Smile and be happy!

En kort kul lördagskväll bjöds det på igår med Matilda och Ellis vin och syrepeel, efter det suprise middag, laxpaj hos Cia och milla och vännen hemifrån Malin sen skulle det bli ut men energin omvandlades till trötthet och en taxi blev det hem:) den lilla party pinglan miss Dysholm har lagt tiaran på hyllan väl förtjänt kan man väl säga haha.
Men snart ställs det till med middagsbjudning med tjejorna och en härlig helkväll:) jag längtar!!! :)

Idag har vi haft en heldag Med hela lilla familjen ute i det fantastiska vårväder underbart gungning , gräva i sanden, gunghäst och massa skratt och spring.
Snön är snart helt borta!

Hälsat på matte j och sovbesöket Petter med pizza till dom och oss från Balkan Pizza mmmmums.
Och sen var det slut mer gottis Anna då jag imorn ska dra igång detox och vitaminboost gött! Smoothie, massa sallad, frukt, 2 liter vatten per dag :)

Rekomenderar:
Dagtid för beskydd spf 15 , fukt och färg när du inte orkar lägga full make -up så är Jane iredale Dream Tint moisture super lägg på med borste eller med fingrar för att matta så på toppen lägger jag alltid amazing matt som några strök. Fin och jämn hudyta och går super fort perfekt för att se fräsch ut tidigt på morgon och ute , rouge och/eller solpuder är alltid bra för att ta fram färger i huden pricken över i :et

Nu blir det lite gottis och tv :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0