Horses and bading iiiiihaaaaa

På med kläder och i väg till Ekeberg Rideskola så vhilja får rida och hon är ju sååå duktig!!! sen var det tydligen bad på menyn idag.
Regnar ute och blåser brrrrr sånt där riktigt obehagligt väder egentligen som jag missliker.
I Helgen är det snowboard VM här i Oslo och jesper ska dit idag det är finalen i halfpipen som går av stapeln men nu blev han opeppad av detta väder men ska försöka få han dit:)

Ikväll så kanske det blir dejt med Matilda , Jasmine och Elli men det beror på när Jesper kommer hem annars får vi skjuta på det. Pleasure and work på samma gång:) vax och syra!
Kan snöa fast på detta med inredning och jag har fått så mycket inspiration av massa fina bilder och läsning:)
Like it a lot. Fö ett fin fiiiint hus vi kommer få:)
Så nu är nästa sak för upp check
Spa dusch och Jaquzzi ... Sparar inte på välbefinnandet i alla rum och ytor :)

Rekommendation:
Vackra händer är väldigt viktigt det är nått vi visar hela tiden mer eller mindre . En toppen nagellacks serie är Zoya, dom har kvittat sig med det kemiska tillsatserna och går för det naturliga fantastiska färger och håller sig till trender dagen till ära ett blått lack.
För att få en vakker nagel+nagelband har använt serien OPI Avoplex cuticula eraser för att avlägsna dödahudceller på nageln och kunna dutta ned nagelbandet lite innehåller aha syra och ska inte tas bort massera in och låt verka ca 3 min.
Mjukgöra och ha fint runt hela nageln + hålla nageln i god flexibeliter använder jag Avoplex cuticula oli to go med en smart pensel funktion så du kommer åt alla ställen och slipper stora mängder och får super mjuka nagelband som ej riskerar att spricka och Frasa sig.
Vid behov med minst 2 ggr dagligen.
Sesamolja och avokadolja finns bl.a. I denna.

Off we go!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0