Oh its raining...

regnjacka+regnhatt ska  införskaffas illa kvickt, en julklapps önskan?=)
fick förra året av min fantastiska mor, men den var för stor tyvärr. vill ha en i vitt el svart.
nice.
idag är det 3.e dagen hemma denna vecka med Vhilja för hon har haft feber och massa hosta meni natt var det inte mkt hosta och hon  är en pigg lula idag, så imorn blir det dagis fr hela slanten och det gillar vi! så trist att vara hemma i detta väder mitt i stan inget kan man göra och när energin komemr tillbaks till trollungen så blir lägenheten fort lite trist.

ska kolla om mina favoriter Jessica och Alva vill ses.
nu för tillfället sover Vhilja och jag har städat. jag blir glad av att städa. ordning och reda. jag blir arg när det är ostädat.

För ca en m
ånad sen blev jag erbjuden nytt jobb, men bra bra lön, men eftersom jag fick bättre på det stället jag är på och trivs med mina arbetskollegor så blev valet Colosseum Spa fortsatt. känns bra.
kolla in nettsidan: www.colosseum-spa.no

imorn middag här med mina fantastiska vänner cia och milla=)

nu vaknar sessan

ha det


Tänder, Lucia, Congrat

har Vhilja fått en massa den 14e en huggis vänster sida, lördag 23 2  framtänder haha så kul=) hon blir som en annan liten tjej  när man ser på henne. Sötaste bästa vhilja.
har vart hemma frå jobb frå kl 12.30 pga av vhilja har feber och är hostig och massa snor, lite trött och så men annars vid gott mod. får se hur morgondagen ser ut.
skypat idag med mamma,  jan  och kajsa, och kan nu med glädje medela att min lillasyster är en av Piteås Lucia kansidater år  2010 woooow, detta är ju redan avgjort, vakkrare tjej får man leta efter och det finns inte vill jag lova.  farligt  farligt, kajsa bajsa jag håller kolla på dig fast än jag är in an other country  hhe=)=)

kurs snart igen, mkt uppdateringar nu inom hudvården, å det gillas skarpt.
har  massa fasta kunder och timmarna är för få känns det som för att alla ska hinna, men det ska lösas.

och så kan jag utlysa en anna festlig händelse: en av mina bästa bästaste vänner har fått en liten pojk igår kl 22.10, ca3900 och nästan 52 lång har han kommit till världen=) grattis i mängder! ser så framemot att träffa dom och hålla lill skrutten=)
LYCKA infinner si i Götet nu hos Fatima och Jonas.

ja vad mer att säga kollar in the voice top 10  och det är juen del dansvänliga låtar.

onxonxonxonx

go natt, jo saknar min  familj i piteå så jag avlider!hon är otrolig vår skatt=)=)

jobb=)

kul  idag kommer kändisar på jobb och ska göra behandlingar på vårt fantastiska Colosseum spa

ha en toppen dag=)


Ny vecka nya utmaningar..

och det är ju skojigt.
idag  så började dagen  med en  stund med Vhilja innan dagis, underbart.
när jag jobbar sent så hinner jag  inte träfa henne nå mer, för hon sover vid kl 7 så ala små minuter är viktiga!

Jepser är frisk så idag jobbar han natt trist att sova själv men snart helg åå då ska jag jobba phuuu, helger är inte poppis trotts jag älskar mit yrke.
helger med  familjen rockar=)

min väninna var på ansiktsbehandling hosmig ikvälls, och färgade  bryn&fransar vaxade och formade bryn + överläpp, samt diamantslip. mycket nöjd.

hon kommer upp en tur ikväll, ska vi surra litt, trott mina ögon som hänger ned i marken efter måånga timmars jobb. kul att catch upp blir lite tid för sånt. slutar nu för nu kommer suzie=)

Ha det god kväll everyone
Lady Gaga den 16:e Oktober

Kl halv 8 kom Åbbe och Tjogga till oss och var barnvakt åt lilla Lulan våran, för då skulle vi iväg och se en av mina favvisar Lady Gaga som spelade på Oslo spektrum och det var FULLSATT!
detta var ett så otroligt grymt uppträdande med massa bra låtar gamla som nya, och kläderna hennes var crazy som vanligt likaså hennes danser och show som var ganska så vågad.
Avsutningslåten blev Bad romance och då vill jag lova att det dånade av fans som skrek=)
lovely!
efter så blev det en öl för oss och 2 vänner innan jagträffade upp tjejgängen och begav  oss på nattklubben Latter, bra musik osh bra stämmning.
Super kväll!!!!

Söndagen bjöd på häng ut med Siri och hennes son Adrian i parken, mycket trevligt, och jag tog hand om min sjuka Jesper och lagade tacco smarrigt.

vhilja är så stor nu och är med på allt, finaste. en till tand fick hon den 14e andra huggisen uppe.

Idag måndag så blir det  städ och läkarn med vhilja tycker det se ut som hon har en liten ögoninflam på G på det friska ögat och det måste tas omgående så det inte svullnar upp för då blir det svårt att se.

Adios
Helgen och kanske lite vin ala balkongen

det är detman får till som småbarnsförälder utan bebivakt och litt sug på vin,för det kommer anna och jesper ha efter denna vecka.


Ibland fårman ju sånna känslor att man bara vill ta en ordentlig utekväll och kunna sova hur länge som helst dagen efteråt, men det kommer inte ske hahaha. sen när vhilja är lite större så blir det en weekend för mig och jepps ala totales´ quality time=)

men som jag brukar säga, vi har så fantastiskt kul utan utekvällar och barnvakter.


Vhilja gör armband och målar för fullt på dagis trivs som fisken i vattnet och det är underbart, ingen gråt vid avlämning och ingen hysteri vid hämtning, som det ska vara som dagiset lägger in lite själ i det dom gör, och det görde på Kvärnerdalen Barnhage!
Pratar för fulltoch har börjat äte MASSA, även grönsaker somförr inte vart så poppis, tyvärr, men nu slinker det ner lite av varje!

kameran vår är trasig så inga bilder är tagna påett  tag, PANIK, men nu  ska jag låna Tjoggas systemkamera för vår är full och usb kabeln  borta, ska beställa ny så alla bilder blir lagda över på datorn.

nu ska jag göra mat: Indrefilet thaigryta med kokkosmjälk och panengcurry mmmmmm=)

OBS! Priori Advanc hudvårdsserie är super grym!

Hejsvejs!


underbara höstdagar

men ganska varma grader ute. enda ledigadagen på  veckan idag, så idag är det vhilja tid heladagen, och nu medanshon vilar har jag plockat och städat. jeppe vilar han är såå trött.

idag hoppas jag att djurstället äröppet får då  ska vi dit så vhilja får klappa massa djur=) lovely.

jovi har fått tavlan som David Granberg  gjort åt oss,heltb otroligt duktigt konstner är han. det är en ära att få ha konstn på väggen hemma, fast stället inte är bestämtän...
andra tavlan vi har från han och mer ska det bli!

tankarna i jul ärplanen en all inclusive till Egypten med min och jespers familjer,underbart, återkommer när jag vet mer.

hej då!


sönder skuret.....

pekfinger på vänster hand på  en stabburn makrill burk, fan för konserver och ingen förbandslåda har man, bara usla plåster. en stooooor hudflik var nästan lös, jag lurar på om det kanske borde fått sys el limmas???
men nu ska jag gå ned på apoteket och se om jag kan göra det själv.
usch va ont, frukosten vart lite dramatisk imorse . anna med sin vanliga otur ala 2010.
vhilja vart lite paff, men inte rädd.

jesper tycker det ser ok ut, men han är lite mer chill med sånna saker.

idag stan med la famillia och inhandling av nya tröjor till vhilja inför vintern och nya skor, innan hon kan börja med de ryska filtstövlarna från mormor underbara är dom.

nu lite städ och plock

ha det


RSS 2.0