) mycket skratt och väldigt trevligt var det!
2 h höll hon på demo och beställningsupptagning etterpå.
Louise hade gjort så mysigt med fördrinkar, sangria mmmm.
Dans och prat tills kl 1, då var det dags för utgång,vi bestämmde Akerbrygge Fridays, men jag passade på denna... styrde kosan hem känndes gött=) känndes som jag fått ut mitt för kvällen!
tack för en super afton lollo=)

helgen har bjudits på parkhängut, och fin fint väder!
det är underbart för vhilja att få vara ute såmycket, det blirju en 5-6 h per dag när vädert är som bäst!
solskyddsfaktor 50 används såklart och solhatt=)

grillning igår och efter vi  var klara som kom världens regnskur så vi ha de det tur där!

Idag måndag är det röd dag och det blir en trevlig familjedag=) vädert är fint inte lika vamt men ändå väldigt fint... jo förresten träffadeen granne i huset brevid, hon har en liten dvärgspets därför har vi börjat prata, hon hade i alla fall blivit sååååå misshandlad i fredags, herregud alltså...
näsan, munnen ögonen, hela armarna ja alla ställen var söndersparkade av nån sinnessjuk jenta!
man kan inte mer än bli chockad hur folk gör men det mest skrämmande är att INGEN gick emellan förens skadan var skedd! Hon skulle till polisen och anmäla och bli fotograferad igen! stackars!!!
tänker alltid på min låssaspappa jan när han blev misshandlad svårt, usch det är så obehagligt!

jaaaaa jaaaa nu ska jag renbädda och sen packa väskan för ute aktiviteter=)
HA det bra alla!

livet är inte rättvist jämt!

Mycket tråkiga saker har hänt detta 2010:/ händelser som vartit tråkiga, folk blivit sjuka, unga personer har dött, saker har gått emot en....  ibland såkänns det som man bara tappar all ork och energi, men då brukar jag bara tänka på hur underbart livet är och hur mycket fantastiska saker som faktiskt händer och vilken tur jag har att ha världens finaste dotter, man och familj i sweden och vipps är det negativa borta=)=)  jag tror alla kan hitta nått positivt att tänka på övervinna det negativa!
I dom allra mörkaste stunderna är vänner, familj och dom som vi håller kära ett oerhört stöd, detta tycker jag man ska visa till sina nära och kära så som vet att "vi är här och tar emot dig när du faller, och vi kommer finnas där tills du står stadigt  igen"

med det vill jag bara säga att jag beklagar den tragiska olycka som hände några goda vänner till våran familj, deras son, bror, vän gick bort pga av en brand endast 29 år gammal!!
Vila ifrid Marvin!


17 Maj Norges national dag!

denna röda dag , National dagen firades i Norge med stå och hej. festligheter och folkdräkter bars av norges invånare, budnad kallas det här. denna dag firade vi såklart eftersom våran dotter är född här och är ju på sitt sätt norsk(a)=) ned på stan kollade folkmassor och parader, alla var såååglada! många timmar blev det ute och vi hade super trevligt=) lunch i norskt tema stod på menyn!
Hemgång med middag och kvälls bus och promenad. Efter vhiljas läggning fick vi en show : grannen hade party och en av deltagarna pissade från balkongen ut på övergångsstället... ÄCKLIGT och ETT ÄCKEL huuuuu, chockad blev båda vi, man tror ju fan inte det är sant!


Tack underbara familj för en fantastisk dag i love u=)



vacker barn =)

..........

igår så var det tatoo convention på radisson hotel här i oslo. vi gick dit och tittade på alla tatuerare från olika ställen och bara hade det trevligt!
massa folk och otroligt duktiga tatuerare, som är ena riktiga konstnärer! jag var jätte sugen på att göra en tatuering på handleden, men det var mycket folk och jag orkade inte vänta/jag ärfaktiskt lite feg haha, nämen jag ska göra den, men faktiskt så orkade jag inte vänta. Men innan denna sommar är slut så hoppas jag ha i alla fall en av dom 2 st jag har tänkt göra=)
jag säger inte vad det är de får alla se =) det är då en jag ABSOLUT aldrig kommer ångra!

Vhilja var väldigt fascinerad av denna tillställning.. klappade händerna , skrekav lycka och skrattade haha sötunge=)
en av jesper vänner var där och tatuerade sig , kling heter han, han ska göra nu håll i hatten, hela benen till fotknölarna och sen täcka hela kroppen till handlederna och halsen, så allt kommer vara täckt förutom fötter, händer, ansikte... denna ni är STOOOR!!! den är helt sjukt fin, asiatiskt tema, och en massa vackra färger. jag bara undrar ångrar man sig???

hem fick besök av hasse, bus med vhilja,gitarr spel ala jesper och hans som var mycket trevligt=) gjorde kyllingburgare och sallad mmmmmm... efeter att vhilja sov blev det en öl på balkongen och kortspel och prat. mycket trevligt... men tankarna finns hoskatarina som ligger på Strokeenheten nu i piteå...vill inte utala mig oh läget mer än så för det är privat så jag avvaktar!

Nu ska jag väcka jesper som tatt en ordentlig sovmorgon=)
wakie wakiiiie love=)
...förresten det regnar här, men är super varmt... elvis var INTE impad av detta väder, så nu ligger en handdukstorkad liten orange chihuahua ihopkurad brevid mig=) underbart=)
hej då
en annan som valde full body tatoo=9
(fr googel)

Katarina!

Fick  ett väldigt tråkigt besked av jesper bror Jens igår kväll vid kl 23 att deras mamma Katarina fått en stroke! den var liten som tur var och hon är väl trotts allt!! Vi väntar för mer information och att få tala med henne själv förhoppnigsvis under dagen. Massa tankar och styrka till dig Katarina!
vi tänker på dig!!
Kämpa på....!!!

katarina (andra fr. vänster)

viva la weekend=)

underbar dag i strålande sol med en strålande dotter. parktur med filt , gunga, voove träff med jessica å alva. lite fredagsskräpmat med min alskade jesper=) jaalivet är så bra. en liten frdags öl på det och en underbar helg står på schemat!

jooo, den nedkissade stereon som var min som befann sig hos lillasyster vid denna nasty händelse har ersatts av personen ifråga, 3500:- ! bra att man står för eventuella olyckor=)
kanske lär sig, eller så inte!

IKEA, tatoo mässa imorn ala familja, och en massa trevligheter0)

ta hand om er och ha en toppem helg, det ska jag ha=)

:) :(

dagen började med joggning/power walk i 1,20 min  i mina nya adidas löpskor,  med jessica i hennes nya löpskor=) huuu det var jobbigt men ack så underbart att få träna igen, nu när man inte har häst, för tillfället så måsteman ju träna på andra sätt!
eftet kom Lilla Louise och gjorde kemisk peeling och en utklämmning... nu vännen ska anna fixa så det blir balans i huden=) sen så vart det mkt surr och trevligheter=) kaffe oxå!

igår kom systrarna kvarnström förbi och elvis kom hem efter en liten semester=)=) underbart att ha lille gosse hemma=) jag bjöd på pasta carbonara med röktkalkon istället. gott!
Bubbelvatten från vår nya soda streem från wasserman. mmm mycket gott=)

mycket trevligt med besök och mycket prat! Vhilja fick visa sina konster och var så stolt=)
söt unge!

Iväg till jessica, lek med barn och massa kul, kemisk peeling gång 4 super fina resultat ska visa sen när kuren är klart=) en mycket förnöjd jessica är det=) det är fantastisk och kunna hjälpa till och briljera med sina kunskaper.
efter det blev det fest sminkning ala anna på Jessica, super snygg blev hon=)
hon och mannen skulle på invignig av bar1.
en trött liten vhilja packades ner i bästa vagnen brio sing och hem vi gick för att mötas av en sen kvälls mat ala jesper chef=)  thai fisk, med ris och sid course stekta räkor med bambuskott, tahi grönt och en god sås mmmmmmmmmm säger jag bara!
vhilja somnade på 2 röda och vi slappa med lite gotta och paradise hotel=)
sängen tidigt!

Idag fredag skajesper jobba , trist!
jag och vhilja ev jessica och alva ska på tatueringsmässa och hitta inspiration till min nya tatuering!
yeah!!!  imorgon blir det nog med=)
den ledsna gubben högst upp beror på att vi skulle egentligen ha barnvakt av jessica och peter med han fick haster jobb och det vart inställt=/ lite ledsen men sånt händer, det ärju inte ofta jag och jesper kan göra saker ihop, men men vi har kul i alla fall=)

haha fick sms av min lillasyster emma igår, lite vinkväll påderas terass resulterade i en människa som kissade ned sig så emma hade skurat som aldrig förr , fy fan va pinigt att bli så tankat att man tappar kontrollen över sin kropp! jaa emma jag lider med dig=) nu fick du testa på dina städkunskaper ordentligt du som promt skulle bli städtant när du var liten=)

nu blir det smink och fix sen väck av liten vhilja underbart=)

adios=9

tisdag och onsdag!

Tisdag full huggning med möte med advokaten Haagen om vhiljas öga.
Man möttes av en man i inte sågott humör, men han vart väldigt taggad när han hörde historien vår, och ett leende smög sig fram... det blir en fight dessa muppar aka BVC personal kommer glömma! man ska IKKE förarga A.Dysholm punkt!
bra nyheter i alla fall, det blir patientskade nämnden och så blir bvc anmälda för felbedömning och ignoras fast det heter inte så men hoppas ni föstår!

Jo på dit vägen så körde en vespa eller killen på vespan körde in i min sida av dörren, heltsjukt, men det gick bra och han såg inte vart han körde tur att vi hann stanna.... farligt  farligt!
Efter det så var det preimier på babysim på rikshospitalet ...UNDERBART!!
Vi gåri samma grupp som jessica och karin!
Fantastisk lärare som är otrolig med barnen, massa olika övningar och bus, tänka sig att småisarna 8-9 månader hoppar sittande själv ned i vattnet och såfangar man dom och föser dom så dom tar  ikanten hahah=) såkul!! jag och jesper var båda med=) nästa gång undervattens photo=)

Idag så shoppnig i strömsdag och  svinesund.... massa massa kom vi hem med och en underbar dag=)
vhilja har haft så kul=) kul med utfluktsdagar!
imorron kommer elvis hem=) lääängtar!

nu så varvar vi ned och så blir det paradise hotel=) sjukt program men lätt vanebildande haha.

ha de=)

aktiv måndag.

massa åtaganden idag såsom: tandläkar klagan, vaxtid,städ och självklart massa tid och bus med vhiljavanilja=)
men det är underbart att ha jesper hemma denna vecka.skulle alltid vela ha de så, men jag är tacksam över denna vecka+helg+en röd måndag.Elvis sover borta hos cia än...semester för lille man=) saknar han massa =)
nu film sen sova. imorgon springa på morgonen, sen babysim, ochjust sång me=) kul

Go natt!!
elvis den bästa=)

Livet är life=)

ÄLSKADE VHILJA, FREDAGEN DEN 7/5 BLEV DU 9 MÅNADER! DU ÄR BÄST VI ÄLSKAR DIG FINASTE SÖTASTE UNBERBARASTE DU! 3 STEG HAR DU TAGIT ALLDELES SJÄLV NU=) STOLTA ÄR VI DET GÅR INTE ENS BESKRIVA!!!
VHILJA 9 MÅNADER=)

Då var ännu en fantastisk helg avklarad med min familj och vänner=)
underbart! Fantastiskt väder och varmt gjorde att fredagens grillning vart super=) jesper grillade jätte räkor och kylling , hemmagjord potatissallad, ochmarinaden var såå toppen, ja en lyckade kväll=) JO  jesper och hasse bjöd på eldsprutar show =) festligt!=)


Många vänner kom, tyvärr inte lisa pga en del personliga orsaker! På småtimmarna eller vid halv 11 ca haha=) kom jakob , therese och lilla olivia som nu hunnit bli 6 v=) super söt!
Lördagen var familjedag, park, filt , islatte, och vhilja fick gå barfota i gräset=) lite spännande första gången, men sen var det som hon aldrig gjort annat=) kottar var mycket festliga och blommor=) smaka, absolut=) trött på kvällen, så då blev det jesper+anna tid med tv och chill=)
Takfest!
parkdag=)



Idag söndag så träffade jag tjejorna: Lisa, Louise, Moa och Sanna vi skulle egentligen äta tapas på Delicatessen men jag stod över idag. nästa gång! maten är suverän där.
Nu ikväll så blir det kortspelpå balkongen efter en super mysig kväll med vhilja bad och lek som vanligt=)

Klippningen Cia gjorde i Fredags var jätte bra. Klippte på längden, och det vart lugg igen=) ja titta å se vad som tycks=)
efter
före

Ett litet söndagsvin glas för att fira att jesper ska vara ledig denna vacka=) UNDERBART! LIVET ÄR LIFE!
PEACE OUT! HAHAHA... JO ÖNSKAR MADDE DEGERMAN EN FIN RESA MED LA FAMILLIA=)


Friday at last!

då var det fredag älsklingen sover i kapp nattveckan och vhilja sover som vanligt på balkongen och jag miss D ska försöka att locka håret idag haha sjukt att jag aldrig för det till!!
Idag vid ca 5 tiden så ska vi familjen Dysholm/Andersson ha grilldafton på vår takterass med en massa vänner=) det kommer blir sååå kul!! så nu laddar man batterierna och ser framemot denna soliga grilliga fredag i vänskapens tecken=)
Marinerade kyllinglår, king prawns, och majskolvar ligger i kylen mmmmmm!! kolgrill så klart blir det den smaken är oslagbar!
innan de så ska jag träffa lisa och se lägenheten blev inge igår för tiden var knapp!
sen ska cia min vän komma idag det är kul för hon tar med sig saxarna och klipper mig=) kommer bild på det sen=)
Nu vart det stress, mäklar kommer med vaktmästern och ska kollapå nå sakeri lägenheten som är obra och fixa det...det är på tiden har ringt i ca 8 månader jaaa det är långa ledningar hos många. men bättre sent än aldrig!
men då kan man ju uteslutalocka håret eller våga håret idag oxå hahahaha... kanske cia gör det åt mig sen??? det gör hon säkert=)

Ok gotta run folkens haaaaaa deeee=)

Cia underbara du=) bästa frisören!
http://toniandguy.no/

...

det börjar spricka upp på himlen gött=) nu är man keen på att det ska bli  sommar helst igår!
Igår blev det lite eftermiddags grillning på takterassen, kyckling, champingoner, majs och hemmagjord potatissallad mmmmm detta gillas skarpt! Blir nog en del  sånt i sommar=) Vhilja tyckte det  var spännande med all rök=)
förutom oss var det åbbe, tjogga och erik kom även!

Före detta hade jag möte på BVC och det gick bra. allt detta om vhiljas öga och om hur dom inte skött det rätt! jag fick säga hur jag kände hur alltgått tillväga och alla 3 lyssnade väldigt gott och dom förstod att det blir en anmälan pga av att dom gjort fel. men en sak störde mig.. denna helsesyster vi haft Gry sa INte ETT ord, inte ens en ursäkt , det var föreståndaren och läkaren som satt och talade för henne och bad om ursäkt! menlös och faktiskt inte en bra helsesyster! återkommer mer om det... dom tyckte det var alldeles fantastiskt i alla fall att vhilja var så fysikalisk av sig går står vid så tidig ålder=) och söt var bara förnamnet vad dom tyckte och jag föstår dom vhilja charmar alla=)

kankse man skulle ta wawe maker och våga håret idag haha, det blir ju fan aldrig av!! gör ett försök=)
idag ska jag träfa jessica + alva, vi ska gå en tur förbi kakan och filip+elias som flyttar och vart?? JO till vårat område the best BISLET=)=)=) välkommen hit!
Kidsen ska få leka=)
ska sedan träffa lisa och se hennes nya lägenhet efter separationen. den ligger just bakom oss och det är super det med, alla fina vänner är runt om oss nu=) verry nice=D

Avnjuter en chai te här innan rycket!

jaaaadååå!

idag  hade vi egentligen ett inplanerat möte med advokat Haagen, men i och med uttryckning i rätten så blev detta framflyttat till nästa tisdag. finns ju inget att göra,  men detta var inte helt bra faktiskt!:/ i och med att vi hade bokat möte med dom på bvc efter mötet, jaaa allt kan man inte kontrollera anna panna, jaa jag pratade faktiskt i 3:e person, gött!!!

Solen skiner och det känns härligt ute, vhilja sover på balkongen=) ska göra mig klar och kanske äntligen få göra dessa waves i håret som jag  sag nu och tänkt än mer!

Igårvar vi på Toy´s ar us ...så kul att titta på alla kulasaker som finns=) vhilja fick även gunga för första gången och det älskade hon=) Hon fick: Såpbubblor och brio lekklossarmed magneter en total favorit=)
magiska lekklossar   gåvagn


Som kännt så är ju vår dotter i gåtagen, går med sin gåvagn helt själv, reser sig gåretfetr möbker jaaa står mestadels helt själv!detta har då medfört att denna tuffa tjej ramlar en del och det blir en del gråt:/ i sin iver och exstas så klappar hon händer, pekar och gör allt annat oxå det blir lite too much om man säger så, men herregud så duktig och är:) knallade på helt själv när hon var strax över 8 månader...och nu är hon 9 eller exakt 9 månader på Fredag=)

Nää nu ska jag pysa iväg och göra nån nytta med mitt ego medans vhilja sover och jesper för den delen med för min love jobbar natt och sover då tills ca 14 .

heeej då=)

snö, nu...va händer??

Vhilja vaknade kl 07.30 som vanligt och till minfasa ser jag att det snöar! Inte coolt alls. igår bjöds det på strålande sol och en massa +grader, men se så fort det svänger. , knöl
Igår så var jag och vhilja hos jessica och alva, även jessicas vän Annike var där! mycket trevligt var det.
Gjorde 50% ig syrebehandling på Jessica M.d detta var gång nummer 2 sammanlagt sak vi göra 6 st och jag tror resultatet kommerbli mycket bra=)
promenad efter det och massa prat. kl 16.30 styrde vi barnvagnen hem för vhilja skulle ha mat!
Cia kvarnström kompåbesök efter att befunnit sig i sverige i över 3 månader pga operation av halgusvalgus, förstorad knöl vid utsidan av stortån! uppkommer vid tryck och vid tassande i för samla skor samt högklackat eller såkan man bara ha dom rätt och slätt! Vi satt och surrade och åt coccosbollar mmmmuma!
hon jobbar på toni & Guy och idag är det första dagen efter operationen=) good luck my dear friend!
hon ska klippa mig denna el nästa vecka...undebart! Det blir kortare, inte mycket, men fräscha till det, sen blir det lugg=) snygg till sommaren och så sätter jag nog i nå snygg färg i håret ska göraen färgcheck hos siljesom oxå jobbar där=) cia är så gullig att hon kommer hem ochklipper=)=)

idag är det sång och lek för vhilja sen ska jag skriva ett klage brev till Euroclinic tandläkar ställe här i oslo! dom har fejk lagat 2 st av mina tänder a´8000 :- kronor, detta vet jag för när jag ordnade saker i piteå så gjorde tandläkaren en röntgen och såg detta och gjorde om det rätt! fy faaaan för sånna människor att dom har mage att göra så, men pengarna ska jag ha tillbaks och dom ska få höra på en arg ANNA DYSHOLM!!!
nu ska jag göra mig klar... så vi är redo samtidigt som jessica och alva. Lurt att göra det medans vhilja takes a nap=)
Ha det folkens!
Chez Amies mor
shivas Regal son

hållt liten....

bebis idag, Olivia 1 månad gammal såå söt=) bebisar år gudomliga! Jacob och Therese Lia är föräldrarna ett vänpar till oss=) vi var på cafe och träffades idag ute i det soliga oslo! trevligt, åbba anslöt även hann, vi såg han med motorcyckeln och jesper sprang ikapp snabba älskling!
Sen varit hemma och bara myst, gjorde en AWSOME lasange idag, shit anna avanccerar. jag är faktiskt vass på matlagning vilket jag INTE alltid vart, mer sägerjag inte än att makaroner och lite tillbhör kunde vara nog avvacerat, nu kan man slänga ihop ex innanlår med hemmagjord rövinssky och stuvade murklor med hasselbaks potatis, smuldegspaj med konjaksgrädde avnjuts med en sant carolina rött=) waaaaaazuuuuuup=)

nog om det! sitter och kollat tv är sugen på en icepinne och jag vet att det finns! närsta vecka ska jag börja springa på bana och fritt. INVesteRAS: nya skor, nya byxor , vindjacka, och jaa det var nog allt eller jo en sport-bh! här ska kutas, watch out for silver fang i black!
har inte bestämmt el beställt solglasögon än, och mina andra gick bågen sönder ochmina vouge ligger i min kusins Johannes Lundbergs lägga i gbg hammarkullen och har gjort det i över 2 år nu. jaaa det är dags kanske imorn!

Go natt!

UNDERBARA HELG(er)!

Då var ännu enhelg slut och oxå en månad! MAJ redan,, tiden går sååå fort. minns när man var liten just faktiskt denna tid innan sommaren startade och innan sommarlovet då verkade tiden stå still och sommaren verkade otroligt lång! underbart, massa fina minnen från min barndomstid och det är så fantastiskt att blicka tillbaks och drömma sig iväg .......:) Vhilja ska oxå få massa fina minnen och ha en underbar barndom=) såklart!  Längtar tills sommaren då man får vara ute i parker, picknick, bad och familjetid självklart vänner med , men jag värdesätter tid med familjen oerhört mycket!

Fredag var jag , jessica, kakan,sara och saras vän + alla barn och fickade på ett ställe som heter:
Blommor och Bröd, ekolokist cafe, inte jätte impad, men super trevligt sällskap så är det alltid awsome=)
Jessica bjöd på lite underhållning efter vägen för mig och kakan, höll på att dööö av skratt, detta medförde självklart att alla barn hölls vakna av detta skrattande och dom tyckte det var kul=) jesssica du rockar haha=) började dagen hos mig  med jessica och kakan och jesper=) kaffe och fika.

lördag var jag och jesper och tog en utelunch och pntade lite burkar naturmedveten som vi är now days=) känns bra faktiskt att man bidrar! tyker alla kan dra ett strå till stacken, gör ni inte det så skäms på er! hahha=)
promenad och rens av garberob, mys hemma och sen besök hos åbbe, tjogga och inneboende erik. Vhilja visade upp sina konster, stå själv, gå efter möbler själv, skrika högt, prata och klappa händer sööööt unge=) impadevar ALLA!!!
Kul att träffa alla. Efter gick vi till Jessica hon bor granne=) där bjöds det på vin mmmm fullt hus och massa barn underbart! det bjöds även på löjromstoast, men då hade kl blitt sååå mycket för vhilja så vi tackade för oss...kebab, hem, natta vhilja, äta, kortspel, film och kramas med Älsklingen=)
Fantastisk dag=)

Söndag (idag) bjuds det på solig promenad och städ hemma! Jessica +alva blir med och kanske kakan + elias=) jesper jobbar natt så han kommer försöka vända lite på dygnet och ta igen timmar så han orkar hela natten.... trist att sova själv utan han=/ men då är fredagen bättre för då är han leeeeedig! och denna fredag är det preliminerbokat grill på vår takterass=) om vädret tillåter=)

nu ska jag ta det lugnt ett tag medans vhilja vilar, nu ska jag först fort springa och gömma mig och skrämma jesper hahahhaha i love it=)

Ha de=)
La Familj=)
vhilja och alva, elvis=)
puuuuusssssss!!
skriet nua grejen  hahah=)
lek och kul=)
Alva, elias och Vhilja=)=)

RSS 2.0