Free day

och det innebär massa städ idag. vhilja fick fara på dagis några timmar så detta städ blir en möjlighet, vhilja och  dammsugaren är INTE homisar  alls.
haha men  en underbar morgon med bus,lek och sång.

Igår söndag spenderade vi eftermiddagen och kvällen med jessica, alva och peter med ett högt tempo av lek och höga skratt=)
Alva och vhilja busade så mycket att svetten var ett faktum så då blev det klädlöst och sen så fick vhilja e tt  krokodilbett avalva på höger arm , inte lätt alltid att va liten, men det gick  bra och sen dansade vi alla!

Kajsa min lillasyster fick under natten till Söndagen fira sista Halloween timmarna i abmulans och på akuten för att knäet hade hoppat ur led=/ ajajaj, men d et gick bra, emma syster  var där och sen kom mamma. ja mycke händer det då.morfin ochlustgasen gjorde susen i alla fall.

sen  så har man ränsat bort en del obehagliga människor vi kan kalla de X-friends, sånna som bara utger dålig energi och  är rätt och slett är egoistiska och sådana folk har jag ingen lust att ha i mitt liv så tack för  den bra tiden och lev vidare i era nasty lifes.
Det är uuuuunderbart när man kan kapa bort sjuka kvistar.

nu ska det städas adjöööööö=)

kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0