Love LIFE !

Bloggen har stått stilla i ren medvetenhet när vi entra Lauker för att fira och njuta påsken i lag med familj släkt och vänner. Helt och hållet underbart att spendera tid där.
Lauker ligger in i landet ca 6 mil från Älvsbyn och är omringat av en makalöst vakker skogsmiljö i olika nivåer och ett rikt djur och fiske liv. Ett fåtal invånare gör att stress i detta samhälle samt det mentala tankesättet gör att en otrolig harmoni infinner sig när du kör in samhället.
Lydia som är min bonus farmor har byggt huset med sin man för över 80 år sen och nu har barnen hennes byggt egna små stugor som letar sig upp i berget , fantastiskt!
Fullt med härliga människor överallt och man går upp och ned i backen och sitter i en grillstad som är utskottad i snön för att umgås , grilla och bara njuta.
Vhilja var helt fascinerad av allt runt in henne och till en början liiiite skeptisk men det släppte efter en stund och då kunde Lill gumman ha skoj :)

En avslutnings middag och fest för LUF, Lauker Ungdomsförening hölls och firade dess aktivitet sedan 1998 tills 2012. God mat och mycket skratt bjöd kvällen på:)

Tidiga morgnar och sena kvällar, det årliga bissmark kortspelet hölls på lördag kväll mot natt 3 i finalen !

Barndop för kusinens Maiken igår innan hemfärd och mamma som kom över dagen!

Vhilja är helt lyrisk och rofylld i den lilla storstads kroppen och idag blir det att vara med Kajsa och kanske Malin och mira !

Rekomendation kommer ikväll:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0